Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 428 429 431 432 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 859164 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Trening uz nadzor UEFA škole

Posle kratkog leta od Beograda do Tivta fudbaleri Crvene zvezde stigli su u hotel "Splendid" u četvrtak 24. februara popodne i iste večeri odradili trening na terenima FK "Grbalj" u Radanovićima.

Može se reći da je to bilo "najstručnije" vežbanje naših prvotimaca od početka priprema s obzirom da su ih osim Prosinečkog i njegovog stručnog štaba nadzirali gotovo svi crnogorski stručnjaci.

Naime, polaznici UEFA trenerske škole pri FSCG zamolili su Roberta Prosinečkog da posmatraju trening Crvene zvezde. Naravno, odobreno im je.

Nema sumnje da su i crnogorski stručnjaci imali šta da vide iz rada Zirojevića, Đurovića, Marovića i Prosinečkog. Među 20-ak trenera zateklo se i poznato lice. Nekadašnji golman Crvene zvezde Željko Kaluđerović. Prosinečki nije mogao da sakrije oduševljenje što vidi starog druga.

Trening je trajao nešto više od sat vremena, a crveno-beli će u petak 25. februara raditi takođe jednom, ali od 15,00 časova.

- Imamo odlične uslove. Nema snega. Tereni su dobri i iskoristićemo ovu pauzu da još više osvežimo ekipu i spremimo je za napore koji slede – kaže Srđan Zirojević.

Na kraju, rukovodilac škole UEFA pri FSCG poručio je uz osmeh Prosinečkom.

- Roberte, ako bude i dalje nekih problema sa licencom dođi do nas da ti potpišemo šta god treba.

zvanicni sajt
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
SonyEricsson Т280i
Не знам да ли је било али је фора екстра   Smile

« Poslednja izmena: 25. Feb 2011, 00:40:58 od Delije web crew »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Било али нека стоји  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
SonyEricsson Т280i
Ljubav na zvezdaški način
ALEKSANDAR 24. februar 2011

U godinama u kojima je jako teško biti Zvezdaš, što zbog slabih rezultata na terenu, što zbog nesportskih stvari koje se dešavaju izvan njega, pristalice Crvene zvezde pokazuju nešto što je svojstveno samo pravim Zvezdašima. Naša ljubav sve je veća iz dana u dan, širi se sve više i više.

Iako brojimo već četvrtu godinu bez titule osvojene na fudbalskom terenu, iako gledamo neku drugu Zvezdu, koja nije ni bleda senka slavnih sastava našeg kluba koji su harali bivšom Jugoslavijom i Evropom, Marakana je već više od godinu dana puna iz nedelje u nedelju. Delije pomeraju standarde svakim novim mečom, svakom novom koreografijom, svakom novom pesmom. Iako košarkaški klub igra najlošiju sezonu u istoriji kluba, a navijači zvanično bojkotuju košarkaške mečeve, nešto ipak vuče ljude sa crveno-belim šalovima oko vrata u Pionir svaki put kada naš klub igra. Otuda na svakoj našoj utakmici pet, šest hiljada gledalaca, koji i nakon, često teških poraza od klubova koji nam po renomeu nisu ni do kolena, aplauzima ispraćaju naše momke u svlačionicu. Iako je vaterpolo klub bio praktično ugašen, pa obnovljen tek ove godine, potpuno neočekivno, novi početak ove sekcije našeg sportskog društva prati sasvim solidan broj ljudi na utakmicama na Tašmajdanu. U čemu je stvar?

To znamo samo mi kojima nije bitno ime protivnika da bi otišli na utakmicu. To znamo samo mi koji na prijateljskim utakmicama protiv osrednjih protivnika, u sred februarske zime  punimo stadion. To znamo samo mi koji na stadionima trpimo mučenja protiv raznih lokalnih ekipa, a devedeset minuta ne prestajemo da pevamo. To znamo samo mi koji volimo Crvenu zvezdu. Samo mi kojima je crveno-belo u srcu. Samo mi koji se radujemo golovima protiv drugoligaša i trećeligaša u nadoknadi vremena sa istim onim žarom sa kojim su se naši roditelji radovali golovima Deja, Robija i Darka onih slavnih godina.

Sećam se onih dana, kada sam od oca slušao zašto treba da volim Zvezdu. Uvek mi je govorio: „Ne znam zbog čega je volim, ali  je jednostavno volim, Zvezda mi je u srcu.“ Zavoleo sam je i ja, pratio je kao mali na televiziji, radiju, sve dok nisam stekao uslove da krenem na stadione, hale, bazene. A sada je volim sve više i više. Svakim danom radjaju se novi razlozi za to. Za to nisu bitni rezultati. Posle svakog poraza sledi razočarenje, ali isto tako se odmah vrati vera i nestrpljivo iščekivanje novog duela, novog okupljanja na Slaviji i kretanje u crveno-belom na Marakanu sa novom dozom optimizma.

Danas već mene pitaju otkud tako fanatična ljubav prema Zvezdi. Otkud takva euforija pred svaki novi meč, kao da je prvi. Otkud takav optimizam i pored svega što nam se dešava prethodnih godina. Kao što je meni ćale nekad odgovarao, tako i ja danas odgovarama onima koji me pitaju: „Ne znam.“

Ali ubrzo dodam još nešto. „Volim je zbog šezdeset šest godina istorije, zbog crveno-belih šara na dresu, zbog prelepog grba. Volim je zbog pet Zvezdinih zvezda, zbog Marakane, zbog pesme na severnoj tribini. Volim je zbog Barija i Tokija, zbog muzeja prepunog trofeja. Volim je zbog Piksijevih golova iz kornera, zbog Robijevih lob-udaraca, zbog Dejovih majstorija, zbog onih Krupnikovićevih makazica.“ A onda završim sa onim rečima koje je meni ćale rekao jednom davno: „Jednostavno je volim.“ A onaj ko Zvezdu ne voli onoliko koliko je ja volim to ne može da shvati!
http://www.mojacrvenazvezda.net/2011/02/24/ljubav-na-zvezdaski-nacin/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Lukić: "Bravo za Toleta, neki mediji treba da se stide"

Vladan Lukić se zahvalio savezu i čelnicima na pomoći oko rešavanja problema sa licencom za Roberta Prosinečkog. Uz podsećanje da najveću korist od trenera imaju igrači Zvezde, ali i navijači, prvi čovek crno - belih podsetio na nipodaštavanje Prosinečkog od nekih medija.
Predsednik Crvene Zvezde, Vladan Lukić, bio je zadovoljan uspešnim završetkom sage oko licence prvog trenera, Roberta Prosinečkog.

''Velika je čast i zadovoljstvo da saopštim da je pronađeno rešenje po kome će Robert Prosinečki moći da vodi naš klub na domaćim i međunarodnim utakmicama. Na rešavanju ovog problema zajedno su radili Crvena Zvezda, UEFA, FSS i NS Hrvatske'', naveo je Lukić i  posebno je pohvalio srpski fudbalski savez.

''Dolaskom Prosinečkog svi smo dobili mnogo. Želim da istaknem korektnost FSS-a, posebno ppredsednika Tomislava Karadžića i Zorana Lakovića. Uvek ću da ih pohvalim kada rade u korist fudbala, isto kao što nemam problem da se suprostavim pojedinim potezima. Saradnja oko Prosinečkog treba da bude model za budućnost'', ističe predsednik Zvezde i dodaje.

''Znali smo da će sve da se završi na vreme. Nismo želeli da odgovaramo na podsmevanja i kolumne u jednom dnevnom listu, kako Robi može samo da sakuplja lopte. Nadam se da se danas stide svega što su napisali. Hvala i većem delu medija koji su bili veoma korektni. Najzadovoljniji mogu da budu naši fudbaleri koji imaju čast da ih trenira takva veličina, kao i navijači kojih je više od 20 000 došlo na prijateljski meč sa Borcem prošlog vikenda'', zaključio je Vladan Lukić.

sportske.net

Jbt Tole stvarno si glavonja, a nisam verovao ljudima  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC ...
Zasto ga zovu Micko Martinela?   Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Pokusavaju da ga uniste. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Vidić ponovo u Zvezdi

Nemanja Vidić vraća se u Crvenu zvezdu. Ova vest sigurno već raspaljuje maštu navijača crveno-belih, ali realnost je nešto sasvim drugo. Srđan Anđelić, poznat po svojim scenarijima za filmove „Do koske", „Munje" i „Jedan na jedan", kao i za serijal „Mile protiv tranzicije", rešio je da prvi put bude reditelj filma. Napisao je scenario za film „Artiljero" koji će sam i režirati, a koji govori o ljubavi navijača prema Vidiću i Zvezdi.

Pripreme za film su uveliko počele, a veći deo sredstava za njegovu realizaciju je već pronađen, tako da se početak snimanja planira na proleće. Film „Artiljero" biće zanimljiva priča o tinejdžeru koji je potpuno zaluđen likom i delom slavnog fudbalera Mančester junajteda Nemanjom Vidićem.

Producenti filma su počeli dogovore sa poznatim fudbalerom koji bi trebalo da se pojavi u ovom ostvarenju.

- U filmu „Artiljero" reč je o mladiću koji obožava Nemanju Vidića i koji pokrene čitavu akciju kako bi ga vratio u Crvenu zvezdu iz Mančester junajteda. On uspeva da organizuje veliki broj svojih prijatelja preko Fejsbuka da pokrenu akciju i naprave peticiju u Zvezdi za dovođenje njegovog fudbalskog idola - kaže za Blic Srđa Anđelić, poznati scenarista koji će se napokon oprobati kao reditelj.

- Momak prosto smatra da mu je potrebno da odrasta uz nekog pravog idola poput Vidića i da to žele na hiljade njegovih drugova. Njima je važno da on igra u Crvenoj zvezdi kako bi mogli da svake nedelje gledaju njegove bravure. Kada momak zainteresuje nekoliko stotina prijatelja za svoju misiju, pojavljuje se jedna tinejdžerka koja želi da snima dokumentarni film o njemu. Ona snima filmove preko svog mobilnog telefona, montira ih i kači na internet. Naravno, tu pada i zaljubljivanje - priča Srđa Anđelić, i dodaje da je u pitanju jedna pitka komedija s ozbiljnom socijalnom pozadinom.

- U ovoj zemlji klincima je zaista teško da nađu i da se sretnu sa svojim pravim idolima - kaže Anđelić, i otkriva da će najveći broj uloga poveriti neafirmisanim mladim glumcima, ali i da će i jedan od glavnih likova biti i Nebojša Glogovac.

Naziv filma „Artiljero" preuzet je iz slenga brazilskih navijača koji su svoje omiljene fudbalere poput Romarija zvali upravo tim imenom.

- Krenućemo sa snimanjem čim bude lepše vreme, a u filmu će najveći broj uloga igrati nepoznati mladi glumci, čak razmišljam i o naturščicima - rekao je Srđan Anđelić.

sportal
« Poslednja izmena: 25. Feb 2011, 20:47:14 od mixolino »
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
kakva ce ovo biti glupost od filma jbt  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 428 429 431 432 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.324 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.