Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 862783 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
bice da je ovo drugo

blazic i dobar fudbaler u istoj recenici  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
bice da je ovo drugo

blazic i dobar fudbaler u istoj recenici  Smile Smile Smile

Nas'o ko da mi prica o fudbalu...

Ma mene licno boli kurac, ja ti pricam onako kako jeste... a ti sto si odgledao 2 njegova meca je tvoja stvar... ili vam je toliko slomio srce onim promasajem protiv Slavije (od tada decko i ne igra)... a u to necu da ulazim... rekao sam zasto ne igra i to je jedina i prava istina Smile

Ili ga licno poznajes pa si subjektivan ili pojma nemas sa fudbalom....

Ili sam igrao fudbal sa njim pa znam...

P.S. I ne, nisam subjektivan.
« Poslednja izmena: 02. Jan 2011, 22:27:16 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vidis da sam znao...

Pa dobro, za vas je verovatno bio dobar....za Zvezdu nije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Dobro, kazem... svako ima pravo na svoje misljenje... a kazem isto da decko nije dobio pravu sansu u Zvezdi (najvise svojom krivicom)... i onoliku sansu koliku je dobio odradio je na sasvim pristojan nacin... a za Kadua licno mislim da je izmislio fudbal.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dobro, kazem... svako ima pravo na svoje misljenje... a kazem isto da decko nije dobio pravu sansu u Zvezdi (najvise svojom krivicom)... i onoliku sansu koliku je dobio odradio je na sasvim pristojan nacin... a za Kadua licno mislim da je izmislio fudbal.

Sigurno ti mnogo bolje poznajes njegove kvalitete, verujem ti da je bio/jeste veliki potencijal, bar za nase prilike...e sada, jebes sve to ako za to znaju samo drugari i uza rodbina....pokazao ostalima nije.

Imam i ja drugara koji je bio prvi na pokrajinskom iz matematike a sah igra bolje nego Trle Manager-a....pa sad radi kao kurir....jebiga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Црњо одгледај на Туби текму против Тбилисија. Ја је гледао синоћ, и могу ти рећи да је Блажа везара она уџбеничка. Тај благе везе с мозгом нема, миљама је далеко од ове распале прве лиге, а о озбиљном фудбалу и да не причамо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Evo prva vest u 2011-oj   Smile

Zvezda plaća milion evra za Salatu i Božića

Fudbalski klub "Crvena zvezda" izdvojiće za angažovanje dvojice prvotimaca Slovana iz Bratislave Kornela Salate i Marija Božića fantastičnih milion evra, saznaje Press! Naime, u želji da aktuelni igrački kadar ojačaju proverenim snagama, odgovorni iz Ljutice Bogdana biće primorani da slovačkom klubu uplate kompletnu sumu koju su dobili od generalnog sponzora kluba "Gaspromnjefta".

Sloboda standardnog štopera slovačke reprezentacije procenjena je na 800 hiljada evra, dok iskusni vezni fudbaler, rodom iz Tuzle, košta četiri puta manje. Na "Marakani" ne žele da potvrde da je posao sa Slovanom praktično završen, ali redom ističu da je angažovanje Salate prioritet, pogotovo što novi trener Robert Prosinečki želi da u odbrani ima dva pokretljiva igrača, kao što su Li Adi i Kornel Salata.

Predstavljanje u sredu?

Kako saznajemo, Salata i Božić bi trebalo da budu predstavljeni u Ljutice Bogdana već u sredu, neposredno pre božićnih praznika.

- Rasplet oko Salate i Božića treba očekivati vrlo brzo. Koliko su pomenuti fudbaleri potrebni Robertu Prosinečkom najbolje ilustruje činjenica da će Crvena zvezda zbog njih žrtvovati Vladimira Volkova. Plan je bio da se za milion evra dovedu trojica igrača, ali Slovan nije hteo da popusti i Salatu i Božića pusti u Beograd za 600 hiljada evra. Praktično, za njihove angažovanje biće utrošena donacija "Gaspromnjefta". Sa tim je upoznat i trener Robert Prosinečki - kaže izvor Pressa blizak dešavanjima na "Marakani"

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić nedavno je izjavio da prvi put od kada je na funkciji ne mora da razmišlja o limitiranom budžetu tokom prelaznog roka, ali ako se ostvari plan u vezi sa angažovanjem Božića i Salate, neće biti novca za levog spoljnog fudbalera moldavskog Šerifa Vladimira Volkova. On će na "Marakanu" stići samo u slučaju da odu Vladimir Bogdanović, Aval Isah ili Pavle Ninkov.

Vest o mogućnosti da se Zvezdini dželati iz avgustovskih mečeva presele na "Marakanu" obelodanjena je 18. decembra i od tada praktično traju pregovori između beogradskog i slovačkog kluba. Crveno-beli su u prvom trenutku želeli da dobiju "novogodišnji paket" iz Slovana za 600 hiljada evra, ali u Bratislavi nisu ni pomišljali da se za taj novac odreknu Božića i, pre svega, Kornela Salate. Navodno, Slovan je u prvom trenutku tražio neverovatnih 1,6 miliona evra.

Trka sa Poljacima i Švajcarcima

Pregovori su nastavljeni uoči novogodišnjih praznika, a kako se može čuti, Vladan Lukić i njegovi najbliži saradnici nisu želeli da se izlažu bilo kakvom riziku, jer su za Salatu zainteresovani klubovi iz Švajcarske, Poljske i Rusije, te su povećali ponudu. Takođe, Crvenoj zvezdi je naruku išla činjenica da je Mario Božić "otrovani zvezdaš", a da Kornel Salata smatra da dolazak u redove bivšeg evropskog šampiona može da mu predstavlja odskočnu dasku u karijeri.

Salata i Božić će ujedno postati jedna od najvećih investicija u novijoj istoriji Crvene zvezde, jer su igrači sa takvom tržišnom vrednošću dolazili na "Marakanu" u vreme predsednikovanja Dragana Stojkovića Piksija (Bronovicki, Salas, Barkos), ali nisu ostavili značajan trag. Crveno-beli su ove zime već angažovali Brazilca Evandra Goebela i Kolumbijca Borhu.

Izvor:
Press
« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 00:02:41 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung 
Red je da ovi dodju i potpisu ugovor u roku od nedelju dana....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Не знам због чега толико инсистирање Аџића на ангажовању тог Божића за чији квалитет нисмо сигурни. Момак има већ 27 година, а он и Салата комбиновано милион евра је превише. За те, а можда и мање паре би могли да узмемо овог Марковића из ОФК-е.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Не знам због чега толико инсистирање Аџића на ангажовању тог Божића за чији квалитет нисмо сигурни. Момак има већ 27 година, а он и Салата комбиновано милион евра је превише. За те, а можда и мање паре би могли да узмемо овог Марковића из ОФК-е.

Ko zna...jos nista ne znamo dok ne vidimo...ako vredi te pare videcemo to, a ako ne..onda moguce da je samo bio paket uz Salatu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.411 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.