Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 198 199 201 202 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 853335 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Olimpijakos odbio Zvezdu

Crvena zvezda je želela da generalnu probu pred početak prolećne polusezone održi u meču sa Olimpijakosom, ali je atinski klub morao da se zahvali Beograđanima na pozivu, piše Sport. Tim iz Pireja očekuje derbi grčkog šampionata sa Panatinaikosom samo dva dana posle predviđenog termina prijateljskog duela sa beogradskim crveno-belima.

Prethodno je otpala varijanta da se odigra meč protiv Zenita, a čini se i da je priča o dolasku Juventusa u Beograd nerealna, takođe zbog prenatrpanog kalendara utakmica "stare dame".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Hajduk iz Kule je uvek tu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
SonyEricsson k750i
sta dramite oko CB
dovesce adzic iz crnegore nekog debila kao po obicaju  Smile

zato i dramimo!  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2011, 14:06:32 od policojsks »
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
sta dramite oko CB
dovesce adzic iz crnegore nekog debila kao po obicaju Smile

A onda ce Goranac da ga nahvali (zna se zbog cega) i da zakljuci kako je Zvezda napravila dobar posao  Smile

Smile

Nijesam skautirao dobrog,inace bi preporucio,naravno,20%  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Звезду и даље напуштају деца…

Црвена звезда грозничаво тражи штопера. Борба за Корнела Салату се одужила и питање је хоће ли имати срећан расплет по најтрофејнији српски клуб. А да су у претходним годинама разна руководства вукла добре потезе би се шеф стручног штаба налазио на слатким мукама и размишљао да ли да шансу пружи Јагошу Вуковићу, Милану Милановићу или Урошу Ћосићу.

Сва тројица су се школовали на Маракани и отишли под чудним околностима, а у другим срединама потврдили да имају квалитет за високе домете.

Грешке у корацима су евидентиране, али изгледа да на њима није много  научено. Још један талентован играч је на излазним вратима Маракане. Ђорђе Деспотовић поднео је ФС Србије захтев за раскид стипендијског уговора. Омладински репрезентативац пресавио је табак због дугова и уколико резултат арбитраже буде повољан по њега биће слободан у избору клуба.

Мењање управа и лоша финансијска ситуација иницирали су да омладинска школа и талентована деца остану у запећку, догодило се чак да се и играчем репрезентативног потенцијала „пребијају” дугови.

Јагош Вуковић (22) се рано из Бачког Доброг Поља преселио у Црвену звезду. Прошао је успешно степенике у млађим категоријама, форсиран на позицији задњег везног. Код Валтера Зенге дебитовао је за први тим, у куп утакмици против подгоричке Младости.

Лета 2006. позајмљен је Раду, искусни менаџер Ранко Стојић препознао је потенцијал и после одређеног времена понудио Звезди да неке раније дугове анулира уступањем Јагоша Грађевинарима. Пре годину и по продао га је ПСВ-у и лепо зарадио.

Скаути Звезде приметили су Милана Милановића (19) док је играо за пионире Земуна. Момак из Лепосавића се 2007. преселио на Маракану, али је већ почетком 2008. извадио авионску карту за Москву и потписао за Локомотиву. Стандардан је млади репрезентативац Србије, недавно је склопио уговор са Палермом.

Одлазак Уроша Ћосића (18) у московски ЦСКА подигао је прашину на Маракани, председник Владан Лукић наредио је да специјална комисија спроведе истрагу. Поднета је тужба против бившег спортског директора Илије Ивића да није због пропуста у раду спречио да Звезда изгуби талентовано дете. На удару је био и Стеван Стојановић, наводно да је посредовао у трансферу. То је један од разлога што голман најславније клупске генерације није више у руководећим структурама.

Ћосић игра стандардно за „Б” тим ЦСКА, на неколико утакмицама првог тима „армејаца” седео је на клупи. Недавно је дошао и под лупу интересовања Манчестер јунајтеда.

Звезда је изгубила и Филипа Ђуричића. Актуелни првотимац Херенвена је, заједно са Александром Ковачевићем, јануара 2008. отишао у грчки Олимпијакос. Нису се дуго задржали у Грчкој, али млађани Обреновчанин се после авантуре није ни вратио на Маракану. Блистао је у Српској лиги у дресу Радничког и сачекао инострану понуду и преселио се у Холандију. Ковачевић је под уговором са Звездом, тренутно је у Сопоту.

Испуштен и Матић

У групи испуштених Звездиних бисера је и Немања Матић. Фудбалер Челзија на позајмици у Витесеу био је члан црвено беле класе 1988, „стручњаци” у школи проценили су да нема квалитет за најтрофејнији српски клуб.

Закуцао је затим на Партизанова врата, али у већ формираној генерацији Ненада Маринковића и Милоша Босанчића био је вишак у везном реду. Вратио се кући и заиграо за убско Јединство, преко Колубаре је извадио карту за Кошице, одакле је лета 2009. лансиран у Челзи.

Звезда: Опет тргују нашим талентима

Чланови руководства Црвене звезде нису били расположени за појединачне коментаре о „случају Деспотовић“, послали су колективну поруку:

– Деспотовић је играч Црвене звезде, према њему смо испунили све обавезе. Покушај одвођења из клуба је дело оних који годинама тргују фудбалском децом Србије, то су и раније радили са нашим талентима. Да смо у праву доказаћемо пред Арбитражном комисијом ФСС, уверени смо да ће стати на страну они који производе фудбалере, а не који тргују њима.

www.zurnal.rs
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Звезда као Ајакс и Ливерпул

Шта је заједничко за Црвену звезду, Ливерпул и Ајакс? Осим што у основи имају црвену боју, што су бивши шампиони Европе, али и годинама у резултатској кризи, српски, холандски и енглески великани посегли су ове зиме са сличним решењем у нади да ће изаћи из кризе – поставили су легенде за тренере.

Тиме се  бавио званични сајт УЕФА, повукавши паралеле између Роберта Просинечког, Франка де Бура и Кенија Далглиша, означених спасиоцима.

Далглиш је недавно дебитован на клупи Ливерпула, заменивши Роја Хоџсона, истина неуспешно (има већ два пораза), али се очекује да његово искуство помогне екипи са „Енфилда”, обзиром да је као играч освојио шест титуле између 1977. и 1990. године.   

Де Бур је у Ајаксу заменио Мартина Јола, потписавши уговор на три ипо године. Некадашњи капитен копљаника учествовао је у освајању Купа УЕФА и Лиге шампиона, па у Амстердаму очекују да донесе успех. Његов деби требало би да се догоди 19. јануара против Фејнорда.

Последњи ће премијеру имати Роберт Просинечки, али се и од њега очекује да препороди Црвену звезду. Уосталом, са црвено-белима је као играч освојио три титуле и био првак Европе.
Слични потези су се показали врло успешним, у случају Гвардиоле (Барселона) и Дешампа (Олимпик Марсеја), мада има и супротних примера (Лакатуш, Хаџи…).

www.zurnal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
SonyEricsson Т280i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
EL GRANDE ROBERT!
« Poslednja izmena: 15. Jan 2011, 18:48:05 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pour Out Some Liquor And I Reminisce...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung Galaxy Nexus
Jebeni Car!
IP sačuvana
social share
"When everything is over,
and when i come back into space again,
to Heaven i'll probably go,
'cos i have been in Hell!

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Не бих ни ја, ал ако може Короман да има 300 може и Салата 500. Кад Короману скрешу плату на 100к или мање онда може и за Салату 300к максимум.

Короман је играчина,само нема ко да га прати на терену.

Короман је имбецил.

Бан.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 198 199 201 202 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.