Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 871 872 874 875 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1005280 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne brinem se ja za Djukica. Ako je mogao veliki Milan Cica Gurovic da igra prvo u Partizanu, a onda da mu se skandira "Ti si Zvezdin cetnik Milane", onda bi bilo jako cudno kad bi Djukic imao bilo kakvih problema. Pri tom je covek sam izjavio da mu je neostvarena zelja da igra za Zvezdu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
ko kaze da ovog coveka ne bi hteo u Zvezdi taj je grobar
e sad druga stvar je dal je sad pravi trenutak posto bi mu to bio prvi posao trenera ali naci neki drugi razlog je smesno

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Не ради се овде о нама, већ о Просинечком и Звезди.
Ja i pricam o Zvezdi. Zar to sto je "mafijasi vode" znaci i da treba dici ruke od nje? Zar i 10.000 ljudi, koji dolaze na utakmice treba da kazu: Zvezdu vode mafijasi, necu da dolazim?

Izmedju ostalog, dajte imena, pa da teramo govna iz Zvezde. Ovo su, za sada, samo "trt Milojko Panticu" procene.

Kontekst recenice "Mi bolji klub nemamo" je da se antipropagandom nece resiti "problem". Samo nemoj reci da ti je Prosinecki bitniji od kluba, pa ti zao coveka...

Као што сам рекао, штета је да се тако квалитетни људи Звездаши каљају у оваквој Звезди. Кад и ако дођу срећнија времена онда може, овако сам против. У међувремену док су говна у клубу, нек долазе потропни тренери, Муслин Косан Кратко Ђукић Сале неки странац когод, свеједно ми је.

Поента је да док је оваква управа може и Мурињо да дође ми ћемо наставити да пропадамо. Пошто је тако дај да онда држимо квалитетне људе даље од Звезде да се не каљају, и да форсирамо ове полупроизводе јер су они довољни да се гура у овом блату. Нема потребе за промену вц шоље доводити инфирматичара.

Конташ шта хоћу да кажем?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
ima napredak kod ove uprave
do sad su nam igraci bezali avionima nazad
sad samo prepesace do banjice nije daleko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215

Као што сам рекао, штета је да се тако квалитетни људи Звездаши каљају у оваквој Звезди. Кад и ако дођу срећнија времена онда може, овако сам против. У међувремену док су говна у клубу, нек долазе потропни тренери, Муслин Косан Кратко Ђукић Сале неки странац когод, свеједно ми је.

Поента је да док је оваква управа може и Мурињо да дође ми ћемо наставити да пропадамо. Пошто је тако дај да онда држимо квалитетне људе даље од Звезде да се не каљају, и да форсирамо ове полупроизводе јер су они довољни да се гура у овом блату. Нема потребе за промену вц шоље доводити инфирматичара.

Pa srećnija vremena neće doći sama od sebe... Dovođenjem kvalitetnih ljudi, bivših Zvezdinih igrača na važne pozicije je prvi korak ka boljem. Robi nije nimalno naivan, a nijei ni živio zadnjih 10 godina u Australiji da ne zna u šta ulazi i kakva je situacija. Vjerujem da ako dođe, da će dobiti podršku uprave... Možda bi on bio inicijalna kapisla za bolja vremena, koji bi povukao i ostale ljude... Jugu recimo...

P.s. poslah pp onda kada sam ti rekao, al ne dobih odgovor, još uvijek...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Pa srećnija vremena neće doći sama od sebe... Dovođenjem kvalitetnih ljudi, bivših Zvezdinih igrača na važne pozicije je prvi korak ka boljem. Robi nije nimalno naivan, a nijei ni živio zadnjih 10 godina u Australiji da ne zna u šta ulazi i kakva je situacija. Vjerujem da ako dođe, da će dobiti podršku uprave... Možda bi on bio inicijalna kapisla za bolja vremena, koji bi povukao i ostale ljude... Jugu recimo...

Риба смрди од главе. Тренер није глава.

P.s. poslah pp onda kada sam ti rekao, al ne dobih odgovor, još uvijek...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Не ради се овде о нама, већ о Просинечком и Звезди.
Ja i pricam o Zvezdi. Zar to sto je "mafijasi vode" znaci i da treba dici ruke od nje? Zar i 10.000 ljudi, koji dolaze na utakmice treba da kazu: Zvezdu vode mafijasi, necu da dolazim?

Izmedju ostalog, dajte imena, pa da teramo govna iz Zvezde. Ovo su, za sada, samo "trt Milojko Panticu" procene.

Kontekst recenice "Mi bolji klub nemamo" je da se antipropagandom nece resiti "problem". Samo nemoj reci da ti je Prosinecki bitniji od kluba, pa ti zao coveka...

Конташ шта хоћу да кажем?
Kontam, ali sta fali cyber WC solji? Sama pere, sama brise... Smile

Ja samo zelim da Zvezda pronadje najbolje trenersko resenje. Vrlo prosto, pre sam za Robija nego za ostale navedene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Daj bože da ce nama pomoci bilo koji trener,jednostavno mi nemamo igrace za "velika" dela.Što se tice bilo Robija ili Djukica ja licno nemam ništa protiv ako ce to dati rezultate odnosno titulu i zapaženije ucešce u Evropi ,u suprpotnom nudim sebe za trenera kao najbezbolnije rešenje. Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2010, 16:23:38 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ja samo zelim da Zvezda pronadje najbolje trenersko resenje.

Звезда нема потребу за тим. Ови голубари су сасвим довољни, све преко тога су добри фудбалски тренери ал би постизали исте резултате, тако да је штета да се каљају. Сети се само шта се са Антићем десило. Тако велики тренери нису за ову средину и овакве клубове.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2010, 16:27:16 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 871 872 874 875 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.