Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 846993 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Вид екипе... Чика Рајко, чика Бора, Владица Поповић, Бранко Станковић звани бата Стане Амбасадор, Беара голман, и Шеки битанга на крају Smile

Чика Бора, Џаја, Шеки, Дујковић голман, Владица а дошао и Васовић из Партизана... на клупи чика Рајко!

Горе Блеки, Кери, Степановић са брчићима, доле Филе, Дуле Савић, Куле Аћимовић тенк и Срба Стаменковић.

На клупи Муслин, Пижон, Шеле..

ево их овде

Горе Блеки стена, Муслин са брчићима, поред њега Никола Јовановић први странац који је играо за Манчестер (нисам 100% сигуран), доле Пижон, Дуле, Филе и Шеле.

Генерација која је играла ону чувену против Арсенала, па против Вест Бромвича Албиона....

Кери, велики Дика, Крмпотић, Шестић, Пеђа Милосављевић одиграо паса са Пижоном, Пижон је петом додао до Благојевића, Благојевић центрирао, Дуле Савић ГОЛ! У Лондону мук! Smile

и која је стигла до финала Купа УЕФА

Горе Никола Јовановић, голман велики Дика, Муслин, Јуришић, Пеђа Милосављевић, доле Пижон, Блеки, Дуле Савић, Шеле и Јовин.

Резерве Боровница, голман Љуковчан, Ђоле Бомба, Златко Крмпотић, Бошко и Милко Ђуровски новајлије, Филе... а тренер бата Стане Амбасадор!

Бошко капитен, Дика, Кривокапић, Јурић, Жаре Ђуровић Кабриолет асистент наш, Бора Цветковић мало лане са Коране, Пикси, Мркела, Мусемић.

Резерве Шабанаџовић, Роби, Маровић..... Васовић поново водио екипу, и то је почетак стварања шампионске генерације. Разбијен Реал те сезоне на Маракани!

Михајловић у средину....

Нико Звездо нема то што имаш ти!

« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 19:52:28 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Леп пост Емпти Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Звезда - Реал

Из Голубоваца

Smile

« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 18:47:53 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 6700
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC ...
empti svaka cast....  Smile Smile nema sta kao malo putovanje...  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 19:19:24 od solimpn »
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Goranac jel ovo prvi tim Zete?

Jel ima neki video tekme?

Jeste brate.Igraju sasvim pristojno momci,imaju dobrog trenera. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ma izmislili fudbal  Smile

nemoj slucajno da ovi kreteni sa zvanicnog sajta postave video klip sa utkmice  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 19:49:55 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Fuck off  Smile

Ozbiljno jbt. nit navijam za Zetu,nit me boli kurac,sto bi glumio budalu.Igraju sasvim pristojno.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 20:11:30 od Liverpool FC »
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Горанац је данас био на утакмици, ео његових утисака

Citat
Evo me.Upravo se vratih iz Podgorice.

Odakle da krenem,prvo bih rekao da je bilo lijepo na punom stadionu(mali ali pun),interesovanje ogromno,a u nedelju protiv Sutjeske ce biti dobrih 10000.

Moram istaci da nije bas mogao da se stekne neki jaci i pravi utisak o ekipi kao cjelini,jer,razumljivo,prvi mec uz novog trenera,pocetak priprema.Ono sto se dalo primjetiti u mojim ocima,da vec igraci usvajaju "rad,red i disciplinu".Stajali su dobro na terenu,trcali kao da je prvenstvo a i primjetna je mala hemija u igri.

Igra:  Sredina

Evidentno je da cemo u nastavku sezone igrati striktno ofanzivno i bez puno kalkulacija.Robi je pokusao Barseloninom taktikom:

Isah- bio zaduzen za prljave poslove,ali koliko sam primjetio u njegovom kretanju,pokusavao je da se brzo okrene ka protivnickoj polovini,i da tu lotpu sto brze proslijedi naprijed.Mislim da moze u tom segmentu jos da napreduje,pogotovo kad fizicki ojaca.Koliko sam ukapirao iz nekih Robijevih pokreta,trazio je da sto sigurnije i prvom do sebe doda tu loptu (mislim da ne grijesim).

Milovanovc- U ovoj taktici ce prestavljati 'most' na sredini terena.Po meni,i dalje izgleda dosta nekonkretno i pasovi mu nijesu ubitacni (da ne ponavljam stalno,pripreme,pocetak...).Ono sto se moglo zaista primjetiti i kod njega,kao i kod Isaha,pokusavao je da sto brze krene naprijed.Vidjecemo u nedelju kako ce igrati.

Evandro- Uh,sta reci za ovog momka.Koliko ja imam nekog znanja da prepoznam fudbalera on moze biti cudo nevidjeno do sada na svim srpskim terenima,sto se tice stranaca.Tehnicki je perfektan,pas mu je tacan i jak,precizan.Lijepo je vidjeti kako se odma okrene,brzo razmislja i brzo dodaje,nekad kada pomislis da ce dodati loptu,on napravi dribling.Ima smisla da otvori igru,promjeni stranu,napravi lucidan pas.Danas,vec na prvoj utakmici imao je par dobrih poteza iz toga i jedan odlican sut sa distance.Po meni brate,moze da ispadne nesto nevjerovatno.Samo ga ko fudbalera treba definisati i mislim da moze da eksplodira i da zaradimo brdo para na njemu.Moram rece da jos uvijek ne djeluje fizicki perfektno,ali da se i pored toga dobro krece.

Igra: Napad

Nijesu bas nesto odusevili,igrali su na nivou prvog djela sezone.

Vesovic-fizicki odlican,borben,ucestvuje u igri,ali mu fali igra 1 na 1.

Koroman- sta znam,nista posebno i konkretno danas.

Kaludjerovic- standardno kretanje,ali jos uvijek fizicki nije spreman.

Mislim da ce ovo biti prva opcija za trio u napadu.Mada,mogu ti reci da je dosta zivnulo u II pol. kada je igrao Jevtic,da li je zbog toga sto je fizicki evidentno za sada najspremniji igrac iz napada (uz Vesovica) ali,ostavio je utisak agilnog i konkretnog danas.

Lazovic- vidi se da taj decko zna da igra fudbal,ali.I pored toga sto je dao gol,djeluje kao zaista lenj fudbaler.Na pr. Vesovic se mnogo vise krece od njega,a ovaj vise ceka loptu na "tacnu",mislim da je od Marka bolji u igri 1na1 za sada.Misljenja sam da nekim ovakvim pristupom nece puno igrati kod Robija,jedino ako se to ne promjeni u toku priprema.

Slavko- imao dobru sansu,ali kao i uvijek,trcanje bez cilja,mislim da bi lijepo bilo kad bi ga se otarasili.

Igra: Odbrana

Eh,kako u mojim ocima to skripi.Po meni,nama je stoper potrebniji od napadaca i bilo koje druge pozicije u timu.Tosic to radi korektno,ali nije stoper i nema tu pravu zilu.Zeta je sasvim solidna ekipa mogu ti rec,dosta mladih fudbalera koji su se danas dokazivali,uz to imaju najboljeg cg trenera,ali,mislim,da nam je jedna takva ekipa lako prilazila golu,lako stvarala sanse i to dobre,cak konkretnije od nasih.Iako je prva utakmica,pocetak priprema,labavo je to.

Adi- standardno.

Reljic- solidno,ima nekog napretka u igri,ali ne dovoljno da igra u 11,makar za sada.

Pavle- standard,nista posebno.

Sto se tice ostalih koji su igrali,ne bih imao sta da izdvojim i konkretno da kazem.Igrali su Mijailovic i jedan od Srnica (ako ne grijesim) nijesam citao nikakve izvjestaje pa nijesam 100% siguran koji je bio,stidljivo su djelovali,ne dovoljno za bilo kakav utisak.

Ono sto bih mogao reci,nakon ove utakmice,da ima vec sada napretka,ali da Robija ocekuje dobar posao u nastavku,ali pozitivno djeluje sve i cini mi se da igraci,makar mehanicki za sada,usvajaju Robijeve zahtjeve...

Братац на другом форуму спомињу баш тог малог Мијаиловића да је био убедљиво најбољи и да је одушевио. Ја сам погледао репортажу са Монда и то је она слика из јесењег дела сезоне. Наравно тек је почетак припрема и Роби од овога тек треба да направи неки помак.

« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 20:11:24 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.