Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 744 745 747 748 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 843135 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Il_Padrino

Када се на форуму водила полемика,о промјени играчког кадра и сл. увијек сам говорио,да нам треба и нови голман.

Стаменковић је добар,прволигашки голман,мали изнад тога нека буде.

Има невјероватан проблем са шутевима са дистанце,слабо их процјењује и ријетко стоји на линији,увијек излази много и нормално,касни.

Често заплива код корнера а има лоше истрчавање са линије.

За мене био и остало,просјек.

Slicno mislim,kazem koliko nam god on svima nama bio spimpatican...

Mada nije ni taj Bajkovic nesto posebno...On je vise onako ludak,budala,ali je iz tog ludila pomalo i prepotentan i bezobrazan,ne *ebe zivu silu,istrcava,boksuje,baca se,ne plasi se,i to je bitno...Pokazao je veca muda od Stamenog,za pocetak,ostalo,hm,videcemo,za mene ni on nije resenje...

@malkin

Vidi,ne igra Zvezda klasicnu igru po bokovima u smislu da vezni distributer gusla i ispocava krilu,a ovaj u bunar posle finte iz neke situacije nit je prosao,nit je dubinska,to je idiotarija...Mi igramo patos,lopta je dosta po zemlji i time sto je po zemlji mi sirimo igru,pritiskamo protivnika i da bi nasli rupu,lopta kruzi oko zone...Kad i gde se odbrana otvori tu ide lopta,idealno je kao protiv Javora,slazem se,ali u mnooogo slucajeva ona obilazi bokove jer se ceka pukotina kroz brzu razmenu pasova i menjanje strana...
« Poslednja izmena: 09. Apr 2011, 23:53:14 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Диас,објасни им за Бајка ако читаш ово сад  Smile мислим објасни стас тог спортисте  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ма знам ја зашто је то делотворно,ал више волим оне лопте у простор кроз средину,нешто типа акција Каду-Калуђер против Јавора...једноставно а јебитачно.

А овако по боковима ми имамо неколико проблема
1. Сваки 3. центаршут је употребљив
2. Обично је само један нападач у 16 уместо 2 или више
3. Обично је тај један Калуђеровић који има добар тајминг али је скраћен и још није дао гол главом

Али те акције долазе највише до изражаја када оптеретиш одбрану противника по боковима,јер,ријетко када тај пас може проћи кроз шуму нога.

Е сад,што ми имамо кадровске проблеме,јбм ли га  Smile

Citat
Slicno mislim,kazem koliko nam god on svima nama bio spimpatican...

Mada nije ni taj Bajkovic nesto posebno...On je vise onako ludak,budala,ali je iz tog ludila pomalo i prepotentan i bezobrazan,ne *ebe zivu silu,istrcava,boksuje,baca se,ne plasi se,i to je bitno...Pokazao je veca muda od Stamenog,za pocetak,ostalo,hm,videcemo,za mene ni on nije resenje...

Бајковић је био много велики талеанат,ал сјебаше га неке друге ствари,само је за дивно чудо Роби успио да га мало опамети..Мислим да је бољи од Стаменог,ал није неко за дуге стазе...ваљда.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Imam samo jedno pitanje, za koji gol je kriv Stameni? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
За многе..Клео,Петровић....
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Nista konkretno,necemo da detaljisemo,cinjenica je takva,on na klupu,Zvezda 0 golova u svojoj mrezi na jednoj bitnoj tekmi(revans polu-finala KUPa i derbi)...

Mada moglo bi i o tome da se pise i diskutuje ima i tu podosta "situacija",96. min Moreirina parabola za 1-1,Kleov gol iz trka u "njegov" ugao za 1-2,Petrovicev sut na JNA za 1-0,sve bolni golovi,a fudbalski receno i elpi,koje je on paradama ulepsao,a loptu nije ni pipnuo...Ali necu da se ovo pretvori u pljuvacinu Stamenog koji je pokazao neke ljudske kvalitete i dobar je momak...

Ovo je samo diskusija oko te cinjenice i statistike jbg. nije bilo moguce da ne primetim to...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Nista konkretno,necemo da detaljisemo,cinjenica je takva,on na klupu,Zvezda 0 golova u svojoj mrezi na jednoj bitnoj tekmi(revans polu-finala KUPa i derbi)...

Mada moglo bi i o tome da se pise i diskutuje ima i tu podosta "situacija",96. min Moreirina parabola za 1-1,Kleov gol iz trka u "njegov" ugao za 1-2,Petrovicev sut na JNA za 1-0,sve bolni golovi,a fudbalski receno i elpi,koje je on paradama ulepsao,a loptu nije ni pipnuo...Ali necu da se ovo pretvori u pljuvacinu Stamenog koji je pokazao neke ljudske kvalitete i dobar je momak...

Ovo je samo diskusija oko te cinjenice i statistike jbg. nije bilo moguce da ne primetim to...

Brate ono sto je Petrovic uradio...Pa to se ne brani budi realan
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ја сам причао са једним искусним голманом,бранио у Серији А,и он ми је указао на грешке Стаменог код голова против Партизана,до тада,нијесам примјећивао најбоље... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ја сам причао са једним искусним голманом,бранио у Серији А,и он ми је указао на грешке Стаменог код голова против Партизана,до тада,нијесам примјећивао најбоље... Smile

A ako nam slucajno kazes o kom golmanu se radi on ce pretpostavljam dobiti 10 godina robije?
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Citat
Brate ono sto je Petrovic uradio...Pa to se ne brani budi realan

Није морао да изађе на петерац.
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 744 745 747 748 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.