Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 471 472 474 475 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 858479 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ja mislim da ni Roki ne zna sta bi on hteo da se igra...  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
aj tinks dat makabi petah tikva plej gud frst half.. end rezultat voz real... dip lajing plejmejker... veri gud kadu
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
http://http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:322006-Prosinecki-ne-sme-da-stoji-pored-klupe

Prosinečki ne sme da stoji pored klupe

Napusim vas kurca!!!!!!!!!!!
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 23:55:56 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ahaahahaahahahahaa  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung SGH-E590
И реци ми један тим који игра са тим "дип лајинг плејмејкером" а да поред себе нема још једног играча који ради у дефанзиви?
Pa dovoljno je reci Barselona. Maskerano da im je potreban on bi igrao redovno...

Значи Бускец је дип лајинг плејмејкер?

A cekaj zar nije? Smile
Pa on je tehnicki sposobniji od cele nase lige! Smile

Evo da nebude da ja lupam gluposti...
http://manutd24.wordpress.com/2011/03/03/every-team-needs-a-michael-carrick/

I deo koji je bitan za ovu raspravu!

Citat
Deep-lying playmakers have extra responsibility shifted on towards them because the nature of the position demands so much. Being able to pass in one thing, you must also be able to win the ball and defend in the process. However, what critics don’t understand about the deep-lying playmaker is that their role consists of much more than what is thought is required of a midfielder. They cite the need to score goals and create assists but that isn’t Carrick’s primary concern. Sergio Busquets, perhaps the best deep-lying playmaker on the planet, has managed just a single goal and two assists from his 31 appearances for Barcelona this season. It isn’t an issue for him, so why should it be for Carrick?

Nama treba tehnicki sposoban igrac, a ne ova sirovina!
Pa ukapirajte da 90% utakmica igramo protiv bunkera, a u timu nemamo plejmejkera vec ono Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Roki...nemoj pogresno da me shvatis,pokusavam da ukapiram o cemu pises jer vidim da si uporan i da smatras da nisi lupio nego insistiras ne jednoj te istoj prici...

Prvo nemoj vise da se uporedjujes sa Barsom jer jer Barsa ipak trenutno jedna jedina na svetu,drugo Zvezda u ovoj ligi nije toliko ispred drugih  i Zvezda nije Barselona Superlige kao sto zelis da prikazes.Nasi igraci jesu bolji od igraca iz drugih ekipa ali na zalost neznatno i da nemaju taj dres i grb koji ih poboljsava za jedno 15% pitanje je da li bi uopste i video razliku izmedju njih...Tako da ne preteruj sa nerealnim i mozda i neukusnim poredjenjima...

Pricas o poziciji tog povucenog plejmejkera,Roki takvih igraca i igraca koji to mogu da igraju na pravi nacin ima toliko malo u svetu,da mogu na prste jedne ruke da se izbroje i svi su smekeri i legende.Zvezda nema ni najobicnijeg veznog igraca onako kako fudbal zahteva jednog najobicnijeg veznjaka za Srpsku Super ligu,a ti trazis i pricas o poziciji povucenog pleja.

A onda i pored tog povucenog pleja(uzmimo u obzir da ga nadjemo-imamo),jednostavno moras da imas "cistaca" koji ce umesto njega da radi "prljave poslove" odnosno da cuva njegovo dupe i ledja,ili da igra kao rovokopac ispred njega.Fudbal je skup 11 ljudi koji se medjusobno uklapaju i dopunjuju,da ne kazem ruzno skup gde svako "izvrsi" svoj zadatak da bi to delovalo kao tim...Ne igra 11 najboljih,ili 11 viskokih ili 11 malih i brzih,igra 11 gde svako ima svoju funkciju i svako je do te mere uklopljen u kolektiv da oni kao celina deluju produktivno i prave neki rezultat i razliku...Mora neko da kosi,a neko da vodu nosi,a neko da daje golove...S; tim u vezi a poenta svega je i da imamo povucenog pleja morao bi neko da igra zadnjeg veznog jer je to potreba...

Kazes Zvezda igra protiv ekipa koje se navodno "brane",na nasu tugu prosla su vremena gde se od Zvezde toliko stiskala bulja i da se od Zvezde toliko zahvaljivalo bogu ako im da ispod 5 komada...Danas svi znaju da Zvezda nije vise ekstra klasa igraca,ekstra prepoznatljiva igra i ekstra moc koju niko nema,magija.Ne,danas ekipa koja je fizicki spremna,a koja ima trenera koji malo poznaje modernu taktiku moze Zvezdi da napravi ozbiljan problem i pobedi,tipa Javor koji je igrao zatvoreno,disciplinovano i bio fizicki jak.Kada takva ekipa stavi 5 igraca ili 6 na sredini terena,pa kad na delu terena oko centra igra 3 do 4 igraca,zadnji vezni uz defanzivne zadatke dvojice veznjaka ispred njega su moranje...

Tendencija jeste da imamo sto vise lucidnih,kvalitenih i mozgom brzih igraca koji ce da kreiraju igru,da sto vise igraca imamo u samom napadu i budemo sto opasniji i blizi golu,ali danas tako nesto ne da nije realno,nego u trenutku kada je potreban rezultat to je veliki rizik...Ova formacija za sada je ok,kasnije kazem mozda treba lagano izbaciti tog Kadua ako se Evandro po toplijem vremenu snadje,ubaciti Lazovica na krilo a Borhu gurnuti pored Kaludjerovica,ali polako...

opet sam isfilozofirao,smaram,ali jbg.  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
http://www.facebook.com/pages/Zaustavimo-medijsku-hajku-na-Zvezdu/169126596471850?sk=wall#!

Izvinjavam se, ali morao sam da okacim ovaj link, novinari  preterase.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 01:57:13 od tkdivb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Роки види ставио си текст где пише да је Бускец међу најбољим повученим плејмејкерима. ОК, можда и јесте, тотално небитно за расправу. А небитно је јер он у Барси не игра повученог плеја. Игра класичног задњег везног, јер нема шта он ту да креира кад у екипи имаш најбољег плеја садашњице и другог најбољег плеја садашњице. Дакле тај трећи у средини може да буде и најбољи голман на свету ал он ће играти задњег везног а не голмана, ко што ни Бускец не игра повученог плеја.

А и лепо је Падрино рекао, то о чему ти причаш је данас јако тешко наћи. Не знам због чега су се екипе усредсредиле на проналажење крљача за позицију задњег везног. Ја то не волим ал играча као Вијера који су знали и са лоптом је све мање.

Оно што је нама проблем је што имамо 2 задња везна и 2 офанзивна, плејмејкера немамо. Због тога мислим мда Евандро треба да игра мало повученије, да учествује у изградњи напада и да се са Исахом враћа по лопту, а да Каду игра офанзивније. Овако је Каду тај плејмејкер а он то не уме и превише греши. Ал Роби ето неће да склања Евандра са његове позиције.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung SGH-E590
Buskec igra ulogu krljaca 20% utakmice, a 80% ucestvuje u kreiranju napada. To je cinjenica, ne mozete da kazete da nije tacno!
Ista situacija je u Zvezdi i ako ste vi upravu da razlika izmedju Zvezde i nasih bunkerasa nije ista kao i razlika izmedju Barse i spanskih bunkerasa... Ali opet stoji cinjenica da nama taj krljac skoro da nije ni potreban na utakmici, kad protivnici prave napade jednom u 20 minuta, a ostalo vreme se igra napad sa anti-fudbalerom, cetiri ofanzivna igraca i wannabe Inzagijem!

Ja bi pre rizikovao sa zadnjim veznim koji je malo slabiji u defanzivi, ali da zna da odigra dobro sa loptom. Stalno pricate kako nasi igraci nisu dobri, a podrzavate ovakvu igru gde vezni igraci stoje u sred bunkera i cim prime loptu treba da se otarase 3 igraca i onda im jos zvizdite. Nama treba igrac koji ce da stoji ispred tog bunkera i da proigrava ta 4 ofanzivnija igraca, a Isahu se cesto zbog toga i vraca lopta, a svaki njegov kontakt sa loptom u napadu je tragikomican!

Mali Micko nije najbolji izbor, ali je za Isaha izmislio fudbal i mislim da bi smo sa njim barem na trenutke imali igru na sredini terena!
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 10:38:47 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 471 472 474 475 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.