Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 867374 puta)
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
hahahahha....  Smile Smile Smile za sliku
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
SonyEricsson Т280i
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 03:44:10 od Delije web crew »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Kako je ovaj Ignjatijevic iritantna njuska...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Božić na putu, Salata i dalje u igri?

Vezista bi do kraja nedelje trebalo da stigne u Zvezdu, a Ivan Adžić kaže da crveno - beli nisu odustali od Kornela Salate.

Hoće li se dogoditi preokret u poslednji čas?Mario Bozic
Naime, Mario Božić je nakon odlaska Bogdanovića i Savija blizu Marakane, čeka se da dvojac Zvezdinih fudbalera potpiše ugovore sa Rusima, odnosno Kinezima, pa da vezista Slovana iz Bratislave krene za Srbiju.

"Sve će biti jasnije u narednih par dana", poručio je Božić koji priznaje da su se stvari pretvorile u sapunicu.

Međutim, onaj najzamršeniji deo tek sledi.

"Nismo odustali od Salate, ima našu ponudu, videćemo za koga će se odlučiti", rekao je Ivan Adžić.

Nisu tačne informacije da je Salata potpisao za Rostov, ali on bi trebalo da putuje u turski Belek gde se Rusi nalaze na pripremama, ukoliko prihvati ponudu. Slovaci kažu da je blizu potpisa, ali Zvezda i dalje ima šansu.

Naime, Salata traži oko 300 000 evra po godini, toliko mu nudi i Rostov, a priče o nekim posebnim uslovima nisu tačne.

"Pregovaramo i sa nekoliko drugih štopera u slučaju da se posao sa Slovakom izjalovi", otkrio je Adžić.

Prelazni rok u Zvezdi je daleko od kraja...

.sportske.net

« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 10:26:24 od Liverpool FC »
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung 
MONDO: Jagoš Vuković na korak od Zvezde

Povremeni reprezentativac Srbije Jagoš Vuković na korak je od dolaska u Crvenu zvezdu, saznaje MONDO.

Vuković, koji je igrač PSV Ajndhovena, trebalo bi da stigne na "Marakanu" na šestomesečnu pozajmicu i na taj način trener crveno belih Robert Prosinečki rešiće goruće pitanje pozicije štopera u svom timu.

Dvadesetdvogodišnji Vuković, je "Zvezdino dete", a posle jedne seniorske sezone u crveno-belom dresu (2005/2006), prešao je u Rad, iz kojeg je posle 83 utakmice i tri godine otišao u Ajndhoven.

Za PSV je ove sezone odigrao devet utakmica, a ugovorom je vezan za slavni holandski klub još godinu i po dana.

Vuković je osam puta nastupio za mladu, a dva puta i za seniorsku reprezentaciju Srbije. Igra na poziciji štopera, visok je čak 194 cm i odlikuje ga čvrsta igra u odbrani i dobra skok igra.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S

Само слушајте овог Тошића шта прича  Smile Па кад му се Короман смеје  Smile Smile

Jbt, da ne navijam za Zvezdu, iz ovog klipa (koji sam i ja hteo da postavim) bih imao materijala da zajebavam navijace deset godina. Ovako, place mi se. Pocev od onog Zirojevica, koji izgleda ima iq na nivou sobne temperatura, preko ova "tri musketara", uzas. Ovaj Kaludjerovic ispade genije pored ove dvojice. A pogledajte sabansku facu samo Koromanu kada pocinje pricu. Jbt, ja ne znam da li sam u zivotu video veeg sabana. To je strasno. Smile A tek ovaj Tosic, to je prica za sebe. Znao sam da decko mora da bude "poseban" cim je ozenio "ono", ali ovo je strasno...On ne moze jednu prosto-prosirenu recenicu da sastavi. Bukvalno se muci da izgovori svaku rec. "Rezultati su zadovoljni". O Boze... Smile Da bar igraju fudbal, pa da ih ne slusas sta pricaju. Ovako retardi na terenu, retardi van njega...
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 10:37:06 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne znam koliko je realno ovo za Vukovica, obzirom da po TM-u imaju 3 stopera+Bouma... Jedino ako planiraju da dovedu nekog, ali nisam siguran da li ce rizikovati obzirom da su prvi na tabeli sa 5 bodova prednosti i imaju priliku jako lepu da osvoje titulu...

Inace ako bi Vukovic dosao i pokazao se kao Adi i sl. komotno bih za njega iskesirao milion, verovatno bi ga pustili za te pare, a opet mozda i ne bi...

Tamo ga gledah malo, delovao je nekada dobro, nekada slabije, ali i dosta nervozno na tim utakmicama(cesto dobijao kartone i zute i crvene  Smile )... Mada jeste nezgodno igrati stopera u Holandiji, obzirom da su oni poprilicno zrtvovani zarad ofanzivne igre... Pogotovu u tim vecim klubovima... Ne znam kolko sam u pravu, ovo je neki moj utisak, mozda i nisam... Kazem nisam bas nesto gledao...

Vukovica gledah jednom uzivo(mozda sam i vise puta, al tad nisam obratio paznju  Smile ), i tada me je iznenadio veoma prijatno...

P.S. Mora ubuduce vodim racuna sta pisem, citiraju me po raznim forumima...   Smile Smile Smile  Smile Smile

« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 12:00:34 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Купите Јагоша!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Mnogo mi se svidja ovaj fazon sa starim grbom i sto je ovako velik,odlicno izgleda,i na crvenim i teget trenerkama/duksevima...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 

Само слушајте овог Тошића шта прича  Smile Па кад му се Короман смеје  Smile Smile

Jbt, da ne navijam za Zvezdu, iz ovog klipa (koji sam i ja hteo da postavim) bih imao materijala da zajebavam navijace deset godina. Ovako, place mi se. Pocev od onog Zirojevica, koji izgleda ima iq na nivou sobne temperatura, preko ova "tri musketara", uzas. Ovaj Kaludjerovic ispade genije pored ove dvojice. A pogledajte sabansku facu samo Koromanu kada pocinje pricu. Jbt, ja ne znam da li sam u zivotu video veeg sabana. To je strasno. Smile A tek ovaj Tosic, to je prica za sebe. Znao sam da decko mora da bude "poseban" cim je ozenio "ono", ali ovo je strasno...On ne moze jednu prosto-prosirenu recenicu da sastavi. Bukvalno se muci da izgovori svaku rec. "Rezultati su zadovoljni". O Boze... Smile Da bar igraju fudbal, pa da ih ne slusas sta pricaju. Ovako retardi na terenu, retardi van njega...

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.