Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 857 858 860 861 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 997134 puta)
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia c6
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
zvanični sajt postavio video klip prvog pojačanja... pa odgledajte... golovi, asistencije...

Ovako izgleda kao Ronaldinjo u najboljim danima  Smile

Sto rece fredi, dok ne vidim kako igra ovde ne verujem da je dobar
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 
Izgleda bolje cak i od Barkosa na youtubu   Smile
Samo mi nekako slabasno deluje, ima ovi nasi da mu izlome noge kad krene da radi te ronaldinjo fore  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Kome cete vi davati sve desetke i devetke a nisu se ni afirmisali... Smile Ali kako god vas problem ni ovi moji nisu nista bolji ...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
ima ovi nasi da mu izlome noge kad krene da radi te ronaldinjo fore  Smile

...i to u svlacionici. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Мислим да ће вест за Робија највише Сарму да обрадује  Smile

А што се тиче Евандра,појачања,тактике...све док ми не почнемо да играмо са једним задњим вњзним играћемо овако-никако!
Кад би се неки тренер зајебао па пробао то некад(макар на Маракани) видео би да и тако може да се игра фудбал јебени...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple iPhone 4
na jutubu ce i od bogdanovica da naprave fudbalera(dobro pretero sam mozda ne od bogdanovica ali od kadua mozda)

Не могу, јер ниједан у Звезди не зна урадити ове неке потезе, што не значи ни да ће их овај радити у Звезди кад дође а и не вјерујем да хоће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Cemu to mracenje unapred? Polako, ako se ne pokaze dobro, makar nece biti gori od Kadua.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
jebiga tamo je igrao sa igracima koji se pokrecu po terenu
ovde kod nas se fudbal igra na odbitak od igraca posto se niko ne pomera
juce na tekmi najjaci utisak milovanovic jedno tri akcije Zvezde oko sesnaest vose,a on covek se pomera u radijusu od 0.5m2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
SonyEricsson Т280i
Prosinečki za B92: "Zvezda je uvek imala moć"
Legenda Crvene zvezde Robert Prosinečki, našao se u centru pažnje srpske fudbalske javnosti u nedelju, pošto se u delu beogradskih medija našao u ulozi kandidata za klupu Crvene zvezde. U intervjuu za B92, popularni "Robi" govori o dolasku u Beograd, mogućem dolasku na klupu Zvezde, fudbalskoj filosofiji, iznenađenju posetom na Marakani...

Popularni „Robi“ je jedn od ljubimaca zvezdinih navijača svih generacija, jer je i jedan od najzaslužnijih za najveći uspeh kluba, koji će teško bilo ko ikada nadmašiti sa ovih prostora.

Međutim, u intervjuu za B92, Prosinečki kaže da jeste bio u Beogradu i gledao utakmicu sa Vojvodinom, u durštvu vodećih ljudi kluba, ali da se nije pričalo o poslu trenera:

"Moj dolazak u Beograd je bio prijateljski. Došao sam na poziv mojih prijatelja koji su tamo, dugo nisam bio dugo na „Marakani“. Tamo je dosta mojih saigrača sa kojima sa proveo jedan od najlepših perioda u mom životu. Došao sam dakle da vidim prijatelje, da pogledam utakmicu sa Vojvodinom, kada sam već došao. Verovatno je neko video u jednom trenutku da sam u društvu sa ljudima koji vode klub, i tako su verovatno i krenule priče oko mog dolaska u Zvezdu. To nije ponavljam, bio cilj mog dolaska na „Marakanu“, o tome nismo pričali“

Koliko bi to bio veliki izazov za tebe? Pprvi samostalan posao kao trenera, i odmah pritisak koji bi to mesto nosilo?

„Ko kaže da to nije veliki izazov i da Crvena zvezda nije jedan od najvećih klubova? Naravno da bi i za mene, kao samostalnog trenera bio jednog dana veliki izazov da sednem na klupu Crvene zvezde. Ali, ponavljam nismo o tome ovom prilikom pričali“

Crvena zvezda je druga, pojačavanje tima počelo je već dan nakon završetka jesenjeg dela sezone. Prosinečki je video tim u derbiju sa Vojvodinom. Prema njegovom mišljenju, u ekipi ima „materijala“, ali crveno-beli mogu bolje:

„Rekao sam jednom prilikom da i srpski i hrvatski fudbal nisu na nivou velikih evropskih liga i najvećih evropskih klubova, i tu mislim da sam potpuno u pravu. O tome govore i činjenice. Zvezda nije u Evropi, a Partizan nema ni bod u Ligi šampiona. Međutim, verujem da pravim radom može da se napreduje, da se pronađu pravi talenti i u Hrvatskoj i u Srbiji.

Prosinečki je kroz karijeru radio sa brojnim trenerskim veličinama, počev od Johana Krojfa, Radomira Antića. Filosofija kao trenera, ostala je ista kao i igračka, lepi potezi, lep i napadački fudbal:

„Samostalno nisam radio, ali sigurno da moja filosofija, gledajući sa kojim trenerima sam radio, kako radimo u reprezentaciji - je da se igra fudbal. Crvena zvezda kao klub koji ima takvo ime, mora biti dominantan, stalno mora da napada i da pobeđuje. To mora tako da bude i zbog imena i svega što stoji iza takvog kluba. Imam iskustvo od 4 godine vođenja reprezentacije sa Slavenom Bilićem, uradili smo dosta toga, deveti u Evropi, šesti na svetu, trenutno vodima u kvalifikacijama...upravo takvim razmišljanjem“.

Da li si bio iznenađen posetom na „Marakani“ u subotu uveče?

„ Sigurno da jesam. U subotu je bio prenos na TV-u, jako ladno vreme, bilo je opet 15,16 hiljada ljudi, izvanredno navijanje. To je moć Crvene zvezde, kluba koji iza sebe ipak ima „gro“ navijača. To je za mene zaista bilo jedno veliko prijatno iznenađenje. Još nešto moram da kažem. Možda Crvena zvezda u ovom trenutku i ne igra na nivou svoje veličine i imena, a opet došlo je toliko ljudi na stadion“.

Za kraj, Prosinečki za B92 kaže da odluka o dolasku na klupu Crvene zvezde ne može da se donese u „jednom dahu“, ali da dilemu nema:

„To ne može preko noći...Za takvu odluku morate da razmislite.Prvo, još uvek radim u fudbalskom savezu Hrvatske, drugo pomoćnik sam Slavenu Biliću. Znači, moram puno nekih razgovora da obavim. Morao bih da razgovaram i sa porodicom. E, tek onda bih morao sam sa sobom, ako razmišljam, a sigurno razmišljam i imam ambiciju da sednem jednog dana na klupu Crvene zvezde, sigurno da je to jedan od velikih, velikih izazova“ rekao je Prosinečki za B92.

http://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2010&mm=12&nav_category=91&nav_id=477143&fs=1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 857 858 860 861 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.