Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 361 362 364 365 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 857261 puta)
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC ...
Koroman: Tri derbija kroje sezonu
14. februar 2011. 20:50

Ništa ne može da garantuje uspeh, ali postoje mnoge naznake koje govore da će ova Zvezda biti daleko bolja i kvalitetnija na proleće – ističe iskusni fudbaler

REMIJEM protiv slovenačkog Kopra (1:1), Crvena zvezda je završila pripreme u Antaliji. Trening u ponedeljak najavio je dvodnevni odmor u Beogradu posle koga crveno-beli ulaze u poslednju sedmicu osveženja pred nastavak šampinata. Ako je meč sa Slovencima reper, onda se kao zaključak nameće da Zvezda ima igru, ali ne i realizaciju. Doduše, post dug 393 minuta je prekinuo Kaluđerović.

- Trener je rekao, ja samo ponavljam, da me ne zabrinjava slaba realizacija. Umor, psiho-fizička iscrpljenost sa priprema odnose koncentraciju. Kad se budemo osvežili, sve će biti kako treba. Stvaramo šanse i to je najvažnije, a golovi će doći - iz iskustva tvrdi Ognjen Koroman. - Već mesec dana smo van kuće na pripremama, a atmosfera je još odlična, nema povređenih i igramo daleko bolje nego jesenas. Meni sve to nagoveštava berićetno proleće.

Igrači su se privikli na novi sistem igre?

- Tačno je to, ali opet ponavljam da smo se dobro privikli na nove zahteve u igri i da to deluje sve bolje. Ovakva igra iziskuje dobru spremu, fizički napor, i kad se osvežimo sve će to izgledati mnogo bolje. Imamo još Borac da naštelujemo nišanske sprave i spremni dočekamo Smederevo.

Optimizam vam ne manjka?

- Ništa ne može da garantuje uspeh, ali postoje mnoge naznake koje govore da će ova Zvezda biti daleko bolja i kvalitetnija na proleće kako na fizičkom planu tako i po igri. Međutim, pripremni mečevi su jedno, takmičenja nešto sasvim drugo. Nama slede tri derbija u šest nedelja, oni kroje ishod sezone i svaka druga priča tu prestaje. Imamo te tri utakmice da pokažemo ko smo i šta smo, ili smo svi ovde pričali u prazno.

Šta je to novo, dobro u igri Zvezde?

- Uigraniji smo, jači za Borhu, Evandra i Ćosića, imamo dobru atmosferu i, naravno „delije“, koji, bez lažne skromnosti, nekad nadvisuju naš kvalitet na terenu. A minus je nedostatak mirnoće i možda mladost i neiskustvo naših talenata Ćosića i Mijailovića. Uglavnom verujem da ovaj tim ima perspektivu, ima dobar vetar u leđa sa novim trenerom i mogućnost da napreduje i ostvari željeni rezultat - optimist je Koroman.

Crveno-beli se u utorak posle podne vraćaju u Beograd.

NEKI NOVI KLINCI
ĆOSIĆ i Mijailović su gotovo prvotimci, Lazović i Vešović se nameću na drugim pozicijama i to su veliki aduti Crvene zvezde za proleće.

- Klinci su zaista super talentovani. Lazi je trebalo malo više da se adaptira, Vešo se snašao na drugoj poziciji, Mićko i Ćosa su se izborili za minutažu. Na njima je budućnost Zvezde - uverava Koroman.

BIĆU ONAJ STARI PARTIJE u ritmu toplo-hladno, Koroman se nada da će zameniti daleko boljim izdanjima. - Spremio sam se dobro, smršao čak pet kilograma, vratio dobar deo brzine i snage i nameravam da budem onaj stari. Osećem se dobro, samo malo premoreno pa se nadam da ću se za 10 dana osvežiti.

NI REČ O MILOVANOVIĆU CRVENO-BELI su ostali ove zime bez Savija, Ignjatijevića, Đorđevića i Trifunovića.
- Takav je profi život, ideš za boljim uslovima, ali konkurencija je i dalje jaka na svim pozicijama u timu - tvrdi Ognjen. Kako gledate na spor kluba i Milovanovića?
- Ne bih želeo da komentarišem konflikt jer se on tiče samo igrača i kluba - ističe Koroman.

izvor: www.novosti.rs
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
http://www.kurir-info.rs/sport/tom-kupuje-avala-isaha-75138.php

Kazu 1-1.5m... Mada pitanje dal je tacno...

Inace, mislim da je korektnije prema novinama i sajtovima da ostavite link ka njihovoj vesti i plus naslov(ako se ne moze naslutiti iz linka), a i lakse vama, nego da kopirate sve... Eventualno citirate nesto sto mislite da je bitno...

Bice nezgodno i ako ostanemo bez Isaha, mada su to fine pare(ako su one u pitanju), a Mijajilovic se ok pokazao... Onda bi verovatno prikljucili nekog klinca iz Sopota, posto ne znam koga bi mogli dovesti u zamenu, tj. prelazni rok zavrsen, a ne verujem da ce dovesti nekog slobodnog igraca...

« Poslednja izmena: 15. Feb 2011, 11:18:38 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Wave II
Курир Smile

Не знам баш колико је паметно што се ово ради, опет мењамо добар део тима у сваком прелазном року...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC ...
Курир Smile

Не знам баш колико је паметно што се ово ради, опет мењамо добар део тима у сваком прелазном року...
+1
svaki prelazni rok isto: "5 odu 5 dodju"... mada ko je ovog puta otisao prelazni rok je extra...
P.S. cudi me da Roki nije postavio vest za Isaha, ipak ga on najvise voli.
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat

Dobar dio tima po Trandi :

Ignjatijevic
Trifunovic
Djordjevic

Ajde da kazem da ISah jeste dobar,ali ovo drugi  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
dobar=znacajan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung SGH-E590
http://www.kurir-info.rs/sport/tom-kupuje-avala-isaha-75138.php

Kazu 1-1.5m... Mada pitanje dal je tacno...

Inace, mislim da je korektnije prema novinama i sajtovima da ostavite link ka njihovoj vesti i plus naslov(ako se ne moze naslutiti iz linka), a i lakse vama, nego da kopirate sve... Eventualno citirate nesto sto mislite da je bitno...

Bice nezgodno i ako ostanemo bez Isaha, mada su to fine pare(ako su one u pitanju), a Mijajilovic se ok pokazao... Onda bi verovatno prikljucili nekog klinca iz Sopota, posto ne znam koga bi mogli dovesti u zamenu, tj. prelazni rok zavrsen, a ne verujem da ce dovesti nekog slobodnog igraca...

Odoh da se napijem, vidimo se za nedelju dana!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
dobar=znacajan

Dodjemo na isto.Kako su to znacajni Djordjevic i Ignjatijevic?

Ajde ova dvojica su i nesto igrali,ali sto ko da nijesu.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Wave II
Горанац, не извлачи из контекста... Smile

Под добар сам мислио бројчано добар... Smile

Што се тиче конкретно Тривуновића, који је ако се не варам отишао на позајмицу, искрено би волео да пронађе неку своју форму и да се врати много бољи него што је отишао... Мислим да смо њега и више могли да искористимо...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Brojcano je slab,ako uzmemo u obzir koliko ljudi imamo u pogonu,a vecinu ne mozes nazvati-fudbalerom.  Smile

Trifunovic je vezara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 361 362 364 365 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.