Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 830 831 833 834 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 852397 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Najbitije je sada da mi uzmemo titulu, a za ovo sa rusima kada, i ako, bude bice... Stalno se ove price lansiraju pred vazne utakmice... Tako da ono...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
Нинков: Срамотна игра Металца!

O idiote idiotski pa isto tako si ti igrao u raspalom Cukarickom pre par godina i tad te nije bilo sramota.
Rekose mi moji da je ok lik, da je skroz na mestu al' iskvarise ga ovi, uhvati se loseg drustva/kluba...
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 15:53:17 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Uzasno teska tekma u Kragujevcu je zavrsena na najbolji moguci nacin...eskalacija onih emocija kod gola i radost nakon pobede je podigla enormnu kolicinu necega,neke euforije i vetra da sam se razmisljao da li je ikada bolje pobediti lagano 0-3 u prvom poluvremenu ili dobijati ovako,ako se zna da ce nakon pobeda svi osecati ovo sto osecamo sada... Smile

Imamo ni malo zanemarljivu utakmicu protiv Slobode na Marakani,koju treba da dobijemo i resimo sto je moguce pre,da neke stvari tokom tekme menjamo,tempo smirujemo i da se odmaramo za derbi...Taj scenario bi nam najvise odgovarao...Bilo je teskih tekmi tokom sezone i to na Marakani gde smo dobijali u poslednjih 10 min. zato ne treba zanemariti nikoga ko dodje u Beograd,jer samo tako cemo korak po korak ici ka cilju,toj toliko zeljenoj tituli...

Sto se derbija tice,polako,pricacemo o njemu...Svi znamo da je to tekma koja lomi ili mozda cak odlucuje sampiona,tim mora da bude usredsredjen,da veruje(a za to nema razloga da ne...),i tu smo gde treba,a pehar se vraca gde mu je i mesto...Ali mislim da ima vremena da pre3zivamo i zilaiomo o tom mecu,tek posle srede...korak po korak...idemo
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 16:00:58 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ne spamujte Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Zvezda odbijena: "Večiti derbi" u subotu!

Večiti derbi koji može da odluči o novom šampionu Srbije igraće se na Veliku subotu, 23. aprila, u 18.30 časova i ta odluka je definitivna - potvrđuje za “Blic” Branislav Delić, komesar za takmičenje Superlige.

Po njegovim rečima, raspored utakmica je određen pre godinu dana, ali je bilo vremena da bude izmenjen.

- Znamo da cela Evropa igra utakmice na ovaj dan, pa zašto bismo mi bili izuzetak? Ne igra se na Veliki petak i na Uskrs, a subota nije crveno slovo u crkvenom kalendaru. Šta više, neki klubovi su baš tražili da igraju utakmice u subotu, na primer Rad i Hajduk iz Kule.

Da su se Zvezda i Partizan dogovorili, termin derbija je ipak mogao da bude izmenjen.

- Dogovor je izostao jer Partizan, za razliku od Zvezde, nije bio za pomeranje datuma. I da su se usaglasili, trebalo bi poštovati volju ostalih 14 superligaša - zaključuje Delić.

Darko Grubor, generalni sekretar Partizana, potvrđuje da su crno-beli kao domaćini bili za poštovanje termina.

- Sastali smo se sa predstavnicima Crvene zvezde i Zajednice superligaša i rekli: ako se menja termin derbija, neka se odloži čitavo kolo. Nismo se dogovorili, pa je ostalo kako je i bilo određeno - kaže Grubor.

Prvi operativac iz Humske još ne zna da li će crveno-beli tražiti da na „Marakani“ prodaju ulaznice za svoje navijače, kako je uobičajeno.

- Bilo je priče o tome, ali sada ne znamo šta će biti. “Delije” su prekjuče najavile da na Veliku subotu neće doći na utakmicu, pa nam ostaje da čekamo. Za Kup utakmicu dali smo im za prodaju koliko su tražili, isto je bilo kad smo mi gostovali na Zvezdinom stadionu.

Podsetimo, “delije” su prekjuče pozvale Zvezdaše na bojkot derbija.

- Znamo koliko je derbi važan sam po sebi, ove godine posebno zbog mogućnosti da osvojimo titulu. Međutim, naša dugogodišnja borba za poštovanje osnovnih vrednosti našeg naroda i nas samih ima veću težinu od derbija i titule - kaže se u njihovom saopštenju.

Po rečima Dušana Maravića, dugogodišnjeg člana komisije UEFA za međuklupska takmičenja, praksa u Evropi dozvoljava igranje na Veliku subotu.

- Koliko znam, nema smetnji da se naša liga igra na taj dan jer se to radi i u drugim evropskim zemljama. Prevashodno se vodi računa da se ispoštuju Veliki petak i sam Uskrs. Lično mi smeta što u nas i Crkva nalazi povod da govori o sportu koji je sam po sebi nezavisan od svake vrste dnevne politike - kaže Maravić.

------------------

Stvarno ne vidim zbog cega tolika pokolebnja oko igranja na Veliku subotu ...  Smile ... kao sto i sami komesar rece, Velika subota nije crveno slovo tako da mi je veoma drago sto su odlucili da se igra i da se konacno vidi ko je ko i sta je sta.  Smile

IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204

Stvarno ne vidim zbog cega tolika pokolebnja oko igranja na Veliku subotu ...  Smile ... kao sto i sami komesar rece, Velika subota nije crveno slovo tako da mi je veoma drago sto su odlucili da se igra i da se konacno vidi ko je ko i sta je sta.  Smile

E ako je komesar rekao onda ništa....  Smile

O bože, jel se treba 7 000 puta ponoviti. Kakve ima veze da li je crveno slovo? Suština je da je to uz Veliki Petak najtužniji dan i da zbog toga nije primjereno (barem neki tako misle) slaviti, pjevati i raditi ostale stvari koje se rade na utakmicama. Otkud vama da je crveno slovo razlog da se ne ide na utakmice samo to da mi je znati.

Ok, neko osjeća da nije uredu da se ide na tekmu, neko misli da je ok ići na taj dan na utakmicu, ali taj "argument" nije crveno slovo je nebuloza i nema nikakve veze sa razlogom zašto neko ne bi išao...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205

E ako je komesar rekao onda ništa....  Smile

O bože, jel se treba 7 000 puta ponoviti. Kakve ima veze da li je crveno slovo? Suština je da je to uz Veliki Petak najtužniji dan i da zbog toga nije primjereno (barem neki tako misle) slaviti, pjevati i raditi ostale stvari koje se rade na utakmicama. Otkud vama da je crveno slovo razlog da se ne ide na utakmice samo to da mi je znati.

Ok, neko osjeća da nije uredu da se ide na tekmu, neko misli da je ok ići na taj dan na utakmicu, ali taj "argument" nije crveno slovo je nebuloza i nema nikakve veze sa razlogom zašto neko ne bi išao...

Koliko sam ja upucen ... vecina se bunila zbog toga sto je to praznik ... e sad .. ne mogu nista vise da pricam osim onoga sto sam cuo tako da ... kao sto sam vec rekao .. ne vidim poentu otkazivanja utakmice ...
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 830 831 833 834 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.