Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 304 305 307 308 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 858937 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Могу бре и Азијаткиње Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Не могу,неко треба и да глуми  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Adi me ne zabrinjava, sve je u redu. Samo jedna konstatacija, da je ovo sto pisu Hrvati zaista istina, cak bi i nesposobni Adzic morao da nadje tog famoznog iskusnog stopera, dakle, zakljucak se sam namece.

Nije mi jasno kakve veze ima uporedjivanje Zvezde i Dinama sa politikom?

« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 01:55:08 od tkdivb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma pusti to su hrvatski mediji... Oni bi od svega napravili politicku stvar...  Smile

A vi sto vam smeta moj novi avatar, znam da ste ljubomorni jer sam ga prvi nasao...  Smile
 Smile

Evo jedne lepe vesti:
http://www.zurnal.rs/2011/02/06/vilotic-prosao-sam-najtezi-deo/index.html

« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 02:20:22 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ukoliko ovi nasi mozgovi u upravi nesto zestogo ne uprskaju, buducnost Zvezde je blistava. Naime, objektivno govoreci, za dve godine barem polovinu tima bi trebalo da cine izuzetno kvalitetna, nasa deca. Ako na to dodamo sistem igre koji Robi stvara, a koji odgovara modernom fudbalu, kao i cinjenicu da imamo Ramba u Brazilu, najbolje navijace u Evropi, ime i Gazprom iza istog, cini se da cemo ponovo da dozivimo srecne trenutke sa Zvezdom.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 03:01:23 od tkdivb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A 20-25 miliona evra duga?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Nokia 6700
to pitanje ce da resi Gasprom  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Samsung 
Čovek koji Zvezdu čini jačom

Tek dolaskom Srdjana Zirojevića na mesto kondicionog trenera Crvene zvezde, igrači su upoznali neke nove metode rada. Upale mišića su tu, ali su bar vežbe zanimljive...

Koliko god dobru ekipu imali, sa majstorima fudbala na svakoj poziciji, u današnjem fudbalu nemoguće je ostvariti vrhunski rezultat, ukoliko svaki pojedinac nije maksimalno fizički spreman.

Dopalo se to fudbalskim nostalgičarima ili ne, tako je.

Igra se promenila i ko se tome ne prilagodi, biće drugi, treći, peti, deseti, ali prvi neće sigurno.

Upravo zbog toga, u Crvenu zvezdu je nedavno došao momak (ili gospodin) po imenu Srdjan Zirojević. Mladi trener, skoncentrisan na fizičku pripremu igrača, koji je mnogo i energije i novca uložio u sebe, obrazovanje i opremu s kojom radi.

Iako je "gušter" u klubu, sa kratkim stažom, nema respekta ni prema jednom igraču. Ne štedi ih. Naprotiv!

Posmatrajući treninge crveno-belih u Antaliji, čovek stekne utisak da se pripremaju komandosi. Ili neke specijalne snage.

"Nemoj sad, moram da idem da spavam, ubio nas je jutros. Popodne neću znati gde sam", zamolio je jedan igrač da izbegne izjavu posle prepodnevnog treninga, tokom kojeg je dominirao Zirojević, a glavni trener Robert Prosinečki sve posmatrao sa strane.

"Ma, trbušnjaci su najmanji problem, jesi li video šta nam je jutros radio!? Ušao sam u sobu i nisam imao snage da skinem opremu... Ali, kada se probudim narednog jutra osećam se odlično. Teško je, ali i prija u isto vreme", preneo nam je Marko Vešović.

Ko je Zirojević?

Taj momak, školovan u SAD, nedavno je bio na korak da potpiše ugovor sa Liverpulom, ali se sve izjalovilo odlaskom Rafaela Beniteza. Ipak, tvrdi da fudbaleri Crvene zvezde treniraju po istim metodama po kojima se radi u Čelsiju, Interu...

"Bio sam tamo na usavršavanju i video sam kako se radi", kaže Zirojević i dodaje:

"Pripreme prolaze u veselom duhu i dobrom raspoloženju. Nama je najbitnije da nema povređenih igrača, jer sa svakim od njih radimo pojedinačne testove napretka, koje naravno sprovodimo i na grupnom nivou", kaže Zirojević.

Igrači prolaze pravi pakao na treninzima, ali opet sve im lakše pada, jer su vežbe svaki dan drugačije i zanimljive. I poenta je da u svakom trenutku svako radi nešto, odnosno da nema gubljenja vremena i čekanja. Dok jedni rade trbušnjake, drugi rade sklekove, treći trče kratke deonice, četvrti se pentraju na gumenu loptu, peti prave kolutove i premete…

"Podižemo opšte stanje motoričkih funkcija celog organizma. Radi se na balansu, agilnosti, percepciji, koordinaciji. Ovi treninzi su igračima zanimljivi, a nama korisni jer dobijamo više stvari. Imamo aparate koji nam daju jasnu sliku o formi svakog igrača i svaki dan ih i testiramo. Što se tiče forme, smatram da idemo ka slici koju smo na početku priprema želeli da dobijemo", ističe Zirojević.

Zirojević kaže da je napredak vidljiv i golim okom, iako se sve računa i meri. Naročito kod novajlija iz Južne Amerike, Kristijana Borhe i Evandra Goebela, koji ovakav dril nisu videli ni na televiziji.

"Nivo forme se svaki dan menja, a svakako ide uzlaznom linijom. Ne mogu da kažem kako će izgledati do kraja. Znam da imamo još 20 dana rada i nadam se da će fudbaleri Zvezde biti ono što svi želimo da budu. Borha kada je došao imao je 'krizu', a sada se polako budi. Prijaju mu vežbe, sviđaju mu se treninizi i evidentno je da je svaki dan sve bolji i bolji. Što se Evandra tiče on je takođe sve bolji i prezadovoljan sam kako napreduje", objašnjava Zirojević.

(Izveštač MONDA iz Antalije Nikola Janković)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Mene brinu sve cesci Adijevi kiksevi.

Ja nekako sticem utisak da ovo sto igra igra preko kurca, jer zna da ce kako god odigrao na pripremama da bude u prvoj postavi... Ali ne verujem da ce praviti sranja kad bude trebalo ozbiljno da se igra...

Ponovilo se jbt.

Na pripremama se stice forma.Ne svidja se meni ovo.Vidic bi morao da trenira,a ne on.

I jbt,prejebno mi se svidja sto Robi luduje na klupi,tako to radi pravi trener,i ne zvuci retardirano..

JEBEM TI MATER!

Торонто одводи Славољуба Ђорђевића?
« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 12:28:48 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Samsung SGH-E590
A sto da ne tuzi, ako mu stvarno klub duguje toliko dugo?
Jeste da nije ova uprava kriva za taj dug, ali opet nije ni on kriv sto mu nije isplaceno...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 304 305 307 308 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.