Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 856 857 859 860 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 999852 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Ја бих Робија волео да видим као помоћног у Звезди, и то неком крштеном тренеру типа Гроф ил неки странац.

Robi je već 5 godina pomoćni trener i to veoma dobrom Slavenu Biliću u reprezentaciji, tako da vjerujem da nije uopšte neuk. Mislim da bi svakako mogao da obavlja ulogu glavnog trenera. Iako je rad drugačiji u reprezentaciji i klubu, Robi ima znanje. U svakom slučaju mislim da nije pravo vrijeme za njega, jer veoma je lako moguće da i ova uprava brzo pokupi prnje, a samim tim i on, pa ćemo džaba da potrošimo još jedno ime... Ako će se već neko učiti, a ponavljam nije amater uopšte, onda je bolje da to bude jedan od naših fudbalskih genijalaca, koji će pored taktičkog znanja, mladim igračima prenijeti i neke konkretne savjete...

@marinko

Vešović i jeste ofanzivni vezni, a pošto je ta pozicija u Zvezdi dekretom zabranjena, on igra na krilu...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Неће бити. Текст је толико глуп да је то страшно.

+1

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
@nebitno - nisam marinko  Smile

Mogu oni i pozicije da menjaju, nije problem, samo se nadam da ce doci krsten, iskusan trener. Kristica mogu da ostave kao pomocnog trenera ako kum bas nece da ga otera...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
izvninjavam se... jbg, znam... al zaboravih...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Smile Smile Smile

Ma u sustini, jasno nam je svima da je Evandro ofanzivni vezni... E sad sto se Vesovica tice, ne znam, kad je bilo ono postavljanje pitanja, niko ga ne pita dal bi voleo da igra i dal uopste moze da igra kao ofanzivni vezni, tj. iza napadaca... U sustini, ako je verovati zvanicnom sajtu i on je ofanzivni vezni(AMC)...

Vec sam pisao da mislim da bi mi trebali da igramo 4-3-3(4-2-3-1), pa ako treba i 4-4-2(po potrebi)... Jer plasim se da ovaj brazilac ipak nije dovoljno cvrst da bi igrao centralnog veznog u 4-4-2...

A da igramo neki romb u sredini sa dva krila, to nisam siguran da je moguce, posto nam nisu toliko takticki spremni igraci, a i retko ko to igra danas... Romb sa dva centralna vezna je ok, ali, za nasu ligu i treba da imas igrace po bokovima...

« Poslednja izmena: 05. Dec 2010, 16:24:39 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S

Priznaj koliko puta si proklinjao dan kada si birao nick. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
zvanični sajt postavio video klip prvog pojačanja... pa odgledajte... golovi, asistencije...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
na jutubu ce i od bogdanovica da naprave fudbalera(dobro pretero sam mozda ne od bogdanovica ali od kadua mozda)
nista to dok se on ne dokaze na terenu u dresu Zvezde,bilo je vise takih pa i boljih na jutubu koji su bili kod nas pa ogromni tuki

video klip posle 5 meseci na nasem zvanicnom sajtu  Smile
za neverovati
ali jebes video izvestaje sa utakmica,koji jos ozbiljni fudbalski klub to postavlja u danasnje vreme  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Sagem jeftini
Ја бих Робија волео да видим као помоћног у Звезди, и то неком крштеном тренеру типа Гроф ил неки странац.

Robi je već 5 godina pomoćni trener i to veoma dobrom Slavenu Biliću u reprezentaciji, tako da vjerujem da nije uopšte neuk. Mislim da bi svakako mogao da obavlja ulogu glavnog trenera. Iako je rad drugačiji u reprezentaciji i klubu, Robi ima znanje. U svakom slučaju mislim da nije pravo vrijeme za njega, jer veoma je lako moguće da i ova uprava brzo pokupi prnje, a samim tim i on, pa ćemo džaba da potrošimo još jedno ime... Ako će se već neko učiti, a ponavljam nije amater uopšte, onda je bolje da to bude jedan od naših fudbalskih genijalaca, koji će pored taktičkog znanja, mladim igračima prenijeti i neke konkretne savjete...

@marinko

Vešović i jeste ofanzivni vezni, a pošto je ta pozicija u Zvezdi dekretom zabranjena, on igra na krilu...

Za Prosinečkog već duže priča da je on stvarni trener Hrvatske repke. Da on vrši selekciju igrača, određuje formaciju i snima suparničke momčadi. Da Bilić niš ne radi bez konzultacije sa njim ....

Kad je Prosinečki završio u bolnici zbog zdravstvenih problema i izbivo iz repke mi se nismo kvalificiali za SP,  što je samo potenciralo gore navedena nagađanja. To i Bilićevo eksperimentiranje na ljevom beku sa Pranjićem...

Prosinečki voli Zvezdu to nikad nije skrivo, ali ne vjerujem da bi bio pravo riješenje zar vas.
Naime Sportklub Hr je prvi put Hrvatima omogućio da vide srpsku ligu  i to ovaj posljednji "vječiti derbi" koji je igran u 12h ili 13h ne sjećam se. Znam da sam se čudio kaj igrate tak rano...

Da jedan klub može past tolko nisko kao CZ ja nisam mogo vjerovat, dupli pas je strani pojam za vaše igrače tolko ste jadni da se Partizan činio kao Barca uz vas.
I sljedeći dan je u našim novinama bilo pisano o Zvezdi kao posrnulom gigantu kojeg bi danas Inter Zaprešić pobjedio, a Dinamo zgazio.

Tak da sa sadašnjim igračima i "pojačanjima" iz 3!!! brazilske lige Smile  nitko pa ni Prosinečki vam nemože pomoć i bolje mu je da se ne upušta u to.

Čovjek je iovak završio u bolnici zbog depresije ... bojim se da bi ga ovo dotuklo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 856 857 859 860 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.