Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 501 502 504 505 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 859609 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
smarate

Ne boj se bre, zezamo se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Па ви се спрдајте, али видећете сутра, биће или Х или 1, двојка никако...
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.576.0
mob
Nokia 6700
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.127
mob
Sagem xg6
Па ви се спрдајте, али видећете сутра, биће или Х или 1, двојка никако...

Koje je igrace met'uo u 11 dvojka moze da dodje samo ako Poleksic bude branio.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95

Zvezda u Jagodini sa drugim timom!

Robi sprema revoluciju za lov na "ćurane"!
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Robert Prosinečki odlučio je da za današnje gostovanje Jagodini (13 časova TV ARENA), u okviru 18. kola Jelen Superlige, u tim uvrsti sedmoricu Prosinečki ceni rezultate komšija - Robi: Čestitam Partizanu

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki imao je zanimljiv odgovor na pitanje da li ga plaše strahovite serije Partizana, odnosno osam uzastopnih utakmica na kojima su crno-beli postigli tri i više gola.

- Sve ste rekli... Čestitam im, šta drugo da kažem. Imaju dobru ekipu, dugo igraju zajedno, doveli su ovog Prinsa, kapiten im je dobar igrač... Imaju rezultate iza sebe, ali ne znam što bih se plašio. Pa ja jedva čekam da počne ta utakmica kao i moji igrači. To je nešto najlepše, bićemo super motivisani...

igrača koji su bili na klupi ili van protokola u mečevima protiv Smedereva i Inđije. Prosinečki ceni rezultate komšija - Robi: Čestitam Partizanu

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki imao je zanimljiv odgovor na pitanje da li ga plaše strahovite serije Partizana, odnosno osam uzastopnih utakmica na kojima su crno-beli postigli tri i više gola.

- Sve ste rekli... Čestitam im, šta drugo da kažem. Imaju dobru ekipu, dugo igraju zajedno, doveli su ovog Prinsa, kapiten im je dobar igrač... Imaju rezultate iza sebe, ali ne znam što bih se plašio. Pa ja jedva čekam da počne ta utakmica kao i moji igrači. To je nešto najlepše, bićemo super motivisani...

Svoj radikalni potez Veliki Žuti je obrazložio rečima da želi pojedince da odmori za utakmicu koja se svima, čak i njemu, već nalazi u podsvesti - gostovanje u Humskoj 16. marta.

Dobro raspoloženi Prosinečki, bez grča na licu, sa osmehom je konstatovao da će povređenog Lija Adija zameniti Milan Vilotić, odnosno da će izvršiti i promenu na golu, te da će umesto standardnog Stamenkovića mrežu najtrofejnijeg srpskog kluba čuvati Boban Bajković. Mladi stručnjak je poručio da na prvom prolećnom gostovanju očekuje još jednu pobedu i dominaciju Zvezde.

- Uvek su očekivanja ista, želimo da pobedimo i osvojimo tri boda. Biće lepo vreme, koliko sam čuo stadion će biti pun kao oko, što nas samo još više obavezuje da dominiramo i pobedimo Jagodinu. Gledao sam disk sa jesenjeg meča, video da su nas mnogo namučili... Ubeđen sam da će igrači biti motivisani.
Pobedili smo prethodne dve utakmice, sad treba da dobijemo ovu i da dočekamo derbi u dobrom raspoloženju - kaže Prosinečki.

Vraća se Vilotić

Shodno novim pravilima ponašanja Veliki Žuti je izdiktirao tim koji će početi današnji meč i šokirao prisutne novinare. Na pitanje hoće li umesto povređenog Adija šansu dobiti Milan Vilotić, legendarni jugoslovenski reprezentativac imao je spreman odgovor:

- Lepo me pitaš za tim koji će igrati i videćeš da je u njemu Vilotić. Zbog kartona, kao i činjenice da pojedinci nisu igrali onako kako ja tražim, izvršiću sedam promena u odnosu na meč sa Inđijom. Takođe, želim da neke od igrača sačuvam za meč sa Partizanom, koji nam je svima u podsvesti, naravno i meni.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde otkrio je da će poverenje u Jagodini dobiti Bajković, Mikić, Ćosić, Vilotić, Tošić, Mijailović, Evandro, Kadu, Vešović, Jeftić i Kaluđerović. Ne skidajući širok osmeh Robi je zatim počeo da priča o uočenim anomalijama.

Kritike Adiju

- Dobro ste primetili da smo protiv Inđije imali problema 15 minuta kada nas je rival pritisnuo. Međutim, oni su došli do šansi posle naših grešaka... Prvo je Ćosić kratko vratio loptu, potom smo se raspravljali sa sudijom, a čovek nam šutira sa 20 metara...Imali smo problema, ali ako hoćete iskreno mnogo bih voleo da nas Jagodina napadne.

Robi se spontano dotakao detalja od kojih mu se na klupi nabora čelo. Apostrofirao je gol Inđije iz prekida i "umetničku slobodu" povređenog Lija Adija.

- Ponovo smo dobili gol iz prekida. To nam se stalno dešava, u Turskoj je bilo situacija kada smo ostavljali četvoricu igrača ispred našeg gola, zatim smo na isti način kapitulirali u Inđiji. Očigledno je da moramo da radimo na prekidima. Isto tako videli ste da Adi nekad dribla pred našim golom. Ja to volim da vidim, ali ne uvek... Onda izbaci loptu u aut pa nas rival pritisne ili se on sam povredi - poručio je Prosinečki.

http://sportservis.pressonline.rs/wsw/index.php?p=71&ni=20276

« Poslednja izmena: 11. Mar 2011, 23:39:41 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Мртав линк. Напиши бре наслов кад те већ не мрзи да болдујеш то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Мртав линк.

Di je moj burek  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Јок са 6 тимом Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Играћемо ми лепше са овим него оним ''првим''тимом,гарант  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia Lumia 920
Играћемо ми лепше са овим него оним ''првим''тимом,гарант  Smile

Definitivno.
Izvedite vi ovaj tim i u sredu, slobodno.  Smile
Da "zatvorimo sve ovo ovde"...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 501 502 504 505 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.371 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.