Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 854637 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kako se smorio lik  Smile u fazonu:,,Jebem vam mater i onima sto su me naterali da dodjem da gledam ovo''
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Nisam čuo ovakovo skandiranje već 20 godina. Ovo je zaista prelep prvi radni dan. Polako se testiramo i spremamo za početak priprema u Budvi – nije krio oduševljenje Prosinečki.

Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S
covek je legenda, i on je naravno svestan toga, tako da te price, smorio se i sl, su smesne. Voli on ovo, prija mu (a kome ne bi), ali nije klinac da glumi ludilo i skace od srece ...

uostalom bio je klinac kad je igrao, ko je gledao seca se ko je od igraca u to vreme najvise ludovao posle pogotka, svaki put trcao ka severu i divljao od srece. Ko nije gledao, ima YT Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC ...
tebra, cista smekerica.... dingospo...
nego da li se zna nesto o Salati... 'el hoce ili nece da dodje... nemoj one fore da dolazi na kraj priprema. to me jako nervira. posle, satro ne uigrani.
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Sagem jeftini
Izgleda da ćete ostat bez trenera u ekspresnom roku :

Citat
Navijači podijeljeni

Robi je mahnuo Delijama s kojima je živio u ljubavi sve četiri godine (1987. do 1991. godine) koliko je nosio crveno-bijeli dres. No, dio ekstremnih navijača Zvezde usprotivio se želji Roberta Prosinečkog da mu jedan od pomoćnika bude Fabijan Komljenović. Naime, Delije ne žele niti jednog Hrvata u klubu, jer Prosinečkog ionako ne tretiraju kao Hrvata.

– Komljenović ne ide u Beograd – kratko je rekao Vlado Kasalo jučer novinarima koji bdiju svakodnevno nad Dinamom.

Probleme nam je potvrdio i Prosinečki.

– Želio sam da uz mene bude netko kome mogu bezrezervno vjerovati, netko tko ima apsolutno iste poglede na nogomet. A i da ne zaboravim reći kaj – malo se našalio, ali bilo je vidljivo da mu otpor i prije nego što je počeo raditi ne odgovara.

Prosinečki je otkrio da inzistira na Komljenoviću, stoga je situacija trenutačno malo napeta. Dio navijača daje maksimalnu podršku novom treneru, no Delije nisu jedinstveni.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Sa Sportal.hr-a...dovoljno sam rekao Smile

Edit:

Koroman: Biću lider!

TESTOVI na „Marakani“, pregledi na Košutnjaku, davanje krvi,

mokraće u laboratoriji, to su obaveze fudbalera Crvene zvezde tokom utorka i srede. Pod budnim okom stručnog štaba, kondicioni trener Srđan Zirojević na tartanu stadiona u Ljutice Bogdana merio je skočnost i elastičnost igrača, dok je na čistijem vazduhu Republičkog zavoda za sport lekar Dejan Purić obavaljao medicinske preglede.

U vickasto nazvanoj vežbi „Hoću da budem kengur“, u prvoj „trojci“ bio je i iskusni Ognjen Koroman. Ako su sva nadanja navijača uprta ka klupi i treneru Robertu Prosinečkom, bez obzira na pojačanja najviše se na terenu očekuje od Koromana.

- Ne bežim ja od toga, drago mi je da navijači još uvek od mene očekuju najviše. S druge strane, navikao sam godinama na taj pritisak, svestan sam odgovornosti i obaveza i čvrsto verujem da ću ovog proleća umeti da iznesem breme lidera - sigurnim glasom tvrdi Ognjen.

Iako je rano za davanje nekih prognoza jer se tim još nije definisao, ali s obzirom na to da je igrački kadar ostao na okupu uz pristigla pojačanja, Zvezda bi trebalo da bude kvalitetnija na proleće.

- Biće bolja, ako ni zbog čega drugog ono zbog pozitivne atmosfere koja vlada u klubu, ali i u medijima. Dolaskom Prosinečkog mnogo toga se nabolje promenilo u smislu ambijenta tako da smo i mi poprilično veseli i puni elana došli na posao posle duže pauze. S druge strane, činjenica da ćemo kompletni proći pripreme za razliku od prošlog leta, kao i da smo za šest meseci uigraniji, nagoveštava berićetniju polusezonu. Međutim, teren je jedino merilo pa ćemo pustiti da vreme sudi. Ciljevi su isti - uverava najiskusniji fudbaler crveno-belih.

Samo jedan gol i nekoliko asistencija bio je više nego skroman Ognjenov učinak minule jeseni. I zato su očekivanja za proleće daleko veća, a i Koromanu će biti lakše posle dolaska Brazilca Evandra koji je juče u FS Beograda potpisao i zvanično ugovor na tri godine.

SA MANjE KILOGRAMA LAKŠE DO FORME
ZIMSKI odmor Koroman je iskoristio da se maksimalno opusti, kaže da za vreme pauze ne radi i uprkos tome stigao je na pripreme sa nekoliko kilograma manje.

- Skinuo sam koje kilce, baš mi prija pred kondicione pripreme. Do odlaska u Budvu dodatno ću raditi sa mojim dugogodišnjim trenerom Batom Radulovićem da što spremnije uđem u rad - otkriva desnokrilni napadač.

novosti.rs
« Poslednja izmena: 11. Jan 2011, 22:12:56 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Sagem jeftini

Sa Sportal.hr-a...dovoljno sam rekao Smile

To ti je sport stranica Večernjeg lista (glavnih novina u Hrvatskoj uz Jutarnji list) i nema veze sa vašim tračerskim sportal.rs.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
11.01.2011 09:01...Znaci pre 13h...da je vest aktuelna, ili da je uopste prava vest, verujem da bi do sad izaslo u novostima, blic-u, kuriru, a ne samo na tom jednom jedinom sajtu Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 5310
Ама набијем ја на курац те делије што не подржавају Робијев став и жељу.
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Sagem jeftini
11.01.2011 09:01...Znaci pre 13h...da je vest aktuelna, ili da je uopste prava vest, verujem da bi do sad izaslo u novostima, blic-u, kuriru, a ne samo na tom jednom jedinom sajtu Smile

Izašlo je i u tiskanom izdanju Večernjeg lista uz puno bombastičniji naslov: "Delije ne daju Prosinečkom da dovede Komljenovića samo zato što je Hrvat."

Potpisnik članka je Igor Flak novinar koji je dobar sa Prosinečkom, čak je bio sa njim u autu dok je išo na promociju u Beograd tak da ovo 100% nije izmišljotina.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2011, 22:37:04 od Ernest Fulir »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.169 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.