Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 862728 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
Nokia N95
Citat
Mare je sve samo ne vezara...

Da li si ti Marko Blazic?

Fredi... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Trle i ja sam dosta skeptican sto se tog Salate i Bozica tice, tj. sumnjivo mi to sa tim Salatom, covek igra u reprezentaciji, a finansijski najmocniji klub u koji moze da se proda je Zvezda... 25 godina ima i i dalje igra u Slovackoj... Ok ovo zadnje i ne znaci mnogo, ali da je taj toliki potencijal, do sada bi ga ugrabio neki klub, ili bi se sada interesovali finansijski mocniji od Zvezde a takvih je mnogo mnogo... I bas sam skeptican da mi mozemo da uzmemo neke kao milione za njega, verovatno cemo moci da otplatimo samo ulozeno, i tako da ako platimo za ovu dvojicu milion, procenti od dalje prodaje ne bi trebali da se daju Slovanu... Nadam se da gresim i da je odlican igrac... Mislim i ne tvrdim da nije, ali ono, nije da mozes da budes siguran da ce da kida... A imam osecaj posto je toliko placen, da ce se ocekivati da predribla 5 igraca i da gol, iako igra u odbrani...  Smile

Sto se ovog Bozica tice, njemu je trenutno najveci kvalitet nase drzavljanstvo... Imamo mi veoma talentovanog igraca na njegovoj poziciji, cak i vise njih, pa mozda on dodje samo kao neko prelazno resenje, ali ipak se nadam da ima kvalitet... Iskreno ne znam kakav je igrac... Moze da bude i super, ali i nista posebno... Za taj novac, verovatno super resenje, ali videcemo... Za zadnjeg veznog, deluje da dobro igra napred, e sada kakav je krljanju igraca, to cemo da vidimo...  Smile

Uostalom, ako ne prodamo Issaha a on prodje sa Robijem kvalitetne pripreme, i postavi se kvalitetna formacija, verovatno i on moze da odradi odlican posao... Svi znamo kako moze da odigra, tako da... Mada ce on verovatno otici...

Sto se tice odlaska Paje, tu bi Mikic mogao da pokriva, za desnog beka je dobar u defanzivi, u ofanzivi malo slabiji, ali valjda ce se vezni red vecinom brinuti za ofanzivni deo, pa moze da bude ok resenje za neki naredni period... Prikljuciti i Filipa Stojkovica za njegovu zamenu i to je to... Dovoditi Todorovskog, mislim da nije neophodno...

A OFK nam je za Markovica trazio bese 700.000 eura, ne znam odakle ta cifra od 500.000...

I moramo da pocnemo da guramo klince u prvi tim, imamo talentovane dece, a ova polusezona je idealna za to, jer je realno izgubljena... I da nam vise ne bi bezala deca po Rusiji i Grckoj, pa posle da kukamo... Ima zaista nekoliko talentovanih igraca, neki su prikljuceni(Srnic(i), Mijajilovic, Stojkovic), neki koji treba da naidju(Simic, Stojkovic, Lukovic), ima i nekih koje nisam pomenuo sigurno...

Inace, ja bih se na njihovom mestu(mislim nase uprave) i raspitao za Adijevog brata...  Smile Smile
Ima po Africi dobrih igraca, mogli bi malo da se raspitaju, cak i kod Adija, mozda ima nekog drugara iz nekih reprezentativnih kategorija koji je dobar igrac a igra tamo...  Smile

Inace onaj sto ga kacih, sto ima znanja  Smile , http://www.transfermarkt.de/de/knowledge-musona/leistungsdaten/spieler_120785.html , je na onoj listi GOAL.com -a, sto najtalentovanijih mladih igraca sveta ili kako vec...  Smile

« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 12:01:14 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
"Grof" došao po Ninkova?

Moskovski Dinamo navodno je spreman da ponudi milion i po evra Crvenoj zvezdi za kapitena, koji će naredne zime biti slobodan igrač. Zvezda je do sada tražila dva i po miliona...

Kao što je i sam primetio i isticao u izjavama, kako se približi prelazni rok, kapiten Crvene zvezde Pavle Ninkov pominje se kao najtraženiji fudbaler kluba na inostranom tržištu.

I kao po pravilu, na kraju ne bude ništa od transfera.

Ipak, kako se bliži kraj ugovora između crveno-belih i Ninkova (zima 2012. godine), tako su sve veći izgledi i da će zaista doći do rastanka između kluba i fudbalera koji crveno-beli dres nosi od januara 2008. godine. Poslednja vest, koju prenosi "Sportski žurnal", govori da je moskovski Dinamo zainteresovan da dovede Ninkova.

Trener Moskovljana Miodrag "Grof" Božović, koji je pre dolaska Roberta Prosinečkog pominjan kao mogući trener Crvene zvezde, navodno namerava da "upari" srpske bekove u postavi plavo-belih. Na levoj strani već ima reprezentativca Marka Lomića, bivšeg igrača Partizana, pa da sve bude uravnoteženo navodno je zainteresovan da na desni bok dovede još jednog "orla", fudbalera Crvene zvezde.

Ali, Dinamo, ne želi da plati više od milion i po evra, uz opasku da je taj klub spreman Zvezdi da dodeli i određeni procenat od buduće prodaje Ninkova. Sa istom ponudom, prošle zime bili su odbijeni Anderleht i Tuluz, jer je uprava Zvezde tražila 2,5 miliona evra, piše "Žurnal", međutim pitanje je da li će tako tvrd stav u Ljutice Bogdana imati i ove zime, s obzirom na činjenicu da bi Ninkov već naredne sezone mogao da ode iz kluba kao slobodan igrač.

Poučen iskustvom od prethodnih prelaznih rokova, Ninkov kaže da je fokusiran samo na početak priprema 10. januara i da sve poslove oko eventualnog transfera prepušta menadžeru i Upravi kluba.

Od kada je stigao u Crvenu zvezdu, Ninkov je odigrao 77 prvenstvenih utakmica i zabeležio četiri nastupa za reprezentaciju Srbije. Nikada u karijeri ovaj 25-godišnji Beograđanin nije nastupao za klub van srpske prestonice, jer je pre Crvene zvezde igrao za Čukarički, Rad, Radnički i Železničar.

"Žurnal" navodi i da je budžet Dinama za 2011. godinu oko 65 miliona evra!?

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia c6
Јел ово спортиста?

тапацирао трбушњаке Smile

Ninkov u Dinamu iz Moskve?

Pavle Ninkov mogao bi da u januarskom prelaznom roku promeni tim. Beogradski mediji pišu da je za njega zainteresovan moskovski Dinamo.

Ruski tim je spreman da izdvoji milion i po evra, uz procente od sledeće prodaje. Zvezda traži milion više, ali nije u situaciji da previše kalkuliše.

Kapitenu Zvezde ugovor ističe naredne zime. Zvanična ponuda kluba iz Moskve, koji sa klupe vodi Miodrag Božović, još nije stigla.

"Koliko znam, ponuda nije stigla, pa nema šta da se komentariše. Uskoro počinjem individualne pripreme, a 10, januara se javljam na prozivku. Imam još godinu dana ugovora sa Zvezdom, tako da se sve misli usmerene u tom pravcu", rekao je Ninkov, a prenosi "Sportski žurnal".

Stižu Salata i Božić

Mario Božić i Kornel Salata, prema informacijama sa Marakane, mogli bi do kraja nedelje da se nađu na spisku Roberta Prosinečkog.

Božić i Salata, ipak, moraće da sačekaju da se sve ozvaniči, odnosno da Zvezda uplati deo novca, tako da će najverovatnije prvo početi pripreme sa dosadašnjim klubom.

"Božić ima obavezu 4. januara da se javi u Bratislavu, tako da će verovatno početi pripreme sa Slovanom. Dogovor je, zaista, na pomolu, sve je jasno oko obeštećenja, mada Zvezda sad pokušava da izdejstvuje njihov dolazak u paketu. Verovatno verujući da će na taj način proći bolje finansijski, odnosno da će ih dobiti za manje novca. Nemam ništa protiv, a imam uveravanja da će sve da bude uredu, barem kad je u pitanju Božić, čije zastupam interese, iako se sve prilično odužilo", rekao je menadžer reprezentativca BiH, Anđelko Jurkić.

"Crveno-beli" će za dvojac iz Bratislave morati da izdvoje milion evra, uz određene procente od sledeće prodaje.

b92

Stanković: "Oproštaj pred Delijama"

Kapiten Srbije Dejan Stanković ima iza sebe sjajnu godinu, a u izjavi za ’Žurnal’rekao je da bi oproštajni meč voleo da odigra na ’Marakani’.

Stanković je tokom 2010. godine osvojio pet trofeja, i sa ukupno 25 klupskih je najtrofejniji srpski igrač.

„Mnogi nisu verovali i da u 2010. godini možemo da osvojimo sve što smo osvojili. A mi smo uspeli.“

Stanković ima ugovor sa Interom do 2014. godine, kada će verovatno i završiti karijeru.

„Videćemo, imam ugovor do 2014. godine, tada ću imati 36. godina. Možda je to pravi trenutak za penziju.“

Iako se nameće da bi karijeru mogao da završi u Crvenoj zvezdi, Stanković kaže da to nije realno pre svega zbog dece koja nu Milanu idu u školu ali...

„Nije realno, sinovi idu u školu u Milanu… Ali, zato sam ubeđen da ću oproštajnu utakmicu odigrati na Marakani, na stadionu koji najviše volim, tamo gde sam postigao najdraže golove, gde sam odrastao, postao igrač, reprezentativac“, završio je Dejan Stanković.

b92
« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 13:25:26 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
SonyEricsson w200i
To Deki majstore Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bas nam je učinio....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
marko blazic

bozic gori od savija ne moze biti,bar se nadam
posto ce nam izgleda samo on ostati od pozadinskih vezara  Smile
salata isto tako
mada orace da se pokazu kao adi, inace ........

trebo si doci da odigras sezonu
jebes oprostaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 300
Најмање што Деки може да уради за своју Звезду је бар једна полусезона којом би завршио каријеру. Мислим да је клуб то заслужио као и ми навијачи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Citat
Mare je sve samo ne vezara...

Da li si ti Marko Blazic?

Ne.

marko blazic

U redu je, vec si se smejao... razumeli smo.

Dobro ce prodje ovaj mali grobar odlaskom u Dinamo... taman dva beka iz Srbije kod Grofa.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
U redu je, vec si se smejao... razumeli smo.

Anticu, da li si to ti? Radomire?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.