Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 860556 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Па није добро.
Нађи ми ту изјаву. Јанковић је само изјавио да Блажић може подједнако добро да одигра на обе стране или како већ. Свима је било јасно да се Блажић ту шлепао уз Нинкова.
Прича да је Молина отишао због Блажића је смешна кад се погледа колико је Блажић играо након одласка Молине.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG 
Свима је било јасно да се Блажић ту шлепао уз Нинкова.

Па није Горанцу изгледа јер он већ пар година прича како је Јанковић лош тренер јер је хвалио Блажића. Боже опрости.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
http://icko1610.bloger.hr/post/aleksandar-jankovic-moj-izvestaj-nista-ne-menja/840739.aspx

Evo vam jasno i glasno je covek rekao i to ne kad je ovaj dolazio vec kad je Jankovic odlazio.

Uzgred, izlupetao je i za Trickovskog pa i Ninkova.
« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 23:46:28 od tkdivb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Zvezdi stižu Božić i Salata

Posle nekoliko dana zatišja zbog novogodišnjih praznika sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić krenuo je u ofanzivu, kako bi završio detalje oko transfera tandema Slovana Kornela Salate i Marija Božića.

- Nastojaćemo da čitav posao završimo za koji dan. Blizu smo realizacije – rekao je Adžić za Večernje novosti.

Kao što je poznato dolazak Božića nije sporan, već je u pitanju transfer reprezentativca Slovačke. U svakom slučaju oba igrača koja su interesantna crveno-belima u utorak će početi pripreme sa Slovanom, ali ako se klubovi dogovore već narednog ponedeljka pojaviće se na drugoj prozivci. Njihova imena pročitaće novi trener Crvene zvezde Robert Prosinečki.

sportal.rs

Ja ovog novinara pamtim cijelo vrijeme kao lažova,kao jednog od vodećih falsifikatora svega,on je jedan pokvareni lažov monstrum i stalno laže...
Pa ovakve članke nisu pisali najveći agonti i prevaratori....Sram te bilo mućko jedno đubre ..Prestani više lagat ove napaćene forumaše,nemaš to pravo!!!

Smile Smile Smile

Ako cemo realno, da imaju istog menadzera Blazic, Ninkov i Murinjo, imaju... Ali i bez toga, naravno da ce da ga hvali covek, pa jbte dovedemo igraca, sta da kaze, e brate nema taj pojma...
Nije bas pogodno vracati se unazad, jer se svasta desavalo u klubu, pa je pitanje dal je tu uopste moguce doci do prave istine... Sada da neko tvrdi da je Molina otisao zbog Blazica... Pa ne verujem da je to tako... Taj Blazic je mozda planiran kao zamena Molini kada se proda, ali da je ovaj otisao zato sto ne bi mogao da igra pored njega tesko...

A nemojte zaboraviti da taj Molina nije jako dugo igrao kod Kosana, jer nasa deca su nasa deca, on je cak i sve igrace zvao decom(iz meni nepoznatih razloga), tako da ono...

Losa je tada bila i atmosfera u klubu i svasta je tu bilo... Da su mogli mnogo bolje ti stranci da odigraju u drugim okolnostima, verovatno jesu... Al sta da se radi...

Pa pogledajte Bronovickom kako je propala karijera zato sto je igrao u Zvezdi... Covek je bio super igrac pre dolaska ovde i...

« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 23:51:49 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
http://icko1610.bloger.hr/post/aleksandar-jankovic-moj-izvestaj-nista-ne-menja/840739.aspx

Evo vam jasno i glasno je covek rekao i to ne kad je ovaj dolazio vec kad je Jankovic odlazio.

Uzgred, izlupetao je i za Trickovskog pa i Ninkova.
Мани то јасно и гласно осим ако не чујеш изјаву. Новинари често сами одговарају и ваде из контекста како им одговара.
Али и ако је изјавио то је што рече Лука јер је то најнормалнија ствар кад се неко шлепа уз другог. Неће сигурно да изјави да нема појма.
За Тричковског и Нинкова се није излупетао јер обојица имају тај потенцијал
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Cekajte malo, Stefane trazio si izjavu i ja sam ti je predocio, verujem da je verodostojna, jer je Jankovic nikada nije demantovao. Ponavljam da je Jankovic ovo izjavio kada je odlazio, sto po meni implicira da je on tom izjavom zeleo da prikrije svoju krivicu, odnosno da nije hteo da prizna drasticni promasaj sa ovom trojicom, da ne bi krnjio svoj ugled. Izvinite, ali to mi deluje realnije, posebno kada se pogleda prethodni pasus u kome kritikuje transfere Barkosa Salasa itd. Sto se tice Trickovskog i Nineta, mozda imaju potencijal, ali sigurno isti nije takav koji ce im omoguciti da igraju u bilo kojoj ligi u Evropi, kako to konstatuje Jankovic. Dakle, bas kao sto Radomir posle SP-a nije priznao svoje ocigledne greske, to nije ucinio ni Jankovic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
У реду веродостојно је, моја грешка дал је изјавио или није. Не знам само о каквом демантовању причаш, кад се то ради само код крупних ствари, а лично сам слушао мноштво интервјуа које новинари касније украсе. Али то је скроз небитно сад. Шта мисли о Блажићу показао је на терену.
Сврха расправе је било дал је Молина најурен због Блажића, а не шта је Јанковић изјављивао и какви су његови тренерски квалитети. Залутао си у десету тему.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 00:14:45 od stefan77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ljudi pustite vise proslost, daj da se okrenemo ka buducnosti...

Inace, kao sto je i ocekivano, pomirismo se sa Rankom...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Romi razigrani u E-Romi  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Tacno, ali samo zato sto si ti zatrazio Jankovicevu izjavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.