Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 859484 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung 
Jesam, lik nije verovao da imate dugove  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Много кењате за Волкова. Није ми јасно што очекујете да сви трче у Звезду.

Црњо ископало се из ћошка неког. Док за Звездине дугове не мораш да се мучиш уопште, искачу на насловним странама вечито, иако су мањи од Партизанових. Дал је то због тога што новинари капирају да је Звезда већи клуб ил нешто друго ја стварно не знам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne kenjamo, cinjenica je da se njemu ne dolazi ovde, i mislim da ne bi trebali da ga dovodimo... Nije mislim do toga da je Partizanovac, cak je Prosinecki rekao da je Zvezdas...

Lik ima brzinu, i cvrstinu, zna da igra u odbrani, sto je velika prednost za fudbalera sredine(posto tamo igra krilo), solidan centarsut, solidan sut, ali i slabu tehniku i dribling... Prednost mu je i nase drzavljanstvo... To je ono koliko skontah na osnovu gledanja snimaka, i prenosa utakmica, mozda nisam u pravu...

Ne bih ga dovodio... Tj. ne bih davao vise od 200-300.000 uz Vranjesa za njega... Al opet kazem, on ne bi da dolazi ovde, i to je poprilicno ocigledno... Tj. radije bi isao negde na zapad i to je po meni ok, obzirom da i nije preterano mlad...

« Poslednja izmena: 25. Dec 2010, 12:54:37 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ма не морају брате да трче у Звезду ал ако једе говна и отворено прича како му се не долази-довиђења сине,имамо Бригела  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Много кењате за Волкова. Није ми јасно што очекујете да сви трче у Звезду.

Црњо ископало се из ћошка неког. Док за Звездине дугове не мораш да се мучиш уопште, искачу на насловним странама вечито, иако су мањи од Партизанових. Дал је то због тога што новинари капирају да је Звезда већи клуб ил нешто друго ја стварно не знам.
Da, zbog toga je...

Inace, nama Banat probija glavu od onog momenta kada je otisao u Mancester... nije to nista novo. E sad, sto neko manje cita neke vesti (opravdavam) ne mora da znaci da se to ne pominje...

Ja razumem da mediji, savez, JNA, komunizam i Kiki Lesendric hoce da uniste nas stub ali negde se ipak pretera...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ел може тај део где отворено прича да му се не долази? Ја то нисма видео.

Црњо прелистај новине уназад 2-3 недеље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Ел може тај део где отворено прича да му се не долази? Ја то нисма видео.

Црњо прелистај новине уназад 2-3 недеље.

Tesko da cu ih naci... ne znam na sta ciljas...

иако су мањи од Партизанових.

J E B O T E

Ne kazem da Partizan ne duguje pare za Tosica... Partizan ce te pare isplatiti cim se to omoguci.

A zasto vas spominju po novinama? - Pa zato sto vas svaki drugi bivsi prvotimac ili trener tuzi Uefi... kome je Partizan poslednji put dugovao pare? Jel znas kome? Dragoljubu Jeremicu koji je igrao pre 10 godina.

Normalno da nece pisati o nama kad nema ko za sta da nas tuzi ko sto je slucaj sa vama.

Ali ovo da mi vise dugujemo od vas je legendarno, moram priznati.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
kome je Partizan poslednji put dugovao pare? Jel znas kome? Dragoljubu Jeremicu koji je igrao pre 10 godina.
Ja mislio Mateusu al ajde da ti poverujem Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Па јесте, с обзиром колико се томе не придаје пажње. Ал зато док не прелисташ бар насловне стране новина у прошлих 2-3 недеље батали дискусију око односа медија према Звезди.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442

Па јесте, с обзиром колико се томе не придаје пажње. Ал зато док не прелисташ бар насловне стране новина у прошлих 2-3 недеље батали дискусију око односа медија према Звезди.

A cekaj, nesto mi tu nije jasno... kako ti znas da mi dugujemo pare kad se ne pridaje paznje? Izvori neki?

Citam Alo, keva kupuje i tu stalno pisu o Farmi na naslovnicama... evo, dal su od prekjuce novine... kaze Ljupko da ce bez problema dati svom pulenu nekadasnjem licencu.

Citat
kome je Partizan poslednji put dugovao pare? Jel znas kome? Dragoljubu Jeremicu koji je igrao pre 10 godina.
Ja mislio Mateusu al ajde da ti poverujem Smile

Ne znam gde si to procitao... ja sam samo cuo da je ona sponzorusa to pricala, Mateus nije nista... i dan danas rado dolazi u Beograd na svaku nasu proslavu. Tako da - nema sukoba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.