Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 857084 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung SGH-E590
Sto je smesno ovo za Barsu i Arsenal?! Pa nece Zvezda da im daje pare da dodju na turnir vec ovaj Rus, posten covek, sto vodi ove Uzbekistance...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Nova ulaganja u "Marakanu"

Izvor:
S media

Čelnici Crvene zvezde rešili su da modernizuju svoj stadion, kako bi igrači imali što sličnije uslove onim u najvećim evropskim klubovima.
Odlučeno je da se na "Marakani" izgradi moderna teretana i medicinsko-dijagnostički centar, prenose Večernje novosti.

- Klub je svestan da mora da se uloži novac i već je naručen set sprava za brzi oporavak. Prosinečki je ostvario kontakt, ugovorio posao i nadam se da ćemo uskoro dobiti mali deo najmodernije tehnologije koja bi u bliskoj budućnosti trebalo da stigne na "Marakanu". Ako sam ja lično mogao da uložim oko 100.000 evra, šta je za klub pola miliona – otkrio je Srđan Zirojević, kondicioni trener crveno-belih.
Stameni "čisti" čunjeve
Zvezda prodala tandem, zauzvrat dobija Barsu i Arsenal
Pjanović: Pravu Zvezdu nisam video dve godine
Balabekijan: Želim mnogo golova u Zvezdi
Ko je zapravo Srđan Zirojević (na fotografiji u razgovoru sa Robertom Prosinečkim)? Čovek ima 29 godina, rođen je u Virovitici, uskoro se ženi i čeka prinovu, završio je Fakultet za fizičku kulturu u Novom Sadu za kondicionog trenera, na DIF-u u Beogradu će kod Aleksandra Jankovića uskoro diplomirati i postati uz to i trener za fudbal. U Americi, tačnije Majamiju je pre nekoliko godina završio školu pa je postao "kouč za snagu i kondiciju", prenose Novosti.

- Mene je inspirisala Amerika, gde sam bio osam puta po tri meseca. Radio sam u NFL timu, pa "soker" timu, video šta znači tehnologija za ovaj posao u budućnosti i sam sam kupio opremu za 100.000 dolara. Doneo sam je u Srbiju i pre osam godina otvorio svoj trening centar. Do sada sam radio sa preko 200 igrača, a preporuke su me dovele u Rad, pa posle šest meseci u Zvezdu - zadovoljan je Zirojević.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Чек прво да се насмејем за Барсу и Арсенал  Smile Smile Smile Smile

Е а сад,гле брате,гледај кад постављаш вести на теми да нису већ постављане,мислим лепо је што Трифуновић и Ђорђевић одлазе ал баш не морају на свакој страни  Smile
Brate nemoj da se pravis pametan, na drugim postovima transfer nije bio 100% zavrsen, a ja sam postavio naslov "Trifunović odveo i Đorđevića u Bunjodkor!!!!!!!!!!!!!!!!", tako da 
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 12:32:37 od mixolino »
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Trifunović: Nisam želeo sada da odem…

"…ali, sve se tako pogodilo, nisam imao drugog izbora", kaže Miloš Trifunović, nakon što je pristao na jednogodišnju pozajmicu u uzbekistanski Bunjodkor. "Ne smem da kažem šta su mi moji rekli na to…"

Fudbaler Crvene zvezde odlazi u Bunjodkor!

Deluje gotovo neverovatno za prosečnog poznavaoca fudbala u Srbiji. Ali, čak je i letimičan pogled na ono što se o ovom uzbekistanskom raskalašnom šampionu može pronaći na internetu, dovoljan da stvari postanu jasnije.

Politička elita u Uzbekistanu 2005. godine osnovala je klub, koji je 2008. osvojio prvu titulu, koji je od tada neprikosnoveni šampion, a u svojim redovima imao je imena poput Rivalda, Zika, Luisa Felipea Skolarija…

Da nije osmišljen samo za političku promociju i demonstraciju finansijske moći unutar Uzbekistana, govori podatak da su "kreatori" (što na lokalnom jeziku znači Bunjodkor), jednom igrali polufinale, a dva puta četvrtfinale azijske Lige šampiona.

Ove godine, zaustavljeni su na korak od finala golom u produžetku revanš duela na stadionu protivnika iz Južne Koreje.

Jedan takav ambiciozni projekat poželeo je da se pojača u Crvenoj zvezdi. Za sada, Trifunovića je dobio na jednogodišnju pozajmicu sa mogućnošću otkupa, a Slavoljuba Djordjevića na dve godine.

Da li te je transfer iznenadio? I koliko dugo su trajali pregovori?

"Trajalo je četiri, pet dana… Mislim da su se klubovi brzo 'našli', ja sam potom bio zadovoljan uslovima, tako da nije bilo problema oko odlaska", kaže levonogi Trifunović, Zvezdin džoker u mnogim situacijama od kada je prethodnog januara došao u Javor.

Trifa je počeo u Crvenoj zvezdi, ali je do seniorskog dresa morao da ide zaobilaznim putem, pa čak i preko Švedske.

"Godinu dana sam bio tu, nisam želeo da odem tek tako, niti sam razmišljao o odlasku u ovom trenutku. Želja mi je bila da ostavim dublji trag u Crvenoj zvezdi. Ali, sve se tako pogodilo, nisam imao drugog izbora nego da odem", sleže ramenima Trifunović, svestan da para nekada vrti, tamo gde burgija neće.

Kako se osećaš?

"Dobro… Još sam tu u trenerci Crvene zvezde. Verovatno da ću, kada budem otišao u novi klub, shvatiti da više nisam tu (u Zvezdi). A, navikao sam se na saigrače… Imamo dobre odnose, nadam se da će tako ostati i u buduće, ali takav je život. Šta da se radi…", delovao je Trifunović pomalo utučeno u večeri kada je stavio potpis na ugovor.

Intervju je davao u trenerci Crvene zvezde. Da li će je vratiti čuvenom ekonomu kluba Stojanu Milanoviću?

"Ne, uzeću je!", namiguje Trifunović.

Da li ti je žao što nisi zajedno sa Robertom Prosinečkim krenuo u rat po trofeje ovog proleća?

"To mi je baš žao… Nadao sam se da ću imati veću minutažu od njega, pošto me je pohvalio neki dan. Nadam se da ćemo saradjivati u nekom drugom klubu", kaže Trifa, koji je čini se imao mesto u Robijevoj formaciji, naročito na levom krilu.

Možda ćete saradjivati već za godinu dana?

Na ovo pitanje nismo dobili odgovor, već samo iskren osmeh...
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 12:38:45 od mixolino »
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Zvezda dobija novog sponzora?

Čelnici Crvene Zvezde boravili u Istanbulu i pregovarali sa "Turkiš Erllajnzom" koji bi mogao da uđe u sponzorski pul.

Ova kompanija je zainteresovana za JAT, a Zvezda bi mogla da bude odlična prilika da uđu na srpsko tržište.

Radi se o turskom nacionalnom avio - prevozniku koji dosta ulaže u sport.

Na listi klubova sa kojima imaju sponzorski ugovor su Barselona, Mančester Junajted i grčki košarkaški klub Marusi.

Takođe zaštitna lica ove kompanije su Kobi Brajanta i jedna od najbolji svetskih teniserki, Karolina Voznijacki
IP sačuvana
social share
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Đorđević: Teško mi je zbog Zvezde i navijača

"Teško mi je što odlazim iz svoje kuće, u trenutku kada mi mnogo navijača s pravom zamera... Trebalo bi da budem srećan što sam se obezbedio, ali nisam", kaže Đorđević i dodaje: "Prosinečki nas je izvukao iz mraka u kojem smo bili".

Tri dana pre 30. rođendana, Beograđanin Slavoljub Đorđević potpisao je dvogodišnji ugovor sa uzbekistanskim Bunjodkorom, klubom u kojem igrač verovatno ne može da bude nezadovoljan finansijskim uslovima.

Umesto da na pragu četvrte decenije života, doba u kojem se u 99 odsto slučaja završava profesionalna karijera, bude srećan što je dobio priliku da igra i zaradi lep novac, bivši kapiten Crvene zvezde to nije.

Nije, jer drugi put u životu odlazi iz Crvene zvezde, koju doživljava kao svoju kuću.

I to kaže javno, iako je svestan da od greške koju je napravio u 139. večitom derbiju jesenas više nije ni u planovima kluba, ni u srcima navijača. Ovo drugo, više ga boli na oproštaju…

"Kada god se odlazi iz svoje kuće uvek je teško. I kada odlazite iz rođene kuće, teško je, čak i kada idete na neki lep put, odvajanje od porodice uvek teško pada", kaže Đorđević, koji je u Crvenoj zvezdi igrao od 2003. do 2005. godine, a potom od leta 2009. do subote uveče.

Već u nedelju ujutru razdužio je opremu i otišao u hotel u kojem su igraču Bunjodkora.

U sebi na dalek put nosi pomešanja osećanja.

"Jednostavno, sve što mi se izdogađalo u poslednjih pola godine…", rekao je Đorđević i zastao…

"Bilo mi je jako teško. Sve što sam doživeo to je nešto što jedan profesionalni fudbaler ne može da doživi. S te strane mi je jako teško što odlazim iz kluba u trenutku kada mi s pravom i razlogom mnogo navijača zamera…", svestan je Đorđević da će, po već ustaljenoj navici, biti više negativnih komentara i na ovu vest i da će verovatno većina komentarisati u stilu: "Dobro je da si otišao…"

Ali, tako je to u sportu, u Srbiji naročito. Ko se sada seća kako je izgledala Crvena zvezda kao klub i ko bi igrao u njenoj odbrani na početku sezone 2009/10, da Đorđević nije prihvatio ponudu da se vrati "u svoju kuću" i pomogne kada je bilo najteže?

"Ja sam u Crvenoj zvezdi bio kada je bilo teško, igrao kada je bilo teško, osvajao trofeje, radovao se najviše svakoj pobedi i tugovao porazu. Iako bi trebalo da budem srećan, jer odlazim u klub u kojem ću proći finansijski dobro, gde ću rešavati životna pitanja, meni je teško, jer odlazim iz Crvene zvezde", dodao je rođeni Beograđanin.

On ima dovoljno informacija o klubu za koji je potpisao do 2013. godine.

"To je najveći klub tamo. Malo da javnost bude upućena, to je klub gde je prošle godine igrao Rivaldo, trener bio Skolari, klub koji ulaže mnogo sredstava, ima velike ambicije, igra Ligu šampiona… Stvarno je bila dobra finansijska ponuda, ja sam je prihvatio i potpisao ugovor na dve godine", priča i dodaje:

"Takav je život".

Đorđević se osvrnuo i za onim što ostavlja iza sebe.

"Mojoj ekipi želim… Opet ja mojoj!", zastao je.

"Mojoj bivšoj ekipi želim sve najbolje. Siguran sam i to mogu da kažem javno da će se ova ekipa Crvene zvezde sigurno vratiti na mesto uspeha, jer… Ovaj stručni štab, najiskrenije kažem, sa trenerom Prosinečkim doneo je pozitivnu energiju ekipi kojoj je to bilo potrebno", nagoveštava Đorđević da jesenas i nije sve bilo tako sjajno.

"Mi smo bili u crnini, u tami… Nijedan od nas igrača nije mogao da se u potpunosti opusti, trojica igraju dobro, sedmorica loše. Sad je napravio da niko nije siguran, fenomenalno se radi, a pored njega (Prosinečkog), da pohvalim i kondicionog trenera Srđana Zirojevića. Iako sam ih mnogo promenio, sa takvim još nisam radio", ističe i zaključuje:

"Mislim da nas je spremio i siguran sam da će ova ekipa Crvene zvezde već od prve zvanične utakmice da pokaže da je prava".
IP sačuvana
social share
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Ima li prenose meca protiv Kopara?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC ...
Ima li prenose meca protiv Kopara?
Kad smo vec kod meca u koliko se igra mec?
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@mixolino

kad se vec pravis pametan i otkrivas toplu vodu
mogao si bar pravila formu da procitas
znao bi da je obavezno postaviti izvor vesti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Трандо реагуј !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.201 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.