Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 905956 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Prvom je cena 1.500.000 € , mi te pare nemamo.

Nisam ocekivao da ce neko tako brzo odgovoriti, pa sam editovao...

Bilo bi fino dovesti ovog(ako je tacno ovo da mu istice ugovor(ako ga nije produzio do sada))...  Smile Smile

http://www.transfermarkt.de/en/marlos/profil/spieler_68778.html

A ako Racing ne bude hteo da plati to sto duguje za Zigu, bar nek posalju ovog npr.  Smile

http://www.transfermarkt.co.uk/en/brian-sarmiento/profil/spieler_58319.html

Moguce da cemo se okrenuti nekom drugom resenju na levoj strani...

http://www.zurnal.rs/2010/12/30/milion-za-salatu-i-bozica/index.html

Ima ugovor do kraja ove godine, znaci jos 2 dana...  Smile
Al taj bi trazio i ogromnu platu...  Smile

« Poslednja izmena: 30. Dec 2010, 09:21:06 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
http://www.transfermarkt.co.uk/en/brian-sarmiento/profil/spieler_58319.html

Ovaj mali ti je extra,gledao sam ga par puta.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Alcatel One Touch Idol X
Сармиента сам у менаџеру доводио за смешне паре  Smile, био је одличан...
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Đuričić: Vratiću se u Zvezdu

Teško mi je pao odlazak sa Marakane, ali sam rekao sebi: „Filipe, vratićeš se kad-tad“ - ističe 19-godišnji fudbaler Herenvena

Iz Holandije pravo na „Marakanu“. Filip Đuričić, ponovo u Crvenoj zvezdi. Nije novogodišnja šala, već činjenica. Mladi reprezentativac Srbije i prvotimac holandskog Herenvena, dane odmora iskoristio je da poseti voljeni klub, najveći stadion...
U društvu oca Dušana, „Fića“ - kako ga mnogi oslovljavaju, stigao je pred Zvezdin fudbalski dom. Prvi pogled pada na crveno-beli grb, ali pre bilo kakve reči, mladi fudbaler se laganim korakom uputio ka Zvezdinom butiku.
- Nisam mogao da odolim, morao sam da kupim novi Zvezdin dres, šal i još ponešto - uz širok dečački osmeh poručio je Đuričić za „Sport“. - Ali, moraću kasnije da se vratim, da kupim i tabure. Baš takav mi nedostaje u mojoj crveno-beloj sobi.

Suveniri su u gepeku belog „opela“. Sada na red dolazi priča o godini za nama. Teme o Zvezdi moraju da pričekaju. Prednost dobijaju Holandija, Herenven i - reprezentacija Srbije. Godina 2010. bila je uspešna za Filipa Đuričića.
- Zadovoljan sam - nastavlja razgovor velika nada srpskog fudbala. - Poslednja utakmica bila je posebno lepa. Pobedili smo De Grafšap (4:0), a meni se posrećilo da postignem drugi gol. Verujem da će na proleće i minutaža da bude veća.
Trener Ron Jans za Filipa ima samo reči hvale i očekuje da on u narednoj sezoni bude nosilac igre...
- Učiniću sve da opravdam poverenje šefa. Iza mene su 24 meča, dva gola, trinaest puta sam bio u startnoj postavi...
Sve to prate i selektori omladinske i mlade reprezentacije Srbije, ali i Vladimir Petrović Pižon, selektor „A“ tima. Šta više, u jednoj od izjava, odmah po preuzimanju kormila „orlova“ iskusni stručnjakje najavio da je upravo Đuričić jedan iz plejade mladih igrača koji će dobiti priliku da se nametne.
- Lepo je čuti tako nešto. Imam još pravo igranja za omladinski sastav, ali se podjednako radujem i pozivu u mladi nacionalni tim. Verujem da će ih biti sve više. Na kraju, moj cilj je da u klubu igram redovno i da pružam dobre partije, a pozivi u dres sa državnim grbom biće najbolja nagrada za to.
Ne možemo a da se ne setimo vremena kada je, pre dve godine, kao supertalentovani kadet Đuričić napustio Crvenu zvezdu i obreo se u srpskoligašu iz rodnog Obrenovca.
- Iskreno, nije mi bilo svejedno. Ali, porodica je sela za sto i tako odlučila. U isto vreme, sebi sam rekao: Filipe, vratićeš se kad-tad u Crvenu zvezdu!
Posle briljantne sezone u dresu obrenovačkog Radničkog, usledio je poziv Herenvena, koji nije mogao da se odbije.
- Debitovao sam 20. februara. Imao sam tada 18 godina i 20 dana.
Filipa ugovor sa Herenvenom veže do 2014. godine. Postoje razne priče o navodnim ponudama, koje mladi reprezentativac Srbije ne želi da komentariše. Ali, zato Obrenovčanin zna gde bi najradije.
- Španija je bez konkurencije. Razumljivo, mislim na Real i Barselonu. Od ostalih evropskih velikana, smatram da je za svakog igrača san dres Mančester junajteda i Milana.
Pitanja su navirala i dok dlanom o dlan, ponovo je Zvezda u prvom planu.
- Ma, to je moja druga kuća, druga porodica... Od malih nogu sam na „Marakani“. Otac je dolazio na posao, a ja na treninge. Po ceo dan sam provodio u voljenom klubu. To je više od ljubavi!
Onda i ne čudi što prati sva dešavanja u crveno-belom taboru.
- Verujem da će moja Zvezda na proleće da bude prava i da će šampionska titula da se vrati na „Marakani“, gde joj je i mesto.
Već 2. januara Herenven počinje pripreme za drugi deo sezone.
- Još nekoliko dana odmora iskoristiću da obiđem prijatelje, vidim se sa drugarima i prošetam Obrenovcom. A, onda slede nove obaveze, u susret novom proleću. Verujem da će biti uspešno - završio je razgovor Filip Đuričić, predvodnik talasa mladih igrača za koje kažemo da su budućnost našeg fudbala.

LIČNA KARTA
Ime: Filip
Prezime: Đuričić
Datum rođenja: 30. januar 1992.
Mesto rođenja: Obrenovac
Klubovi: Obrenovac 1905, Radnički (O), Crvena zvezda, Herenven
Reprezentacija: 52 utakmice u mlađim selekcijama Srbije i 19 postignutih golova
Nagrade: Na brojnim turnirima proglašavan za najboljeg strelca i igrača turnira

IGRAO PRED 50.000 NAVIJAČA
Dok razmišlja kako bi bilo ako se jednog dana vrati u Crvenu zvezdu, Filip Đuričić kaže da je već sa osam godina ostvario san da igra pred punom „Marakanom“.
- Sa vršnjacima sam bio akter predigre utakmice „Deset godina Barija“. Sećam se, igrali smo protiv jedne ekipe sa Kosova, a na tribinama je bilo 50.000 gledalaca.

KROJF SA BALKANA
Posle utakmice u kojoj je Herenven savladao De Grafšap, u vodećem holandskom sportskom listu osvanuo je naslov: „Krojf sa Balkana retka svetlost“.
- Ima li za mladog igrača većeg komplimenta od toga kada vas porede sa takvom igračkom veličinom. Krojf je ikona holandskog fudbala. To poređenje godi, ali i obavezuje da u vremenu koje dolazi budem još bolji - jasan je Srbin.

SOBA U CRVENO-BELOM
Koliko je Filip privržen Crvenoj zvezdi, najbolje govore reči njegovog oca Dušana, nekadašnjeg majstora malog fudbala na prostorima bivše Jugoslavije.
- Gledam kako tegli ovaj tabure i pitam se gde li će da ga smesti? Pa, soba mu je već puna raznih Zvezdinih suvenira. Sva u crveno-belim bojama. Od plafona do poda - objašnjava Dušan Đuričić.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:313394-Djuricic-Vraticu-se-u-Zvezdu

Ja ne igram taj menadzer, al trebalo bi da pocnem...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
HTC Sensation
За тог Сармиента сам и ја чуо....ал тај ће прећи код нас кад и Мфела у Партизан Smile
« Poslednja izmena: 30. Dec 2010, 13:34:15 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Jaksa, come to the dark side Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
"Gasprom" želi jaku Zvezdu u Evropi

Dugo je Crvena zvezda čekala da dobije generalnog sponzora renomea kakav je nekada i sama imala dok je gospodarila fudbalskim terenima Evrope i sveta, a sreća je konačno stigla i pred njena vrata u julu ove godine, kada je potpisan ugovor sa “Gasprom njeftom”. Petogodišnju saradnju ozvaničili su predsednik kluba Vladan Lukić i Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a i zamenik predsednika Izvršnog odbora „Gasprom njefta“. Na “Marakani” su se pohvalili da je u pitanju “najveći ugovor u jugoistočnoj Evropi, a da će pored redovnih ulaganja, novi sponzor nagrađivati i svaki uspeh posebno. Obaveza kluba jeste da 23 odsto vrednosti ugovora uloži u omladinsku školu.

Kiril Kravčenko, koji je imenovan i za ruskog člana Veća klupskog saveta Crvene zvezde, u intervjuu za “Blic” govori o planovima njegove kompanije kada je u pitanju saradnja sa klubom sa “Marakane”, kao i o ciljevima koje bi bivši evropski šampion trebalo da ostvari.

Kako “Gasprom njeft” vidi Crvenu zvezdu u budućnosti?

- Za kompaniju je važna igra koja donosi rezultate, kao i pozitivna reputacija kluba. Promocija brenda napisanog na dresovima fudbalera je efikasna ako se tim visoko kotira kako u Srbiji, tako i u Evropi. Nadamo se da će Crvena zvezda, klub sa najviše titula u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji, koji je pobeđivao na najprestižnijim turnirima sveta, opravdati nade i u najskorije vreme uspeti da ostvari svoj potencijal i da postane ne samo šampion Srbije već i da zauzme dostojnu poziciju u evropskom rejtingu. .....itd.....nazalost, posto nije dat ceo intervju, nastavak je u novinama od petka

Izvor:
Blic
« Poslednja izmena: 30. Dec 2010, 21:05:43 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Alcatel One Touch Idol X
Kaкву голчину је управо дао Гај за локерен  Smiley 1

Аџићу реагуј!
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ljudi,neka vam je srecna Nova godina,sve najbolje,titula,ls,nanan Robert Prosinecki,karanje parmezana na svakom cosku,para,ljubavi,sexa......cejemo se za par dana.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Takodje ljudi....srecna nova godina i sve najbolje svima, Zvezdi...da ide na bolje, da sledece godine bude 30 000 prosek na stadionu...da imate riba kao Zvezda navijaca  Smile ...jos jednom sve najbolje svima!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.