Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 858377 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation

Od igrača ću tražiti samo jedno, da izginu na terenu, to je samo 90 minuta nedeljno.

Кључна реченица  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sa autokomande!  Smile Smile Smile

http://www.youtube.com/watch?v=2mPsTJO1o38

Goranac ima neki interesantan igrac iz Crne Gore? Kakvi su Andrija Kaludjerovic(ne nas) i Stefan Mugosa?

I kako igra Marko Mugosa?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Je li bre, vi niste citali sta sam vam napisao na prethodnim stranama...

Prvo i osnovno, ne obracajte paznju na komsije...

Drugo, dobice Prosinecki potrebnu licencu u Hrvatskoj u potrebnom roku, i nema razloga za dalju diskusiju na tu temu...

Nadam se da su tacne ove cifre...  Smile
Kao sto rekoh, ne bi davao vise od 300.000 + Vranjes za Volkova...  Smile

Kakve veze ima licenca u Hrvatskoj kad je niko ne jebe ni 2% u Srbiji?

Je li bre, vi niste citali sta sam vam napisao na prethodnim stranama...

Prvo i osnovno, ne obracajte paznju na komsije...

Drugo, dobice Prosinecki potrebnu licencu u Hrvatskoj u potrebnom roku, i nema razloga za dalju diskusiju na tu temu...

Nadam se da su tacne ove cifre...  Smile
Kao sto rekoh, ne bi davao vise od 300.000 + Vranjes za Volkova...  Smile

Ma,i da ne dobije,ima da cute dok ih kara i tu nema dileme  Smile
Sta se bre brinu oko licence?pa eto,on nema pojma jer nema licencu,pa neka misle tako  Smile
A iskreno,nabio im covjek kompleks vec sad,igraju sa slavnim londonskim klubom,a novine posvete po 5-6 strana Robjiu i Zvezdi,a jos veca fora je ta,da su pojedini pratili iz "minuta u minut" Robija na putu ka Beogradu,a ne partizana ka golu Arsenala... Smile

Ja stvarno ne znam sta da radim, nabili ste mi toliko kompleksa u ove 4 godine da ja ne mogu da spavam a pogotovo ovaj Prosinecki za koga me strucno boli kurac.

Jedno je jasno, vi bez ekipe ne mozete nista pa makar vas i vanzemaljac trenirao Smile a iskren da budem, ovaj prelazni rok me izuzetno potseca na Den Tanin. Dace Bog i da bude tako.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovo je zadnji put da se upustam u diskusiju ovog tipa sa nekim sa druge strane brda, ali mozda ce na nekoga od Zvezdasa uticati prethodni post, pa cu odgovoriti...

UEFA PRO licenca je univerzalna, izdao je savez u Beogradu, Kalkut(tj. Bombaju, Mumbaju)i ili Zagrebu... A Prosinecki ce dobiti tu licencu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Ovo je zadnji put da se upustam u diskusiju ovog tipa sa nekim sa druge strane brda, ali mozda ce na nekoga od Zvezdasa uticati prethodni post, pa cu odgovoriti...

UEFA PRO licenca je univerzalna, izdao je savez u Beogradu, Kalkut(tj. Bombaju, Mumbaju)i ili Zagrebu... A Prosinecki ce dobiti tu licencu...

Nisam ja ni rekao da Prosinecki nece dobiti licencu.

E ali pazi... DOBICE je, to je kljucna rec. Kod nas je Hrvati dobijaju a Srbin poput Marka Nikolica (koji je trenerski mag za ovoga) ipak ode malo do skole. Zasto? - Zato sto on trenira Rad.

A ja bih voleo da Robi dobije tu licencu... bolje on da vas vodi nego neki trener.

U tome je poenta cele price a ja vas pozdravljam
« Poslednja izmena: 26. Dec 2010, 12:47:24 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Evo klasicno spamovanje teme... I to se desi svaki put kada im argumentovano odgovoris, pa ne znaju sta da kazu...

I zato bolje da se ne odgovara...

Apsolutno je jasno da sa PRO licencom, gde god je dobio, moze da radi u svakoj drzavi na planeti...

I molicu te da me u buducnosti ne citiras, obzirom da nemam nameru da odgovaram na te postove... Bar dok ne pocnu da imaju smisla...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Не брате,Роби неће ићи до школе јер је био светски првак,а не зато што тренира Звезду. Јел мислиш да би и Кристић тек тако добио лиценцу,само зато што је у Звезди?

едит: Овај пост је шаљиве природе,Јакша је веч објаснио то за лиценцу  Smile
« Poslednja izmena: 26. Dec 2010, 12:51:41 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Evo klasicno spamovanje teme... I to se desi svaki put kada im argumentovano odgovoris, pa ne znaju sta da kazu...

I zato bolje da se ne odgovara...

Apsolutno je jasno da sa PRO licencom, gde god je dobio, moze da radi u svakoj drzavi na planeti...

I molicu te da me u buducnosti ne citiras, obzirom da nemam nameru da odgovaram na te postove... Bar dok ne pocnu da imaju smisla...

Nema argumenata? Ili je nesto drugo problem? Ipak mislim da je nesto drugo problem... pozdravljam te sampione Smile

I da, jos nesto... ti ocigledno ne znas sta znaci Uefina PRO licenca... to dodeljuje Uefa a ne jebeni savez... ali dobro, samo nek si ti nama pametan deckonja Smile

Не брате,Роби неће ићи до школе јер је био светски првак,а не зато што тренира Звезду. Јел мислиш да би и Кристић тек тако добио лиценцу,само зато што је у Звезди?

едит: Овај пост је шаљиве природе,Јакша је веч објаснио то за лиценцу  Smile

Taman htedoh da ti napisem nesto al editovao si Smile

Pa da, u pravu si... objasnio je lepo... i on je u pravu... Prosinecki ce dobiti licencu.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2010, 12:58:32 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ма ок,ал не знам чему све то,чекај прво да вас одеремо у ова предстојећа 3 дербија па тек онда помињите лиценцу,немој да трошите фазоне унапред  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Pa kazem ti ja, bolje on da vas trenira nego neki trener, bolje nama Smile

Nego, na stranu sad to... koliko cete vi sad stranaca imati? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.276 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.