Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 830 831 833 834 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1005693 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Хвала на информацијама обојици  Smile

Ја не пратим претерано Бразилску лигу али колико сам као нешто скапирао да је Борха ту најлошији(од поменуте тројице)...

U sustini da... Nervira navijace Flamenga poput nekih fudbalera koji nerviraju nas, mada mozda je to zato sto su previse ocekivali od njega... Pokidao je on u nekom treceligasu u brazilu, e sad pitanje kako ce igrati... Ukoliko ima solidnu realizaciju i nije previse trapav, moze da ispadne super... Videcemo...

kazes krilo? Smile

Pa da... Tako obicno kod nas zavrse fudbaleri koji bi trebalo da igraju iza spiceva... I kod nas i kod komsija, tj. u nasem fudbalu...

Npr. kod nas Kadu igra krilo, a logicnije je i spica da igra nego krilo...

I sto se tice prodaje igraca... Mogli bi mi solidne pare da uzmemo za prodaju dosta igraca... Npr. za Gumu bi mogli uzeti 200-300.000... Realno, iako ga mnogi ne vole, on uopste nije toliko los igrac... Trifunovica bi isto mogli prodati za te neke pare, Kadu-a isto, mozda cak i vise oko 400.000... Savia ne znam, ali moze se uzeti i za njega koja kinta, Djordjevic nije bas toliko los stoper koliko se predstavlja, moze i za njega da se uzme jedno 100.000... I tako, nakupi se, neki novac...

Ali problem nastaje kada ti hoces da uzmes 1 milion za Bogdanovica a on ne vredi toliko... I onda normalno nikoga ne mozemo da prodamo... Mozda sam ja i previse spustio nekima cene...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Citat
Pa da... Tako obicno kod nas zavrse fudbaleri koji bi trebalo da igraju iza spiceva... I kod nas i kod komsija, tj. u nasem fudbalu...

Npr. kod nas Kadu igra krilo, a logicnije je i spica da igra nego krilo...

To da.Ali sve to zavisi od trenera.Ako dovedemo trenera koji zaista zna svoj posao,onda ne mora da bude tako. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
I sto se tice prodaje igraca... Mogli bi mi solidne pare da uzmemo za prodaju dosta igraca... Npr. za Gumu bi mogli uzeti 200-300.000... Realno, iako ga mnogi ne vole, on uopste nije toliko los igrac... Trifunovica bi isto mogli prodati za te neke pare, Kadu-a isto, mozda cak i vise oko 400.000... Savia ne znam, ali moze se uzeti i za njega koja kinta, Djordjevic nije bas toliko los stoper koliko se predstavlja, moze i za njega da se uzme jedno 100.000... I tako, nakupi se, neki novac...

Jes buraz, ali kome ih prodati? Svi hoce dobre, mladje, perspektivne fudbalere niko nece taj otpad koji je cak i u ovoj Crvenoj zvezdi otpad. Ja garantujem, da niko od njih nece napustiti klub ove zime. Jedino, ako neko ode na pozajmnicu ili mozda raskinemo ugovor sa nekim.

Jedina destinacija nasih losih fudbalera je Madjarska. Ali i oni sada pazljivo biraju.... Za nase lose fudbalere Jagodina, Cukaricki nemaju para jer ih mi cenimo mnogo vise nego sto oni vrede.

I briga me za Toroa, Borhu i Evandra - daj jebenog trenera!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Citat

Jes buraz, ali kome ih prodati? Svi hoce dobre, mladje, perspektivne fudbalere niko nece taj otpad koji je cak i u ovoj Crvenoj zvezdi otpad. Ja garantujem, da niko od njih nece napustiti klub ove zime. Jedino, ako neko ode na pozajmnicu ili mozda raskinemo ugovor sa nekim.

Пази,једино што ми пада на памет су већ неки договорени дилови око продаје играча,јер са ова 3 црнца ћемо имати превише странаца у ејипи,неко мора да лети,а не верујем да ће се раскидати уговори тек тако..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Да се поновим

Шта да ради тај Евандро ил Борха кад око њега 9 играча стоји у месту и дише на шкрге? Јака корист од тих појачања.....

Тренер Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Garantujem da prica o treneru pocinje odmah posle utakmice sa Vosom. Ne mogu sad o tome da pricaju da ne bi unosili dodatni nemir u ekipu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Garantujem da prica o treneru pocinje odmah posle utakmice sa Vosom. Ne mogu sad o tome da pricaju da ne bi unosili dodatni nemir u ekipu.

Iskreno i meni se cini tako....ne znam nista 100%, ali sve mi mirise na tako nesto... A i bilo bi maximalno neozbiljno da to uopste i spominju pre Vojvodine...jer realno, mnogo tezak mec nas ceka...
« Poslednja izmena: 02. Dec 2010, 17:01:17 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mozda jedino ako ubedljivo izgubimo bude esto
pobeda ili poraz on i dalje ostaje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
mozda jedino ako ubedljivo izgubimo bude esto
pobeda ili poraz on i dalje ostaje

On svakako ima ugovor samo do Decembra...to mi je prvi pokazatelj da su na to mislili u slucaju da ne bude sve sjajno...a i nekako, suvise mi je nelogicno da najavljuju totalni remont u ovom prelaznom roku i da ulazu solidne pare, otpustaju prekobrojne ili ih uvaljuju nekome itd., a da im Kristic ostane netaknut...jer svakako oni njega nece iz kluba oterati, nego ce kao i Dostanic, dobiti neku drugu funkciju... Nemoj Fredi da seces nadu u korenu  Smile ... Po meni ako je ono oko Djukica bilo po principu "Gde ima dima, ima i vatre", ja bi i sa tim pomakom bio zadovoljan...usminkao bi on to do Februara da lici na nesto  Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2010, 17:07:24 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
meni se cini da kristic ima ugovor na dve godine
mada ne znam tacno,mrzi me da proveravam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 830 831 833 834 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.