Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 884 885 887 888 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1006453 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Samostalno nisam radio, ali sigurno da moja filosofija, gledajući sa kojim trenerima sam radio, kako radimo u reprezentaciji - je da se igra fudbal. Crvena zvezda kao klub koji ima takvo ime, mora biti dominantan, stalno mora da napada i da pobeđuje. To mora tako da bude i zbog imena i svega što stoji iza takvog kluba. Imam iskustvo od 4 godine vođenja reprezentacije sa Slavenom Bilićem, uradili smo dosta toga, deveti u Evropi, šesti na svetu, trenutno vodima u kvalifikacijama...upravo takvim razmišljanjem

Samo neka ovo razmislanje i filozofiju prenese i na Zvezdu i titula nam ne gine, cak i sa ovim igracima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
Pa ako ne verujem ovoj upravi to je isto kao da ne verujem u vracanje Zvezde na stare staze.
Ja se sve nesto nadao da Adzic radi u korist Zvezde i da ce sve na kraju biti dobro i u svim njegovim potezima sam nalazio nesto pozitivno, a kako vreme prolazi meni je sve teze i teze da nadjem nesto pozitivno u njegovim potezima...

Stvarno ne bih voleo da izgubim veru u mogucnost ove uprave da nas izvuce iz govana jer ce se dogoditi isto ko i sa basketom, prestacu da ga pratim.

u basket si izgubio poverenje i ne gledas ga vise, a den tani i ivicu si verovao? pa si mogao da ih podrzavas maksimalno je l'  Smile

zna se zasto se ne ide na basket zato ne lupaj gluposti, kad bi ti glavni ljudi sa tribine rekli da se delije vracaju u pionir potrcao bi na basket istog trenutka...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
A zasto se ne ide na basket? ....nisu svi ljudi iz navijacke price, ima i nas simpatizera  Smile pa mi ajde objasni zasto se ne ide na basket?
Kolko sam razumeo, bilo je zbog Kikanovica....njega vise nema....sto sad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
za ovu nasu ligu najbitinija ti je kondicija sve ostalo je nebitno.
Jeste najbitnija i da se igraci mnogo vise pozabave time bilo bi dobro , ali i druge stvari su bitne, sve te neke stvari su povezane uzrocno-posledicnim vezama tako da jedno bez drugog ne ide da bi bio dobar fudbal, a sto se tice Prosineckog novog trenera samo vam cestitam ako je to sigurno, u dalju diskusijiu ne bih ulazio posto nisam bas kompetentan da pricam o njegovim trenerskim kvalitetima i njeogovom potencijalu na tom mestu ( makar mislim na to mesto pomocnika HR reprezentacije)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 6700
za ovu nasu ligu najbitinija ti je kondicija sve ostalo je nebitno.
Jeste najbitnija i da se igraci mnogo vise pozabave time bilo bi dobro , ali i druge stvari su bitne, sve te neke stvari su povezane uzrocno-posledicnim vezama tako da jedno bez drugog ne ide da bi bio dobar fudbal, a sto se tice Prosineckog novog trenera samo vam cestitam ako je to sigurno, u dalju diskusijiu ne bih ulazio posto nisam bas kompetentan da pricam o njegovim trenerskim kvalitetima i njeogovom potencijalu na tom mestu ( makar mislim na to mesto pomocnika HR reprezentacije)
kaka se fudbal igra samo je to bitno
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Vala kod nas kad bi igraci i samo to znali taj fudbal bi bio bolji nego danas... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 6700
sve nase klubove u Evropi najvise jebe kondicija
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
A zasto se ne ide na basket? ....nisu svi ljudi iz navijacke price, ima i nas simpatizera  Smile pa mi ajde objasni zasto se ne ide na basket?
Kolko sam razumeo, bilo je zbog Kikanovica....njega vise nema....sto sad?

nisi me razumeo.. kad sam rekao da se ne ide na basket to se odnosilo na delije, ne na simaptizere...

simpatizeri idu kada im se ide, nezavisno od tribine, kada imaju osecaj da je krenulo malo bolje pa se odmah napuni pionir. a delije nece ici dok par ljudi iz vrha ne kaze drugacije...

ne razumem ti ja tu njihovu filozofiju, na fudbalu teraju upravu sa marakane a na basketu izvan pionira i vidimo sta uspeva a sta ne... ocigledno tu postoji nesto vise

al nema veze, ne mogu opet da pokrecem tu temu muka mi je od svega toga
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
SonyEricsson Т280i
Колико држава помаже Партизан и Звезду
„Политика” истражила које су државне фирме спонзори клубовима из наша два највећа спортска друштва. – ЕПС главни спонзор ФК Партизан, а генерални директор Марковић члан Звездине управе

Од како је генерални менаџер КК Црвена звезда Мирко Павловић назвао „вечите ривале” у кошарци „државним пројектом” покренута је полемика у јавности око тога ко је миљеник државе – Партизан или Црвена звезда? Павловић је апеловао на државу да помаже и Црвену звезду, а не само Партизан. Ова изјава је прво изазвала бурну реакцију спортског директора кошаркаша Партизана Драгана Тодорића, који је одбио оптужбе из табора „црвено-белих” да су „државни пројекат”, a огласио се и генерални спонзор кошаркаша Партизана компанија Телеком Србија, нагласивши спремност да у „сваком тренутку подржи успешне клубове, чланове оба спортска друштва”.

Колико држава заиста помаже Партизан и Црвену звезду и да ли заиста један клуб има привилегије у односу на други? „Политика” је покушала да истражи ко су државни спонзори клубовима из наша два највећа спортска друштва.

Главни спонзор ФК Партизан је ЈП Елелтропривреда Србије, која издваја 800.000 евра годишње, а Дунав осигурање и Галеника помажу клуб са око 100.000 евра, као и Јат, који своје спонзорство даје у компензацији за авио карте. Фудбалери Црвене звезде немају државних спонзора, а генерално спонзорство с руским енергетским гигантом Гаспромњефтом, потписано је у Москви и нема никакве везе са домаћом компанијом Нафтна индустрија Србије! Занимљиво је и да је генерални директор ЕПС-а Драган Марковић, однедавно члан Звездине управе!

Генерални спонзор кошаркаша Партизана је телекомуникациона компанија Телеком Србија која издваја око 650.000 евра годишње. Уговор је потписан летос на три године и то пред најављену продају Телекома. Кошаркаши Партизана су пре две године на сличан начин добили као спонзора тада државну компанију Нафтна индустрија Србије. Уговор је потписан непосредно пред продају НИС-а Русима, тако да су нови власници наставили да спонзоришу кошаркаше Партизана.

Званични банковни рачуни оба кошаркашка клуба, Партизана и Звезде, већ дуго су у блокади. КК Црвена звезда не тако давно имала је велику помоћ државних спонзора, али сада ниједан није уз њу. Од 2002. до 2007. генерални спонзор Звездиних кошаркаша је био Телеком Србија, а онда је престао да их спонзорише и постао је спонзор кошаркашке репрезентације Србије, а од ове године и Партизана.

Недавни „вечити рукометни дерби” завршен је тешким оптужбама тренера Црвена звезде Игора Бутулије, који је и члан управног одбора нашег најтрофејнијег фудбалског клуба, на рачун Партизана. Гледаоци су могли да примате да је дрес Партизанових рукометаша пун спонзора, док је Звездиних био празан. Државни спонзори „црно-белих” рукометаша су компанија Дунав осигурање, са више од 100.000 евра годишње, као и Поштанска штедионица.

Фармацеутска компанија Галеника која је у државном власништву, спонзор је кошаркашицама Партизана, док кошаркашице Звезде немају државних спонзора. И ватерполисти Партизана имају буџет од скоро милион евра годишње, који се добрим делом попуњава од помоћи Београда и државе. Ипак, највећа помоћ ватерполистима Партизана је што је држава дала овом клубу на коришћење базен на Бањици. Ватерполисти Звезде до ове године нису ни постојали, јер се клуб угасио пре неколико година. Сада је Звездиним ватерполистима спонзор државна компанија Телеком Србија, али они и даље немају свој базен и за разлику од „црно-белих делфина” плаћају термине за утакмице и тренинге. Занимљиво је да веома успешни клубови какви су одбојкаши и одбојкашице Звезде немају државних спонзора, а одбојкашице „црвено-белих” су пре две године оствариле велики успех и на европској сцени.

Лазар Делић

Политика
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Jebote kako vise nije sramota ovog Delica sta pise?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 884 885 887 888 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.