Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 567 568 570 571 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 858704 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
У афекту речено, нисам знао за себе јуче... Smile
А да треба да се Каду мало хлади, треба итекако...

Ne bas.Po meni odradjuje ono sto se trazi od njega.Vec samo mozda rotacija sa Evandrom,da ovaj drugi pocne malo vise da trci.A i nemamo boiljeg na toj poziciji..
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pijem, Pusim, Drogiram se cini mi se popravljam se

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3886
Zastava ARG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Apple 3G
Nema veze za poraz, raduje me samo sto posle dugo vremena (jos od Zenge) imamo igru koja bar lici na nesto.
IP sačuvana
social share
I sat back looking at the stars and began to think.. where the HECK is my roof?!
Ko voli Slobodana Milosevica manji umro nego sto se rodio
[ icon_paper  by galileo011]:Ne budi buljas
[Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponovi].Burek SK spam team®
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
To i ja mislim. Ovo je prvi derbi posle dosta godina koji je licio na fudbalsku utakmicu. Drugo su ga malo tupili, ali prvo je bilo sasvim prijatno za gledanje. Mislim da smo bili ravnopravni, ako ne i bolji, pogotovo u prvom, ali jednostavno oni su daleko iskusniji od nas i dobili su nas na iskustvo. Ja uopste nisam toliko razocaran zbog rezultata. Naravno nisam srecan sto smo pukli, ali jesam srecan sto se i te kako vidi pomak u nasoj igri, a to je osnovni preduslov da se necem nadamo. Mislim da ako puste ovog coveka da radi i ako ga klub koliko toliko bude podrzavao u smislu da mu doovdi neke koliko toliko kvalitetne igrace, da bi mogli da ocekujeme lepe stvari od Zvezde u skorijoj buducnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Dobili su nas na foru, na dva gola ni iz čega. I odigrali su smrdljivo jajarski, nikako, kao i u prethodnim derbijima. Poraz je loš i stvara frustraciju, isto kao i to što im sto godina ni gol nismo dali, kao da smo mi miševi mali a oni veći klub. Raduje i to što Delije neće olako preći preko ovoga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Preko cega?

Putin gleda Zvezda - Zenit?

Crvena zvezda i Zenit iz Sankt Peterburga postigli su dogovor o odigravanju prijateljske utakmice kombinovanih sastava ova dva tima 23. marta u Beogradu.

Početak susreta biće naknadno određen. Susret "crveno-belih" i Zenita jedan je od vidova sporazuma o saradnji koji je ranije potpisan.

Veza između dva kluba je kompanija Gasprom, koja je sponzor Crvene zvezde, a vlasnik Zenita. Na dan odigravanja utakmice u posetu Beogradu doći će premijer Rusije Putin, a u Zvezdi se nadaju da će prisutvovati meču.

Dan posle ovog duela fudbaleri Crvene zvezde putuje u Grčku, gde će sa Olimpijakosom u Atini odigrati humanitarnu utakmicu, kako bi se prikupila sredstva za manje klubove.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 17. Mar 2011, 14:44:53 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Dobili su nas na foru, na dva gola ni iz čega. I odigrali su smrdljivo jajarski, nikako, kao i u prethodnim derbijima. Poraz je loš i stvara frustraciju, isto kao i to što im sto godina ni gol nismo dali, kao da smo mi miševi mali a oni veći klub. Raduje i to što Delije neće olako preći preko ovoga.
Da li si ti na drogama!?  Smile
Aj za prvi da te razumem, ali drugi gol, centarsut... sta tu ne valja. Ne moze svaki tim da veze kao Barsa ili Arsenal.
Kakvu ti frustraciju spominjes... bas mi se ne cini da uopste ide ka tome.
Ovo je retka situacija da posle derbija obe strane budu skoro sasvim zadovoljne, sa sasvim regularnim izjavama... (da ne racunam Bjekovica koji nije bas sasvim cist  Smile)
« Poslednja izmena: 17. Mar 2011, 14:47:16 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Aj za prvi da te razumem, ali drugi gol, centarsut... sta tu ne valja. Ne moze svaki tim da veze kao Barsa ili Arsenal.
Ovo je retka situacija da posle derbija obe strane budu skoro sasvim zadovoljne, sa sasvim regularnim izjavama... (da ne racunam Bjekovica koji nije bas sasvim cist  Smile)
Iz cega su dali drugi gol, iz centarsuta iz nepostojeceg faula? Koliko su sansi imali pre toga? Onu Ilijevovu? Kasnije naravno da smo pali i da su oni kao zaigrali jer bi svako pao da primi dva gola ni iz cega u najnezgodnijim periodima. Pa ajde kako da nazovem sto im nismo dali gol niti ih dobili ne pamtim kad ako ne frustracijom? Ovo juce moze da se nazove nekim jadnim pomakom na bolje jer smo prvi put posle bar tri derbija sutnili na gol. Nadam se da ce Robert da uvidi neke stvari i da ce ekipa sa vise karaktera i uigranija izaci na sledeci derbi. Mozda je ovaj i dosao prerano. PS ako mislis da neko iz Zvezde moze da bude "skoro sasvim zadovoljan" kad izgubi od Partizana onda stvarno nemam sta dalje da pricam s tobom.
Za Putina - cist pogodak!
« Poslednja izmena: 17. Mar 2011, 15:03:42 od mladen0811 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Smesno je sto cu nakon poraza u derbiju da kazem da igra i nije bila toliko losa i rizikovacu da budem budala,ali generalno gledano ovo je jedno od boljih Zvezdinih poluvremena kako na derbijima,tako i na poslednjih 20ak utakmica u nazad...

Lepa je stvar sto smo imali ideju,imali nekakav dogovor koji je ispostovan...Uzeli smo loptu,igrali igru,imali zelju,a nekakve namere su se videle,nista nije bilo naprasno ni slucajno...Ono sto brine jeste to sto opet nije bilo jednostavnosti,konkretnosti,nego opet muljanje,opet mnogo daleko od gola i opet potez vise...

Vec 4 derbija primamo gol u prvih 10 min,a vec 3 u prvih 5,mislim da ni Mancester Junajted ne bi mogao nakon takvog soka da igra spokojno,svoju igru i da dominira...Ima mnogo materijala za psovanje igraca,konkretno stranaca,ali ne zelim to da radim,namerno...

Ono sto je mene nateralo da budem pozitivan jeste cinjenica da je Prosinecki odlepio na klupi,da se nervirao,drao na njih,pokazao srcanost i vatrenost,a to mora da se vrati...Indolencija kod ovakvih poraza je nesto najgore...

Mislim da smo bili bolji tim sinoc,primili smo jako nesrecno gol izuzetno rano,posle napadali,ali sa losom zavrsnicom...Tesko je onako iskusnom partizanu koji vodi i igra kuci dati gol i prevelik je luksuz promasiti onolike sanse...Na ovakvim utakmicama i protiv ovakvih ekipa svaka sansa mora da bude gol,jer ih je tesko napraviti...

Naravno da je posle partizan pretio i bio opasan u kontrama,prirodno jer smo mi navaljivali sa velikim brojem igraca,a to sto je to delovalo lagano i dominantno jeste upravo taj nedostatak igraca na nasoj polovini,a ne preterana umesnost njihovih igraca...Takodje i gol iz prekida primnjen,ne kazem da to nije sastavni deo fudbala,ali opet nekako ni iz cega,poput prvog...To ubija moral,to ruzi samopouzdanje,to je srusilo sve...Nakon toga svi smo cekali da se zavrsi tekma...

Sanse koje smo stvorili,morali smo da iskoristimo,jedan gol ovde bi znacio mozda i siguran prolaz,jer jedan na marakani uvek moze da se da,pa i na buku i juris ako treba...a ovaj tim moze mnogo,ne samo na juris,vec i na znanje...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia N73
Iz cega su dali drugi gol, iz centarsuta iz nepostojeceg faula? Koliko su sansi imali pre toga? Onu Ilijevovu? Kasnije naravno da smo pali i da su oni kao zaigrali jer bi svako pao da primi dva gola ni iz cega u najnezgodnijim periodima. Pa ajde kako da nazovem sto im nismo dali gol niti ih dobili ne pamtim kad ako ne frustracijom? Ovo juce moze da se nazove nekim jadnim pomakom na bolje jer smo prvi put posle bar tri derbija sutnili na gol. Nadam se da ce Robert da uvidi neke stvari i da ce ekipa sa vise karaktera i uigranija izaci na sledeci derbi. Mozda je ovaj i dosao prerano. PS ako mislis da neko iz Zvezde moze da bude "skoro sasvim zadovoljan" kad izgubi od Partizana onda stvarno nemam sta dalje da pricam s tobom.
Za Putina - cist pogodak!

Smiri dozivljaj i ne lupaj
« Poslednja izmena: 17. Mar 2011, 15:12:19 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Делије-Хаос

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
Ma koji bre Kadu,sta on radi na terenu? Pada ko sisa, ne moze da sutne ko musko! To sto se bori i trci, to je obaveza svakog igraca u Zvezdi!!!!Ali to nije dovoljno za Zvezdu. Cigancic mali,nek se vrati tamo odakle je dosao!
IP sačuvana
social share
Делије - Хаос!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 567 568 570 571 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.38 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.