Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 847818 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Samo da se upisem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.13918
mob
SonyEricsson K750 on Linux
@marinko82

ja sam hteo da vas nasmejem malo postavljajuci novogodisnju cestitku vaseg predsednika ali vi ste odavno izgubili smisao za humor Smiley
______

nevezano za to nemam nista protiv hrvata generalno...
...medjutim da neko javno letos propagira oluju a danas treba da postane trener jednog od dva nasa najveca kluba e sa tim imam problem
al jbga nista se ja tu ne pitam...
Sve u svemu zelim vam srecu da prodjete kao i u 2010oj Smiley

svaka dalja diskusija samnom je iskljucena

IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Ajde i to da vidim!

Mozes slobodno da povedes i ove ostale grobare!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
@marinko82

ja sam hteo da vas nasmejem malo postavljajuci novogodisnju cestitku vaseg predsednika ali vi ste odavno izgubili smisao za humor Smiley
______

nevezano za to nemam nista protiv hrvata generalno...
...medjutim da neko javno letos propagira oluju a danas treba da postane trener jednog od dva nasa najveca kluba e sa tim imam problem
al jbga nista se ja tu ne pitam...
Sve u svemu zelim vam srecu da prodjete kao i u 2010oj Smiley

Recimo ovako: Smaras i nemas nista pametno da kazes. Odi na vasu temu pa leci komplekse tamo  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung SGH-E590
Omladinci na tronu

Omladinci Crvene zvezde završili su prvi deo takmičenja u sezoni 2010/2011 kao prvi na tabeli sa 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani OFK Beograd. Podatak koji trener naših omladinaca Vlada Milojević ne želi da meri kao uspeh.

- Lepo je biti prvi ali tek na kraju šampionata. Sada je to samo jedna stepenica ka uspehu, mada je najvažnija stepenica i jedini pravi uspeh broj igrača koje će Omladinska škola dati za prvi tim. To je naša najveća svrha postojanja a titule i pobede su samo deo toga – jasan je Milojević.

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde je već tri godine sa ovom decom i smatra da je ova generacija najbolja u Srbiji.

- Sa prvim timom su već Mijailović, Dmitrović, Spajić, braća Srnić. Imamo i Lukovića, Stojkovića, Dragićevića, Đorjdevića, Rakića... Imamo sedam igrača pod ugovorima. Radi se o kompaktnoj generaciji koju krasi veliko drugarstvo i ogroman potencijal svlačionice.

Milojević smatra da će dobar deo te Zvezdine dece uskoro imati priliku da se dokazuje u dresu prvotimca.

- To je na upravi kluba. Da im ukaže šansu i da sačeka da ta deca pokažu šta znaju. Na nama, u Omladinskoj školi je da ih osposobimo za prvi tim i za vrhunske rezultate. Da ih naučimo ponašanju koje treba da ima prvotimac Zvezde. Sve dalje je na drugima i na politici kluba.

Milojević ima, naravno, velika očekivanja od svoje generacije.

- Mislim da mogu do titule u Omladinskoj konkurenciji i da mogu da daju nekoliko prvotimaca. Radimo na igri u sistemu i ima nekoliko igrača koji su i u Sopotu, na primer Luković i Stojković.

Milojević se slaže da je jedini spas Crvene zvezde u Omladinskoj školi.

- Ovo rukovodstvo to najbolje zna jer su i Lukić i Adžić prošli kompletnu Omladinsku školu. Za našu decu treba vremena i strpljenja ali to je normalno. Zvezdina budućnost je vezana za Omladinsku školu. Samo je pitanje vremena kad će se desiti eksplozija te dece jer i u mlađim generacijama stižu veliki talenti i veliki Zvezdaši – optimista je Vlada Milojević.

@EMPTY

Ipak sam ja bio u pravu kad sam rekao da se konacno radi na mladjim selekcijama!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
@EMPTY

Ipak sam ja bio u pravu kad sam rekao da se konacno radi na mladjim selekcijama!  Smile

На основу тога што су први? Јако мудо. Кад избаце играча може да разговарамо. Немој брате да се завараваш тако лако, Лукић и друштво су дошли рошле године и резултати њиховог рада  у омладинској школи не могу да се виде овако брзо, треба 2-3 године.

Зајебан је то посао, а јако одговоран. Миљанић је када је одлазио из Звезде у омладинској школи оставио играче за следећих 10 година! Миљан је био геније, збао је да ради дугорочно. Чисто сумњам да ови могу да раде на тај начин, ту си ипак главни СД и тренер првог тима. Уздам се у Робија цара.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95

Prosinecki entrenará al Estrella Roja
·

Defendió esa camiseta cuando los balcánicos se alzaron con la Copa de Europa en 1991 · Ahora el club atraviesa una grave crisis económica y está a cinco puntos del Partizan · "Es un gigante adormecido que creo despertará pronto", asegura

Robert Prosinecki, mítico ex futbolista croata que militó en Real Madrid y Barcelona, entre otros, será el nuevo técnico del equipo belgradense Estrella Roja. Se espera que firme su contrato este viernes 9 de diciembre y sustituya así a Aleksandar Krstic, destituido por los malos resultados del equipo.

Prosinecki será el cuarto entrenador del equipo en la presente temporada y los dirigentes del Estrella Roja consideran que es la persona ideal. Jugó en el Estrella Roja campeón de Europa en 1991 y es una leyenda del club.

El club atraviesa una grave situación económica, hace varias temporadas que no logra ganar el campeonato nacional y en este momento tiene cinco puntos menos que el Partizan, su gran rival local que ocupa el primer puesto de la liga nacional.

Prosinecki ve al equipo reaccionando pronto: "El Estrella Roja es un nombre, un club con gran reputación también en el mundo. Ahora es un gigante adormecido que debe despertarse, y lo hará. Creo que pronto".
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
HTC Sensation
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Amin!

Jos da Robija registrujemo kao trener/igraca...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.