Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 843258 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Sa Sutjeskom na stadionu Grblja

Postavljeno: 22.01.2011 SledećaPrethodnaNazad
Crvenu zvezdu u nedelju 23. januara od 14 časova očekuje drugi meč tokom priprema u Budvi. Protivnik je Sutjeska, ali zbog snega koji je u poslednja dva dana padao u Nikšiću, neće se igrati u tom gradu na severu Crne Gore. Utakmica je pomerena na stadionu FK “Grbalj”, u Radanovićima. Presudili su uslovi za igru, iako je interesovanje u Nikšiću bilo ogromno. Ipak, za verovati je da će i stadion Grblja biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Crvenu zvezdu će sa tribina bodriti i predsednik Vladan Lukić, koji je u subotu stigao u “Splendid” u društvu člana upravnog odbora Dušana Mrakića.

zvanicni sajt

Bas ga puno ima,dva metra  Smile Smile Smile

Znaci,koji su ovo majmuni.Jbt. igrace na onoj poljani smrdljivoj,samo zato sto ih je muka da putuju i zato sto je hladno,snijega nema.Umjesto da igraju pred 10000 i na dobroj podlozi,oni ce igrati u jebenom selul... Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2011, 16:03:33 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ја бих Божића пре ставио на Дескино место, а Ису оставио на задњем везном.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Pa tako ce vjerovatno i biti,jer,ovakvom igrom,tesko da ce Milovanovic igrati kod Robija,uz to sto je Bozic dosta brzi i pokretljiviji fudbaler od njega.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ајмо даље.....

У Звезди тад креће смена генерација. За тренера долази Гојко Зец.

Долазе нова имена - Боровница, голмани Љуковчан, велики Дика, Муслин, Јеликић, Рајевац, Јовин, Цвета Благојевић сингерица, Крмпотић цига буђановачки, Ђока Бомба, Неђа Милосављевић, Сеад Сушић (Сафетов брат), Шеле из Војводине, Срба Стаменковић кога су повреде омеле да буде нови Џаја, браво Дуле Савићу, и већ поменуте Пижона и Јовановића и Керија који су остали. Рађала се нова генерација по већ устаљеном принципу који је Миљан осмислио.

Караси и Војин су завршили своје, стигле их године, Џаја је отишао у Бастију, Блеки легенда у Америку.
Иначе занимљиво је да ето рецимо њих двојица који су били играчине нису направили интернационалне каријере. Џаји је Миљан упропастио трансфер у Реал (како и зашто не знам) а Блекија је тражио Бајерн као замену за Франца ал није могао да оде због оног прописа у нашој земљи. Само годину дана касније је отишао и то у Америку да рекреативно игра са Пелеом Франциком и Нескенсом у Космосу.
Иначе је Блеки био велики зајебант. Општепознато је да је на СПу '74. марнуо бус репрезентације и провозао се, онда не знам тачно против кога није хтео да сруши противничког играча с леђа док је овај трчао према голу и примили смо гол а публика му викала да га сруши, а Блеки фаца после утакмице изјави "Блеки не удара с леђа, Блеки је џентлмен!" Smile

Већ у јесен '77. Звезда је елиминисана у Европи од Борусије Менхенгладбах. Разбиле нас Швабурине прво 3:0 овде па 5:1 код њих. Понижење.

То је био крај за Зеца, а на његово место долази Бранко Станковић, бата Стане Амбасадор. Ћале ми је за њега причао да је био диктатор, тражио је изразиту дисциплину у игри, а ван терена је био још гори. Рецимо утакмицу у Сплиту против Хајдука на којој је објављено да је загорачко псето цркло је Дуле преседео на клупи у оделу. Ваљда је закаснио на полазак на пут и Стане га тако обученог ставио на клупу да га јавно обрука. Није био никакве зајебанције.

У нову сезону сезону се улази са добрим тимом, а стигли су и Бошко и Милко Ђуровски као велике наде.

У Европи је Звезда ишла до краја, испала је сезона за памћење!

Свима је познато кидање са Арсеналом и онај ситан вез па гол Дулета. У овај двомеч смо ушли као благи фаворити!! Значи против Арсенала улазимо са очекивањем да их победимо. Јесу били добри, ал се веровало да је Звезда боља. Арсенал је био добра екипа, али сирова, права острвска, док је с друге стране за њих Звезда била скуп уметника са лоптом. Зато се очекивао пролаз, ал није то никако било лако јер си за противника имао физички пребилдоване фудбалере спремне на кидање.

Ипак против фудбала нису могли, Звезда је имала такве зналце са лоптом да је са свима могла да се надиграва, а камоли са технички лимитираним противником.

Цвјетин.

У реваншу Арсенал запео из све снаге, били близу, ал их Дуле закуцао за земљу

У том моменту се Звезда поново издиже изнад свих, иако је сезону пре тога завршила иза Партизана на табели. Звезда је писала историју тамо где треба, у Европи. Дуле, Пижон, Шеле и другари су израсли не само у легенде Звезде и фудбала, већ у легенде свакодневног живота у том моменту. Звезда је била централна тема, чекали се ривали, па се чекале утакмице, бежало се од куће путовало возом по 24 сата спавало по Ташмајдану да би се гледала Звезда.

Следећи ривал је био Вест Бромвич Албион.

Поново енглеска екипа, физикалије на првом месту. Знам да је за њих играо Брајан Робсон. На трибинама лудило, погледајте на снимку да ли се негде виде степенице између сектора. Није могла игла да падне. Јбг играла је Звезда.
И поново иста прича. Они претили из полуконтри на трку и зврку, а Звезда их давила ко змија жабу. Није свиран један пенал за Звезду, ал Дуле је то наплатио слободњаком који је физички и било како друго немогуће одбранити.

Снимак је лош, ал и само постојање истог је благо.

Реванш је одигран по оној правој енглеској каљузи, што наравно нама није одговарало јер лопта никако није ишла. Енглези су дали њима типичан гол после силног главомета, али је Шеле антилопа успео да у једној ситуацији побегне, врхунски предрибла последњег играча и поравна и то је било то, Звезда је прошла даље у полуфинале купа УЕФА!

Наставак другом приликом......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Бре кад стиже да напишеш ово и да одиграш фудбал ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Написо још пре рукомета.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Свака част Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 5310
HAHA Bleki  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 4
Hmmmm... Sa Emptyjem se nisam slagao skoro nikad, ali ne mogu da ne pohvalim ove postove i trud... Svaka cast, sve pohvale...  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.