Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 856686 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG 
Ја само не знам зашто не променимо систем лиге и организујемо се ко Руси. Пошто је изгледа ова наша зима толико зајебана па мора пауза од 3 месеца. Лепо крај сезоне у децембру, нова почиње у марту и ћао. Ето, и ако сад Руси хоће да буду као и остатак европе, ми да терамо контру. Јебала их ова лига.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ја само не знам зашто не променимо систем лиге и организујемо се ко Руси. Пошто је изгледа ова наша зима толико зајебана па мора пауза од 3 месеца. Лепо крај сезоне у децембру, нова почиње у марту и ћао. Ето, и ако сад Руси хоће да буду као и остатак европе, ми да терамо контру. Јебала их ова лига.

To bi bio pun pogodak! Mozda upadnemo i u evropu, u sred kvalifikacija mi u punoj takmicarskoj formi...

Goranac posto si pitao, evo ovde ima informacija o jednom mecu...

http://www.zurnal.rs/2011/01/09/zvezda-na-tresnjici/index.html

Protivnik, a ko ce drugi nego Zeta...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Zeta,a nasi mediji pisu i Grbalj i Sutjeska,nice  Smile Smile

Inace Jaksa,onaj lijvi bek sto si me pitao iz CG,je otisao u poljsku.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC ...
Prosinečki priznaje: Imam tremu pred prvi trening!
zutizvezda-ndjur.jpg
Foto: Novak Đurović
Tekst: Press

Robert Prosinečki je uzbuđen zbog novog starta na Marakani

Novi trener Crvene zvezde Robert Prosinečki kaže da oseća pozitivnu tremu uoči početka priprema sa igračima srpskog vicešampiona!

Legendarni hrvatski i jugoslovenski reprezentativac šaljivo je konstatovao da će u svlačionice, u kojima je obavljao pripreme za antologijske mečeve 1991. godine, ući pre ponedeljka kako bi ponovo osetio dobro poznati ambijent.

Veliki Žuti je u jučerašnjem razgovoru sa novinarima beogradskih redakcija otkrio da aktuelni igrački kadar Crvene zvezde zadovoljava njegove epitete i dodao da u slučaju dolaska Kornela Salate i Marija Božića neće tražiti nova pojačanja.

U Budvu sa 25 igrača
- Osećam malo tremu pre početka priprema. Istina, reč je o pozitivnoj tremi, ali ću morati da uđem ranije u svlačionice kako bih osetio ambijent i učinio da trema nestane. Šalim se malo, ali dobro je kada imate tremu pre početka velikog posla. To znači da će taj posao dobro početi, a nadam se, uspešno se i završiti - rekao je Prosinečki.
Zvezda želi Superkup, Partizan neće

Rukovodstvo Crvene zvezde veruje da će čelnici FSS u saradnji sa brojnim sponzorima uskoro pokrenuti utakmicu za trofej Superkupa Srbije u Beču.

- Slažemo se sa idejom da se pokrene Superkup Srbije - rekao je predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić.
Sa druge strane, predsedniku Partizana Draganu Đuriću nimalo se nije dopala ta ideja!

- To je budalaština! Ne znam kome je tako nešto palo na pamet?! Zašto bismo igrali u Beču, zar za 50.000 evra? A koliko će organizator da zaradi samo od ulaznica? Ne bismo ni za tri puta više novca igrali. Neka nam daju milion evra pa ćemo da razmislimo - rekao je Đurić.

On je stigao na „Marakanu" juče nešto posle 12 časova u društvu pomoćnika Slobodana Marovića i Žareta Đurovića, kao i bivšeg saigrača Vladimira Jugovića, a zatim je sa rukovodstvom Crvene zvezde pričao o početku priprema.

- Imamo dosta igrača na raspolaganju, ali sigurno je da prvih nekoliko dana priprema nećemo praviti selekciju. Iskoristićemo boravak u Beogradu da izvršimo testiranja igrača, upoznamo se sa njihovim trenutnim fizičkim stanjem, a pravi rad počećemo 17. januara po dolasku u Budvu. Na taj deo priprema putovaće 25 igrača. Pre toga neću ništa „seći".

Iako je tokom decembra bilo najavljeno da će Robertu Prosinečkom u radu pomagati jedan španski stručnjak, specijalista za kondicionu pripremu, to se neće desiti. Više puta pomenuti stručnjak iz Barselone zbog privatnih obaveza nije bio u stanju da prihvati poziv velikog prijatelja.

- On ima privatne obaveze i zato neće biti sa nama. Međutim, dao mi je program po kojem ćemo raditi u prvoj fazi priprema. Takođe, mogu da vam otkrijem da će u stručni štab biti priključen Srđan Zirojević. Reč je o momku koji je do sada radio u Radu, on će sprovoditi program španskog stručnjaka - kaže Prosinečki.

Salata je prioritet

Robert Prosinečki je ubeđen da ima ekipu kadru da prekine višegodišnju dominaciju Partizana. On je istakao da je dolazak Kornela Salate prioritet.

- Imamo sve što nam je potrebno, dovedeni su Evandro i Borha. Naravno, očekujem da se u toku nedelje završe pregovori sa Slovanom oko Salate i Božića. Pojačanje na poziciji štopera nam je prioritet, jer smo na toj poziciji, nažalost, u manjku.

Svestan je Veliki Žuti da Crvena zvezda u ovom trenutku nije mogla da mu ispuni i poslednju želju i privoli na saradnju Vladimira Volkova.

- Rekao sam da je dobar igrač, da bi nam pomogao, a to tvrdim i sad. Međutim, nismo mogli da ga dovedemo iako je postojala velika želja. Poručio sam da sam zadovoljan ovim što imam, mada uvek postoji šansa da ode neko, pogotovo ako u klub stigne jaka ponuda - dodao je trener crveno-belih.             

izvor: www.pressonline.rs
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Значи и Југа се ту мота. Не може то да буде лоше.

едит:

Red Star Belgrade sack Mohammed Awal

By Saddick Adams

Serbian Super Cup champions Red Star Belgrade has told Ghanaian midfielder Mohammed Awal-Issah he is surplus to requirements at the club.

The former Real Sportive player has been told he has no place in new coach Robert Prosinecki’s set up who has replaced Martin Petrovic.

The 24-year-old is among seven other players including former captain Slavco Perovic who have been shown the exit door.

Issah joined the former European champions two seasons ago and has found the back of the net once this season in a Cup match.

It is rumoured that Russian club Shinnik Yroslav has shown interest in him.

ghanasoccernet.com

Smile

« Poslednja izmena: 09. Jan 2011, 13:14:49 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson к750и
Какви коњи.  Smile Невјероватно.
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Red Star Belgrade sack Mohammed Awal

By Saddick Adams

Jel ovo bre neka sprdnja? Pa ovo je ime onog Ganjanina sto ga je Bata Butorovic doveo iz Atletiko Madrida  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Alcatel One Touch Idol X
Moжда је он неки блогер  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Martin Petrovic.

Ko je ovaj? Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
former captain Slavco Perovic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.