Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 860355 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dimitrijevicu ugovor istice za 6 meseci, a i brate, vidis da mu jos ni za Kalujderovica nismo platili, dogovorili bismo se mi oko placanja(polako s placanje)...  Smile  Smile Smile

Za Volkova treba 700.000, ovog bi mogli da uzmemo dosta jeftinije uz procenat naravno... Mada kao sto rece Stefan, tu je samo Todorovski realan... Mada ga ni ja ne bih dovodio, jer kao sto rekoh vec vise puta, moze Mikic solidno da odradi posao, a tu je i Filip Stojkovic koga bi trebali uskoro da pocnemo da guramo u prvi tim...

« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 11:44:16 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Todorovski je grobarcina na kvadrat, kub, i ostalo. Doduse i Paja je...

Molina je prodat jer se poklopilo nekoliko stvari. Umro mu je otac u toj polusezoni, stigla je lepa ponuda iz Santosa, a on je igrao manje od jednog Blazica. I to je to.

Stefane, otkud ti to da je Blazic skupio 90 minuta kod Jankovica?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590
Kako mozete da pricate da je Salata duplo bolji od Paje? Smile glupost...
Vi ste kao pratili Salatu cele sezone i znate kako igra? To sto ste gledali na YouTube-u mozete da zaboravite jer cak i Blazic moze da sastavi dobar klip...
Kao igra za reprezentaciju Slovacke. A njeni reprezentativci svi igraju u Engleskoj, Spaniji itd. Smile

A Paja vam je kao los, a realnost je da je za klasu bolji od pola ekipe! On je bek koji se dobro snalazi i u odbrani i u napadu. Mogu da zamislim Mikica u ofanzivi, ima nogu da polomi... Paja sigurno vredi 2,5M, ali zbog ugovora mora da ide za manje!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Preterujes i ti...

Inace nije da ima Salata neku konkurenciju na poziciji u reprezentaciji, tj. ima samo ovog http://transfermarkt.de/de/jan-%C4%8Eurica/leistungsdaten/spieler_34421.html , a on i nije skupio previse nastupa u zadnje vreme(tj. zadnje 2 godine)... Tj. jeste igrao, ali nije bas bio standardni stoper, sto je za stopere jako vazno...

Da se razumemo, Salata verovatno jeste odlican fudbaler, ali i to su velike pare, jer jebasmo se posteno ako ne ispadne bar priblizan Adiju...

« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 13:03:40 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Molina je prodat jer se poklopilo nekoliko stvari. Umro mu je otac u toj polusezoni, stigla je lepa ponuda iz Santosa, a on je igrao manje od jednog Blazica. I to je to.

Stefane, otkud ti to da je Blazic skupio 90 minuta kod Jankovica?
Није играо мање од Блажића никако. Молина је отишао на зиму, а Блажић је дошао на зиму.
Блажић је сакупио од зиме до краја сезоне 90минута, а Молина до зиме у домаћем првенству 680мин. Тачно је да Молина није имао заслужену минутажу али узрок томе није био Блажић. Тад је била много жешћа конкуренција у средини где Блажић није могао ни да присмрди терену.
Имаш на трансфермакту тачно које је утакмице је почео који састав, то бар не лажу.

Kako mozete da pricate da je Salata duplo bolji od Paje? Smile glupost...
Vi ste kao pratili Salatu cele sezone i znate kako igra? To sto ste gledali na YouTube-u mozete da zaboravite jer cak i Blazic moze da sastavi dobar klip...
Kao igra za reprezentaciju Slovacke. A njeni reprezentativci svi igraju u Engleskoj, Spaniji itd. Smile

A Paja vam je kao los, a realnost je da je za klasu bolji od pola ekipe! On je bek koji se dobro snalazi i u odbrani i u napadu. Mogu da zamislim Mikica u ofanzivi, ima nogu da polomi... Paja sigurno vredi 2,5M, ali zbog ugovora mora da ide za manje!
Ти као да си Пајин менаџер.
Прво погледаш задње СП и пласман Словака и наше репрезентације, па онда можемо да се поредимо.
То што је Паја бољи од пола екипе је тужно, јер показује колико слабих играча имамо.
Нинков се добро сналази у одбрани?  Smile
Он је експлодирао само уз Лазетића, иначе није ништа ни бољи ни гори од Микића.
Микић је много јачи у дефанзиви, Нинков има бољи дриблинг, центаршут им је сличан.
2.5 милиона  Smile једно су наше жеље, а друго реалност. Зашто га нико не купи кад толико вреди? Зашто га нико није купио до сад? Зато што је су људи долазили да га гледају на дербијима а он из дербија у дерби био све већи куртон. Ако добијемо милион да се шутирамо у дупе од среће.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 14:02:19 od stefan77 »
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Da se razumemo, Salata verovatno jeste odlican fudbaler, ali i to su velike pare, jer jebasmo se posteno ako ne ispadne bar priblizan Adiju...

Pazi.Ako zelimo igraca koji je veceg kvaliteta,makar malo,moramo da ga platimo,cak nekad i preplatimo.
Jer,mi mozemo za 200 hilj. da dovedemo nekog seljackog stopera poput Mihajlovica,a to nikako ne moze biti kvalitet za neke vece domete.Jbg. mi jesmo u krizi,ali mora da se pocne da se radi.Zasto ne dati malo vece pare za igraca kvaliteta a ne preplaciavte seljakce fudbaler (kao sto je Ninkov na pr.).Ja istinski vjerujem da je Salata kvalitetan.Standardni je repr. jedne dobre reprezentacije,koja je odigrala odlicno na SP,a on je komandovao odbranom,mislim,da je pribliznog kvaliteta kao Adi ako ne i iskusniji.

Potpuno je to deblino postalo.Kupovina kvazi fudbalera.Kupiti kvalitetne strance,a ostatak da cini omladinski pogon,jedino tada cemo mi prosperirati i napredovati.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa ako smo mogli da dovedemo Adija za 300.000, ili Savica iz Borce za 200.000 plus procenti, onda ipak se moze zakljuciti da se i za male pare moze dovesti kvalitet, ali treba znati...

I ako cemo iskreno, ja sam siguran da su svi vise bili za to da se za te pare dovede Savic, a ne Mihajlovic... Ne znam kakav je Mihajlovic igrac, ono malo sto je odigrao za nas bilo je solidno, ali brate imas sa druge strane Savica koji jako mlad i veoma talentovan, a igra kao mator, a to se znalo i pre nego sto je igrao za Partizan...

Ma ne samo to, mi smo imali i naseg Savica koga smo prodali, a mogao je da igra sigurno... Sad bi on i Adi verovatno bili odlican tandem, i prodali bi ga za koju godinu za bar duplo vece pare...

Sta je poenta?

Zvezda mora da pocne da gura mlade igrace...
Naravno nije resenje, da se sada stavi stoper 93. godiste u prvi tim, ali ovi 91. 90. bi morali da dobiju priliku ili da dobiju ispisnicu... Bar nek posalju tu decu negde na pozajmicu u superligu i daju procenat od ugovora da ih forsiraju, ne bi li znali vise da li vrede ili ne... Ovako cak mogu i upropastiti karijere mngoima, a mladi igraci ima da beze od nas...

« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 15:25:40 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ok je to.Slazem se ja.Taj isti Savic je i te kako bio na cijeni,i znalo se da je vrhunski fudbaler,zasto niko nije reagovao,to mi ne mozemo znati.Sto se tice paralele Salata vs Mihajlovic,suludo ih je uporedjivati,ovaj je ipak standardni reprezentativac,kao i Adi.A sto se tice njega,ipak postoje i cinjenice da je dosao iz Afrike,a ako bi isli na tu soluciju,treba nam odlicna saradnja,skauting i sl. na tim prostorima,a mi ga nemamo.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Пусти Јакшо Адија, он је изузетак. Ми играче из Африке не можемо да доводимо осим на препоруку. По тој твојој теорији Аџа би требало да батали Салату и да тражи играча у Африци. Како да га тражи? Заборави то, све што нам долази из далека иде на препоруку, то је једини начин.

А кад Аца иде у куповину то је Европа и то су дилови типа Салате. Иде се на сигурно, узима се проверен играч. Млади не долазе у обзир, нисмо довели једног Савића а другог смо пустили. О млађима и да не говоримо, ено их чаме по београдским засеоцима.

Ја сам лично за то да се клинцима пружи постепено шанса док нам се не врате Михајловић и Вилота, а да се те лепе паре за Салату уложе у још једног доброг везног играча јер мислим да нам је везни ред нешто најбитније. Пример за то је Партизан, имају шупљу обрану ал сасвим ОК за нашу лигу а то имамо и ми са Адијем, ал су у средини супериорни и зато су и најбољи. У средини је фудбал, остало је шминка.
Салата и Ади звучи одлично, ал приоритет је по мени средина па тек онда одбрана крила бекови и остало.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
mob
HTC Sensation
Meni je taj Mihajlovic zapao za oko(ali ne kao eventualno pojacanje Zvezde) jer kad god sam gledao Jagodinu,on je bio najbolji u odbrani,maltene neprelazan.
ALI uvek se pravi ta greska kod nas navijaca pa mislimo da taj neko ko je najbolji u Jagodini,Cukarickom,mora da bude pojacanje za Zvezdu! Ne mora! Ima beybroj takvih slucajeva a mi se i dalje lozimo na iste stvari,pominjemo Dimitrijevica,Todorovskog,Kokovica itd...ok svi su oni dobri ali ne bi pravilio razliku na terenu,vec bi se pakovali na platnom spisku,dobili Hjundaija,obilazili splavove i visili u red star kafeu <slucaj Cvetkovic,Blazic,Mugosa,Nikolic,Jeremic,Obric,Bajkovic itd...

Kao da smo narkomani,zacvisnici,da po prelaznom roku moramo da dovedemo minimum 5 igraca,a da ih neko pita koji ce nam kurac,nikjo ne bi znao,nego eto da dokazemo da radimo. Nista slabije nece odigrati Spajic,Srnic i klinci koji dolaze samo sa vrlo bitnom razlikom u odnosu na ove koje pominjemo,a to je da su oni:

Nasa deca koju za koju ne placamo obestecenja,
deca na kojima samo mozemo zaraditi pare,
deca za koje ne razmisljamjo da li su nekad bili na jugu,
deca kojima je grb svetinja i koji sanjaju prvi tim!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.