Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 859 860 862 863 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 849900 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Исах,Лазовић,Јевтић.
Ја бих ризиковао са Микићем,у одличној је форми.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
taktiku i izbor igraca prepustam robiju a na nama je samo da uzivamo u silovanju pakistanaca Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC ...
Da se ja pitam Isah bi u ovoj utakmici igrao pre micka... Bolje kvari igru protivnika... Najbitniji detalj...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Bajkovic  - Ninkov    Vilotic   Adi(Cosic)   Tosic -    Issah    Lazovic(Vesovic, Kadu)  Evandro  -  Borha   Kaludjerovic  Jevtic 

Ja bih ovaj tim stavio...

S'tim sto za Lazovica nisam siguran, jer je jos sta znam... Deluje jos kao klinac od 17 godina, a ne kao da je uzrasta kog jeste...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
HTC Sensation
Meni je u principu i svejedno ko ce da zapocne,jer znam da ce svi odigrati dobro a i Robi je razigrao dosta igraca tako da je samo pitanje u samoj taktici i sta on bude hteo,nijanse su u pitanju,a ako cemo detaljnije

Tosic
Je daleko iskusniji i ima daleko vise jakih utakmica od Mikica a tokom ove sezone je u par navrata pokazao da je usao u formu,trci,trudi se,sve vise probija po levoj strani,kvalitetnije centrira od Mikica
Mikic
Igra mozda i u najboljoj formi od defanzivaca,pogotovo sad posle ovog gola u KG,poraslo mu je samopouzdanje,odradjuje bas muski posao,takodje se mnogo trudi,u defanzivi je bolji od Tosica medjutim losiji je kad se predje centar

Isah
Licno mislim da je on jos uvek bolji od Micka i da ce bolje podneti pritisak i bolje odigrati. I on je poslednjih nekoliko utakmica na kojima je igrao(ukljucujuci i derbi u kupu) bio jako dobar i mislim da je za to krljanje koje je potrebno na sredini ipak on bolje resenje. Ipak,i dalje ne zna da primi loptu,povede akciju,tako da ce se centralni vezni natrcati pored njega
Micko
Drago mi je sto sve cesce dobija sansu i dobro je sto je i opravdava to poverenje. Sa svojih 17 god uz talenat na njemu je da se nametne pozrtvovanjem i u tome je najbolji,bukvalno gine,uklizava bez razmisljanja o tome da li ce da se povredi,ipak za derbi je potrebno i nesto vise osim zelje...treba mu malo vise godina i utakmica.

Kadu
Igra najbolje od kad je dosao u Zvezdu,mozda je on i dalje cesto nevidljiv,mozda se i cini kao beskoristan ali i dalje je jedan od onih koje najvise pretrce,i dalje zna sa loptom i idalje ce odvlaciti paznju makar dvojici igraca na terenu. Zna se da ima dobar pas i loptu u prostor,ali...uvek ima to ,ali,i dalje sve to nedoreceno i dalje je sve to nekako neprimetno.
Lazovic
Eto,covek je procvetao. Juce je pokazao sa onom asistencijom i golom sav talenat i smisao za fudbal,ipak po meni najbitnije je da je poceo da trci. Uvek sam mu zamerao sto je bio nekako malodusan,mrzovoljan na terenu,vidi se da zna al kao da ga mrzi...medjutim juce,juce je bila druga prica,dosta trcanja,uklizavanja,truda plus onaj sprint od 60m nagovestava da je to to. Oko ove dvojice mozda i najteza odluka.

Koroman
Tokom jeseni,Zcezdina igra sa njim i bez njega je bila skroz drugacija,znao je da promeni ritam,unese zivost,skrene paznju na sebe,uradi nesto bitno po toj levoj strani,ako nista drugo,makar potera igrace. Sada na prolece,evo konkretno juce,kada je usao samo se utopio tj uklopio u masinu koja odlicno radi i ne stuca,kojoj nije potreban motor,pokretac,motivator. Ipak uz sve njegove fudbalske kvalitete i dalje moze lako da dobije crveni,da napravi sranje,da bude sebican i da zalama po 24 puta be ucinka,da uspori akciju...
Jevta
Neverovatna stvar kod njega je da on svaku loptu ispostuje,isla ona u aut,korner,gol aut,u picku materinu,on ce da potrci. Ako treba i 100 puta,nema problema,mozes racunati da ce biti tamo gde je lopta,cesto se izjebe,saplete,nema neki dribling,al kad prodje obicno je 100% sansa. On je u ovom timu najskolovaniji spic,ima odlicno kretanje bez lopte,brz je i mislim da treba da zapocne i odigra bar 60min
« Poslednja izmena: 21. Apr 2011, 15:09:31 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC HD2
Robi je napravio ekipu u kojoj nijedan pojedinac nije toliko bitan, a igra iz meca u mec sve bolja! Zato mislim da nije toliko bitno ko igra, vec samo da uspostavimo nasu igru! Onda lopovima iz komsilika nema spasa, cak ni uz domacinsko sudjenje, koje se ocekuje u njihovu korist!
Realno smo u daleko boljoj formi, imamo igru i mislim da ako pritisak lepo i pravilno usmerimo u pozitivnu motivaciju, dobijamo lagano! Ne sumnjam u Robija i ekipu. Delije, ocekujte pobedu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Као што ни Јевта ни Короман нису за стартера, тако нису ни Лаза ни Каду. Сва четворица су за друго полувреме да уђу.

Лево Карлеуша без поговора, а у средину црња и Вилота.

Иначе Лаза ме све више одушевљава, постаће ми омиљени играч. Њега треба трпети, то са схватите. Он је годину ипо дана био закључан у подруму, и сада наставља тамо где је стао пре Пижона. Дакле треба га трпети, пустити га да игра и да се сам ослобађа на терену да се опушта у игри и његови ће квалитети испливати. Тако се развија млад играч, и управо то Просинечки и ради са њим. Приде је и психички био убијен па му треба мало више, ал вреди истрпети јер ми играмо добро системски па имамо тај луксуз да пустимо клинца да игра (као и Мићка што можемо да трпимо у тиму иако се види да је дете), а све то може да се врати тиме да добијемо доброг играча.

Биће јако тешко, пре свега без публике наше. Овима је Смедерево дошло у прави тренутак да мало набију самопоуздање, а и атмосфера на стадиону ће им ићи на руку. Надам се да смо довољно квалитетни и да ће Роби психички добро спремити момке, па да их подеремо и аупичкуматерину.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Lazovic jeste za startera, ali na krilu, gde mu je prirodna pozicija.

Jebote, svako je (sem Vesovica) proigrao pod Robijem. Svako moze neko dobro da ti donese. A pre smo se molili da sto manje drvne gradje zapocne utakmicu.

Moj sastav: Bajkovic - Ninkov, Cosic, Adi, Tosic - Isah, Micko, Evandro - Lazovic, Kaludjerovic, Borha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
                  Бајке

Паја      Вилота     Ади     Карлеуша

Лавал

Лаза

Ел Маестро

Дрогба  Smile                             Јевта

Калуђеровиђ

Да уђу Мићко,Короман и Каду.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2011, 15:36:28 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
protiv zvezde mozes da odigras na dva nacina, ili da se zatvoris ili da se otovotris i napadnes... ako se zatvoris dobices 2 komada a ako se otovoris dobices 5 komada, prosto ko pasulj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 859 860 862 863 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.