Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 853654 puta)
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
LG L5 II
Ко каже да ће бити навијања против Борца?
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Jaksa, koliko godina imas? Mislio sam da si prerastao bajke  Smile

Svi oni vole Barsinu formaciju i stil igre, i najavljuju ofanzivu,a onda vidis 17 zadnjih veznih u ekipi.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 00:23:49 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
Siptar mnogo prati Zvezdu, uvatila prpa!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Uvatila prpa pa ne pusta, gledam Barsu sta radi a gospodin "pomocni" diplomirao na tome  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nema to veze sa time... A sto se tice bajki i snova to ostavljam vama, jer smo mi nase bajke i snove vec proziveli...

Meni nije jasno kako te nije sramota samo da ostavis tako glup komentar... Probaj da nadjes negde u tekstu da se pominje barselona...

« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 01:05:59 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Juventus je u odnosu na onaj nekadasnji mocni Juventus, nesto slicno kao sto smo mi u odnosnu na ono sto smo nekada bili. Dakle, po meni, ne treba uopste da ih molimo, a suludo je da dajemo tolike pare za mec sa njima. Neka oni igraju sa nekim drugim. A da ne pricam o tome sto bi u slucaju da izbucemo neki ok rezultat, poleteli i posle bi nam trebalo pola prvenstva da se vratimo u normalu, a do tada bi se borili verovatno za neku petu poziciju. Po meni ne treba nam uopste nikakva egzibicija, premijera. Premijera treba da bude u prvom kolu, a ako bas insistiraju, neka igraju sa Borcem ili nekim slicnim timom, cisto da se "deca malo raduju".
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 06:48:33 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
HTC Sensation
Можда пријатељу Јуве није што је некад био али је и даље великан  и то је и био и кад је играо у 2 лиги и увек ће то бити ,е сад дал их ја или неко други не волим,да ли су им боје тима погрешне боје итд је тотално небитно и наравно да би било лепо видети их на Маракани.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Bogdani, mars sa teme, nije ti dosta sto si me juce sjebao na kladionici u 90-om minutu? Znaci odmah sam se tebe setio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Роберт Просинечки је на пут повео следеће играче: Стаменковић, Бајковић, Дмитровић, Ади, Ћосић, Вилотић, Ђорђевић, Тошић, Рељић, Нинков, Игњатијевић, Микић, Бинић, Исах, Миловановић, Мијаиловић, Д. Срнић, Богдановић, Вешовић, Короман, Лазовић, Каду, Јеремић, Евандро, С. Срнић, Калуђеровић, Јевтић, Борха, Перовић и Трифуновић.

То лутко Smile

Jovan Krneta u Zvezdi

Crvena zvezda je angažovala još jednog mladog defanzivca. Novi član našeg kluba je Jovan Krneta (rođen 1992. godine), fudbaler koji igra na poziciji štopera, a može da igra i na poziciji desnog beka, kako sam kaže. Ugovor je potpisan na tri godine, a mladi fudbaler će do dresa prvotimca pokušati da dođe treninzima sa Prosinečkim i igranjem za Sopot, Zvezdinu filijalu.

Krneta na Marakanu stiže posle isteka stipendijskog ugovora sa komšijama – FK Partizan.

- Radi se o talentovanom i kvalitetnom igraču. Uz to je 31. januara postao slobodan igrač. Takvu priliku nismo želeli da propustimo, posebno kad smo iz raznoraznih razloga deficitarni na poziciji štopera. Radi se o reprezentativcu Srbije koji će, verujemo, vrlo brzo zaslužiti dres Zvezdinog prvotimca – kaže Ivan Adžić, sportski direktor Crvene zvezde.

Mladi fudbaler istakao je da će se potruditi da što pre dobije šansu i pokaže kvalitet.

- Verujem u sebe. Dolazim u Zvezdu sa jasnim pogledom u budućnost. Želim da napredujem i da pokažem kvalitet. Mislim da ću u crveno-belom dresu imati tu priliku. Neću se ni u kom smislu obazirati na prošlost, već samo gledam u budućnost. Ponosan sam na sve što sam do sada uradio u fudbalu ali ne želim stagnaciju već napredak. Mislim da ću sada tu šansu imati – istakao je mladi fudbaler, Jovan Krneta.

Nema sumnje da će i Krneta biti na oku Robertu Prosinečkom tokom priprema u Antaliji, na kojima će biti i FK Sopot, zajedno sa Crvenom zvezdom.

http://www.crvenazvezdafk.com/jovan-krneta-u-zvezdi-4116-s1-c1-content.htm

Какав је овај, а Гробари?

« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 14:45:59 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.402 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.