Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 858 859 861 862 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 998733 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Са овим Хрвојем сам се више пута пичкарао на Политици, ал човек све лепо рекао на претпрошлој страни.

Citat
„Samostalno nisam radio, ali sigurno da moja filosofija, gledajući sa kojim trenerima sam radio, kako radimo u reprezentaciji - je da se igra fudbal. Crvena zvezda kao klub koji ima takvo ime, mora biti dominantan, stalno mora da napada i da pobeđuje. To mora tako da bude i zbog imena i svega što stoji iza takvog kluba. Imam iskustvo od 4 godine vođenja reprezentacije sa Slavenom Bilićem, uradili smo dosta toga, deveti u Evropi, šesti na svetu, trenutno vodima u kvalifikacijama...upravo takvim razmišljanjem“.

Звездашка филозофија. Ми о овоме немамо појма, старији знају шта Роби прича.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2010, 22:45:35 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
SonyEricsson Т280i
Ninkov: Na titulu u inat svima!
Zamenik kapitena Crvene zvezde, o turbulentnoj jeseni, posrtanjima. U igri još 45 bodova, a mi imamo dovoljno snage, volje i kvaliteta da prekinemo Partizanov niz

Pavle Ninkov u duelu sa Sašom Ilićem

ZVEZDINA turbulentna jesen, posuta trnjem od samog starta, završila se, ipak - trnovito. Remi sa Vojvodinom (2:2), posle vođstva od 2:0 u 60. minutu, samo je refleksija jednog čudnog spoja ovog tima Crvene zvezde, mladosti i neiskustva trenera Aleksandra Kristića, koji je rastao i padao zajedno s timom.

Dolaskom Koromana, Milovanovića i Tošića, ovaj tim je trebalo da dobije na iskustvu, individualnom kvalitetu, i da pravi razliku u derbijima, a baš kad je bilo najpotrebnije, prve zvezde nisu imale timsku moć. Pet generacija nije uspeo da uklopi ni Kristić, pa ostaje činjenica da je ova Zvezda podbacila jesenas. Četiri prava meča: dva poraza, dva remija.

U tom ritmu „od-do“ igrao je i zamenik kapitena, desni bek Pavle Ninkov, jedini reprezentativac iz kluba. Sumirajući jesen i „minus 5“ za Partizanom, jasno govori da Zvezda ne namerava da se preda već na pola trke.

- Teška jesen, preteška iz svih uglova, završila se kako nismo očekivali, pogotovo posle veoma dobre igre i vođstva protiv Novosađana od 2:0. Međutim, od samog starta sezone, teško prebolive eliminacije iz Evrope od Slovana, pa remija na početku sa Smederevom, nismo se u potpunosti oporavili. Imali smo odlične partije, pa katastrofalne kao u Kuli, i sve na kraju začinili ovim bolnim remijem. Međutim, Partizan je prošle sezone zimovao na „minus 3“, imao sličnu situaciju kao mi, i na kraju osvojio titulu. Kad su mogli oni do titule, možemo i mi - uveren je Ninkov.

Koji su tačno razlozi oscilacija: trener, pripremljenost, nešto treće?

- Pripreme smo održali sa Dostanićem, imali jedan način igre, a onda nastavili prvenstvo sa Kristićem. Došlo je dosta novih igrača, nismo svi bili na istom nivou spremnosti, jer su kao na traci stizali Tošić, Koroman i Milovanović. Ali, nisam ja taj koji bi trebalo da govori o stručnom radu. Tačnu „dijagnozu“ ne mogu da vam dam, pošto isključujem tezu da nemamo kvalitet. Imamo ga, ali smo ga pokazivali sporadično. Ne radi se o tome da smo nespremni, jer onda ne bismo mogli da pobedimo jedan Rad na Banjici sa igračem manje. Mnogo mečeva rešavali smo u poslednjim minutima, a, opet, u Subotici smo okrenuli rezultat, a nismo igrali dobro. Istina je uvek negde između, a isto važi za ovaj naš „koktel“.

Iz dva derbija sa Partizanom i Vojvodinom, na „Marakani“ ste osvojili samo bod, zašto?

- Najstrašnije je što nas ni jedni ni drugi nisu nadigrali. U stvari, Zvezdu ove sezone niko nije nadigrao, čak ni Slovan. Partizan je došao samo da ne izgubi, a mi smo bili spokojni, nismo imali razloga da se zalećemo. Ali, ne lezi vraže, poklon gol im je dao sigurnost, a nama odsekao krila, pa smo napravili to što smo napravili. Govorili smo da psihološki nismo bili spremni, a ja ne mislim tako, iako smo delovali nemoćno. To je fudbal, svašta može da se dogodi, baš kao i ovo prosipanje pune čaše protiv Vojvodine. Nešto nam nedostaje.

Zvezda je jesenas često gubila igru?

- Bilo je dobre ali i loše igre. Ne bežimo od toga. I cela jesen je bila kontrodiktorna. Protiv Javora smo odigrali odlično, a gol dali u 90. minutu. S druge strane, neke smo mečeve rešavali lakše u zaista lošoj igri. Valjda će biti bolje na proleće, kada se uigramo.

Prošle sezone Lazetić je bio osvedočeni vođa tima, a ove kao da ga niste imali?

- Velika je razlika između prošle i ove sezone. Lazetić je bio pravi vođa, njegova se slušala bez pogovora, jer je bio i jedini iskusan fudbaler s pravom karijerom. Letos su došli Milovanović, Koroman, Đorđević je dobio traku, ja sam sa najdužim stažom u klubu i postojalo je više autoriteta. Tačno je da se nijedan nije izdvojio, možda bi bolje bilo da jeste. Ali, ne vidim da je to glavni problem.

Da li je problem u tome što niste mogli da izdržite pritisak?

- U Zvezdi sam za ove tri godine prošao baš sve situacije, kao da sam u klubu deceniju. Ali, pritisak koji smo sa svih strana imali kao klub nezapamćen je. Od utakmice sa Slovanom cela javnost bila je okrenuta protiv Zvezde. Kritikovali su nas, omalovažavali. Bili smo u situaciji da ni klasičan penal niko neće da dosudi, primali smo „aperkate“ od svih. Ostali smo potpuno sami, da se borimo sami protiv svih.

Pojasnite?

- Sve je jasno, dodatna obrazloženja nisu potrebna, ali uveravam vas da niko iz Crvene zvezde ne traži nikakav alibi u činjenici da nas svuda čekaju „na nož“. I trebalo bi svako da se bori za sebe, da ima svoje „ja“, da može da se pogleda u ogledalo. Mi smo Zvezda i uvek ćemo biti ponosni na sebe. Borićemo se za titulu, za odbranu Kupa kako znamo i umemo. Imamo na talonu 45 bodova, valjda ćemo imati dovoljno snage, moći i kvaliteta da prekinemo Partizanov niz. Trebalo bi se sada što pre odmoriti, „isprazniti“ glavu i spremiti se za proleće. Od tugovanja nema vajde - uverava Ninkov.

DESNO KRILO KOD PIŽONA
KADA ste igrali najbolje, prošle sezone, selektor Antić vas nije zvao u selekciju. Ove jeseni niste briljirali, ali ste standardni u reprezentaciji Srbije.

- Ne znam kako bih to drugačije objasnio nego da selektor Antić pred Mundijal nije smatrao da sam mu potreban. Drugo objašnjenje nemam, jer zašto bi menjao ekipu koja je otišla na SP? Letos me je pozvao među 22 igrača, ostao sam kod Petrovića, i meni je zaista velika čast što sam u krugu reprezentativaca. Pižon me poznaje u dušu, zna šta od mene može da dobije, pa me nije iznenadilo što sam u Bugarskoj debitovao na desnom krilu. To nisam igrao više od pet godina, još dok sam nosio dres novobeogradskog Radničkog - otkriva bek Zvezde.

NEĆETE ČITATI DA ODLAZIM
JOŠ od meča s praškom Slavijom, sad gotovo godinu i po, vi napuštate

„Marakanu“ i odlazite u pečalbu. Kako izdržavate taj pritisak?

- Očigledno ne tako dobro, jer sam vidno nervozan. Ne možeš da budeš ravnodušan kada te traže sve te ekipe, a na kraju se ispostavi da iz nekog razloga ostajete u klubu. Već tri prelazna roka samo se o tome piše, i nadam se da narod u ovom neće čitati da odlazim. Zašto? Zato što sam vidno nervozan zbog toga, pa sam rešio da se prepustim sudbini. Imam ugovor na još godinu, a ko me je gledao do sada, video me je, i ako me želi, kupiće me. Sad me niko ne traži, znači ostajem. Idem na odmor i ne javljam se do 10. januara - obećava Ninkov.

OSTALI DUŽNI NAVIJAČIMA
CRVENA zvezda je, kao i prošle sezone, imala neverovatnu podršku s tribina, „delije“ su opravdale ulogu 12. navijača?

- Ne znam zaista gde bismo bili bez njih, jer nam daju neverovatan vetar u leđa. Sigurno je da imamo najbolje navijače u zemlji, koji nas bodre i kad nam ne ide, kad igramo loše. Pa, protiv Slovana je došlo 40.000 ljudi, šta bi bilo da je došla Barselona? Bilo ih je hiljadu u Kuli, dve hiljade u Subotici. Za njih ne postoje sunce, kiša, sneg, i to je impresivno. Nama je mnogo žao što smo im ove jeseni uskratili više radosti, svesni smo koliko smo im ostali dužni. Mi znamo da samo titulom možemo da im se odužimo za sve, i to nas motiviše da istrajemo, da se ne predajemo - obećava Pavle.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:310288-Ninkov-Na-titulu-u-inat-svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Uf Smile

Citat
Da li je problem u tome što niste mogli da izdržite pritisak?

- U Zvezdi sam za ove tri godine prošao baš sve situacije, kao da sam u klubu deceniju. Ali, pritisak koji smo sa svih strana imali kao klub nezapamćen je. Od utakmice sa Slovanom cela javnost bila je okrenuta protiv Zvezde. Kritikovali su nas, omalovažavali. Bili smo u situaciji da ni klasičan penal niko neće da dosudi, primali smo „aperkate“ od svih. Ostali smo potpuno sami, da se borimo sami protiv svih.

Pojasnite?

- Sve je jasno, dodatna obrazloženja nisu potrebna,

Kako recit decko Smile
« Poslednja izmena: 06. Dec 2010, 05:23:29 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung 
Odluka o Kristiću tokom nedelje

Posle nerešene utakmice sa Vojvodinom, fudbaleri Crvene zvezde jesenji deo prvenstva završili su na drugom mestu sa pet bodova zaostatka u odnosu na lidera, Partizana. Zbog ishoda meča na "Marakani", ali i nekih prethodnih rezultata pretpostavlja se da će sa klupe crveno-belih otići trener Aleksandar Kristić. Kako prenosi Sportski žurnal, strategu koji je nasledio Ratka Dostanića tokom ove nedelje će biti dat otkaz. Mada se spominje mogućnost da on ostane u stručnom štabu, kao pomoćnik novom šefu.

- Analizu ćemo tek da napravimo. Imamo trenera, a u slučaju promena, bićete obavešteni - rekao je sportski direktor Zvezde, Ivan Adžić.

Kao mogući naslednik spominje se Miroslav Đukić.

sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
Odluka o Kristiću tokom nedelje

Nemojte tokom nedelje. Najbolje sacekajte pocetak prolecnog dela, pa ga onda smenite. Smile

Citat
Mada se spominje mogućnost da on ostane u stručnom štabu, kao pomoćnik novom šefu.

Tooooo. Smile Mislim da je red da se vrati Dostanic. Vec smo ga se uzeleli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung SGH-E590
Ninkov je dao skroz realan intervju i svaka mu je na mestu!  Smile

Citat
Mada se spominje mogućnost da on ostane u stručnom štabu, kao pomoćnik novom šefu.

Tooooo. Smile Mislim da je red da se vrati Dostanic. Vec smo ga se uzeleli.
Pa Dostanic idalje ima neku ulogu u klubu!  Smile

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
Nije on kapacitet za "neku funkciju". On je samo za prvog trenera i nista manje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 5310
Е ако главоње оставе чупавог има да се скинем го,отрчим круг по атлетској и изјебем их све одреда.
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
HTC Sensation
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 858 859 861 862 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.