Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 461 462 464 465 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 856487 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Odakle vama toliko samopouzdanja... kuku-lele!
Samo vi nastavite u tom ritmu... ide uskoro derbi, pa mozda i progledate.

"Свиђа ми се што ће Стамени бити неоцењен"  Smile
A sto ce i njihov golman biti neocenjen i sto je Zvezda imala citava dva suta u okvir gola (od toga jedan iz penala) i to na sred Marakane sa sve tim famoznim prosekom od 85%!?  Smile

Ето,и из овог поста видим да си пажљивије пратио дешавања са Маракане него из Инђије...
Шта сте ви  урадили? Играли сте данас?  Smile

ајде да не продубљујемо,извукао си речи из контекста и не желим да се расправљамо око глупости,ок?  Smile
« Poslednja izmena: 05. Mar 2011, 23:59:25 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Gledao sam obe utakmice. Slazem se, ni Partizan nije odigrao Bog zna kako, ali imao je neke ideje.
Miljkovic je najzad uspeo da centrira kako treba  Smile, Tejgo pored dva gola imao jos jednu 100%-tnu priliku, Adi i na onakvom terenu pokazao da ima znanje i dribling... nesto su radili...
Samo hocu da kazem da Zvezda nije nista pokazala... a vi ste zadovoljni. Kako neko moze da bude zadovoljan ako ne stvoris sansu na utakmici i to kao domacin? Jedina prava prilika je Ninkov sto je imao, tj. sto je ispao sebican.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Па не могу да не будем задовољнији јер за целу прошлу јесен нисмо имали једну шансу и оволико пасова,тако да представља неки бољитак. Нисам рекао да сам екстра задовољан а и написах дасе слажем са већином да то мора уиграније и ефикасније  Smile 

Дакле,мора и може боље ал боље него што је било то је сигурно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung SGH-E590
1. Esien je kompletan igrac, koji moze da igra skoro sve pozicije u veznom i defanzivnom redu...
2. Celzi igra protiv ekipa koje prelaze pola za razliku od Zvezde.
3. Zvezda igra protiv bunkera sto znaci da su joj u napadu potrebni svi igraci iz veznog reda.
4. Isah je operisan od fudbala, lopta se odbija od njega, ne zna da sutne, ne zna da napravi dobar pas, a kad u odbrani treba da odreaguje (jednom u 20 min.) on napravi faul za karton ili na ivici za karton.

Evo malo cu da probam da ti objasnim ulogu zadnjeg veznog mada nisam mnogo dobar u poducavanju. Smile
Pozicija zadnji vezni se moze podeliti na 2 uloge. Jedna je ubica i to igraju Gatuzo, Isah itd. , a druga je povuceni plejmejker sto igraju Alonso, Pirlo... a Barsa naprimer igra sa 2 povucena pleja zato sto ih niko ne napada i tako cesto igraju Busquets i  Xavi/ Iniesta, a Maskerano kao ubica upada u igru samo protiv timova koji napadaju Barsu!

E vidis u ovoj nasoj retardiranoj ligi mi smo Barsa Smile , sto znaci da je Isah nepotreban igrac!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Rekao bih - dovoljno

Da sam pisao u afektu onako vruc sa stadiona,verovatno bi mi post bio prepun utisaka o dosadnoj i jadnoj tekmi,verovato pun patetike i price slicne iz knige "stadionska groznica" Nik-a Horndbija (ako je neko citao to).Izgledalo bi to "Ocajna igra i pobeda 1-0 golom iz penala mog voljenog kluba,bla bla..."

Ovako sagledavsi bitne momente sazete u novinskim izvestajima RTSa i SoSa mogu da kazem da mi se utisak i vise nego popravio...Istina nije ova igra ono sto ocekujemo kad kazemo Zvezda,ali nesto se vidi bez obzira na sve.Ili je moj mozak potisnuo one blede utiske sa terena,pa u tim "hajlajtovima" pronasao ono dobro i zakacio se za to,to cete vi da presudite Smile

Zvezda je pocela onako kako sam i pretpostavljao kada je Robert rekao da mu pocinje Kadu,a to je 4 pozadi,3 na sredini terena dva krila i jednim spicem...Pocetak je bio nekako stegnut pa je protivnik iz kontre imao nekoliko opasnih momenata,i iskren da budem ne bih voleo da je Smedervo sinoc bila neka bolja ekipa jer bi znala tu zbunjenost i grc da kazni i to debelo...Posle toga neke stvari su se konsolidovale,pa je igra nekakva pocela.Cinjenica je da je lopta isla po zemlji i da su igraci kroz takvu igrau pokusali da grade akcije...Ono sto moze da se kaze kao ocena igre u jednoj recenici jeste komplikovanje...Mnogo dodira,mnogo "pletenje mreze" bez konkretnih stvari i bez konkretne zavrsnice.Nasi igraci kao da zele da se usetaju u gol sa loptom...Par interesantnih razmena pasova i duplih pasova su ozvezanje u odnosu na onu Zvezdu sa prvog dela sezone...Ali kazem nista konkretno i nista delotvorno...I onda ona akcija i penal,mislim cist,i gol sa spokojan ulazak u nastavak...Jedan sam od onih koji mrzi da njegov tim daje golove iz penala,ali bolje ista nego nista...

Moj utisak je da Kaludjerovic jeste kvalitetan spic ali da nije igrac koji sam moze da igra u napadu sa krilima koji su mu daleko i sa veznim igracima koji traze samo njega,odnosno nije napadac koji moze da se izbori sa tolikom kolicinom odbrambenih momaka pored sebe.Borha je fizicki mnogo jaci i stabilniji i kao takav se mozda usamnjen u spicu bolje snalazi sto smo videli u situaciji kada je Kaludjerovic izasao a vesovic presao na krilo a Borha na mesto Kaludjerovica....Zvezda nije Barsa da ima takva krila,i verujte ni David Vilja se ne bi mnog video poptu Kaludjera u prvom poluvrmenu ove tekme...Verujem da je vecna dilema trenara da li rizikovati sa samo dva igraca na sredini,staviti dva krila i Borhu i Kaludjera u spic ili pojacati tu sredinu a igrati sa samo jednim napred...

U drugom poluvremenu kad smo razvukli igru malo i kada napadu nisu isli iskljucivo kroz sredinu i kada krila nisu posto potot ulazili u srce odbrane trazeci sut nego se preuzmerili ka bokovima igra je pocela.Uz bekove koji su se pridodavili pre svega Ninkov pocelo je to da deluje dominantno i napadacki...

Bez obzira na to kako se Smederevo branilo,mislim da smo mogli u tom drugom da im damo sigruno jos dva gola i time steknemo samopouzdanje i ostvarimo ubedljivu pobedu,ali smo opet u zavrsnici prekombinovali odnosno komplikovali...

Ono sto plasi,a sto me vraca na onu nedoumicu da li igrati sa 3 ili 2 igraca na polju oko kruga sredine terena jeste to da svaki gubitak lopte od strane Isaha Kadua ili Evandra otvarao je krajnje opsanu i neprijatnu kontru protivniku.A o tome sam pisao i u pripremnom periodu.Svako lose vracanje lopte u nazad,protivnikov presing i gubljenje lopte znacilo je strah od kontre koju bi kazem samo malo jaca ekipa sigurno kaznila...To nekako mora da se menja,kako,necu da izigravam stratega...Ali to je mozda odgvoor zasto ne igraju Vesovi i Lazovic kao bocni igraci,i zasto je na sredini trojica odnosno zasto je poceo Kadu...

Necu da ulazim u sitna crevca,analiziram pojedince,mislim da je tim pokazao nesto,da moze to mnogo bolje,ali da imaju viziju na koji nacin zele da igraju,treba im malo daha,malo slobode,malo samopouzdanja,malo manje kritike prema njima,vise podrske,i onda bi to sve islo tecnije,a akcije se zavrsavale jednostavnije...

Preostaje nam da sacekamo i vidimo u kom ce se dalje smeru ovo odvijati,pobeda je pobeda,igra na prvu loptu nista posebno,ipak moze se oceniti kao pozitivna kao igra sa tendecijom da bude bolja...Ima dobrih momenata,sa golom ili dva koja jesmo zasluzili u drugom delu svi nasi teklstvovi bili bili mozda i nerealno pozitivni tako da je mozda ovako i bolje...Mozda ovaj skroman pocetak donese i "vrati" onda kad bude trebalo...

Mozemo da budemo ipak zadovoljni,bez obzira na pobedu iz penala...
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 00:42:16 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Ја нећу оволико да каким ко Падрино Smile

Много битан чак и круцијалан моменат - Короман изводи корнер испод истока а ја се мислим дал би ми било драже да грудвом погоде њега или пичку ћелаву. Ео сад гласам за Коромана. Мрш из Звезде имбецилу.

Немамо појма, боли нас курац. Ооооооо.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
И на крају се извукоше обојица Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Sagem xg6
Spustio im Prosinecki loptu na zemlju. Ali se ne znalazite abs najbolje. Navikli ste na one 40+ metara duge centarsuteve. Fali pas u prostor. Drnda Koroman loptu pa je da Kaduu. Kad se ovaj izigra da onom trecem. I posed lopte 82% a njihov golman ni jedan sut nije odbranio.

E da, da sam bio na mestu Ninkova ister'o bih napolje Borhu i Evandra za ono neartikulisano divljanje na kraju.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Које дивљање на крају? Не знам јер цело друго по тој десној страни нисам гледао Нинкова већ навијао да неко спичи судију у главу са грудвом  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Sagem xg6
Paja pros'o desno i nije dao loptu Borhi nego je piknuo u spoljnu mrezu. Ovaj poc'o da skace k'o pred kisu oko vatre. Onaj drugi beli stranac mase rukama nesto.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 461 462 464 465 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.