Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 829 830 832 833 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1005864 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 300
Само се плашим да нам Рајо Божовић не доведе још неко појачање  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
HTC Sensation
И који је на крају као најбољи тј највеће појачање?
Ајде Јакшо,Трле,Горанац...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Podgorička Budućnost je jedan od klubova koji čekaju da im Crvena zvezda isplati dug od transfera pojedinih igrača.

Burzanović i Vešović
Fudbalski klub Crvena zvezda ima finansijska potraživanja od nekoliko klubova, a među njima je i podgorička Budućnost.

Generalni sekretar kluba Nikola Prentić rekao je za MONDO da je ukupan dug Zvezde prema Budućnosti 141.000 evra.

To je novac koji Zvezda treba da uplati na račun Budućnosti od transfera Igora Burzanovića u japansku Nagoju i od kupovine talentovanog Marka Vešovića.

Ukupna vrednost tih transfera bila je 335.000 evra. Od toga Zvezdina obaveza za transfer Burzanovića u Nagoju, od čega procenat ide i Budućnosti kao njegovom bivšem klubu, iznosila je 115.000 evra, a za Vešovića je bilo 220.000 evra.

Zvezda je, u međuvremenu, izimirila deo obaveza prema Budućnosti, ali je ostao dug od 141.000 evra - za Burzanovića još 80.000 evra i za Vešovića 61.000 evra.

Burzanovića je otišao u Nagoju 1. avgusta 2009. godine, a Vešović je proteklog leta stigao u beogradski klub.

Generalni sekretar Budućnosti rekao je za MONDO da je podgorički klub poslao blizu deset dopisa Zvezdi u nadi da će dug biti izmiren, ali se ništa od toga nije dogodilo.

"Zvezda nam je nudila raznorazne kombinacije da regulišemo taj dug, ali je nama sve to bilo neprihvatljivo. Znamo da je Zvezda u teškoj situaciji, znamo da se i njoj duguje, ali tražimo samo ono što nam pripada, ništa više od toga. Tražili smo samo malo dobre volje i razumevanja", rekao je Prentić.

On je rekao da je Budućnost angažovala advokatski tim u Beogradu koji će pred nadležnim organima pokrenuti postupak protiv Zvezde u cilju nalate duga. Takođe, obaveštena je i FIFA.

"Žao mi je što smo došli u ovakvu situaciju i što moramo ovako tražimo ono što je naše. Nema nikakve zle namere, niti nekih durgih osnova, već samo pravnih i sve ovo piše na papiru", naglasio je Prentić.

Budućnost je pokazala dobru volju proteklog leta, jer je povukla zahtev kod FIFA kako bi Zvezda mogla da igra evropske utakmice. Ubuduće, međutim, ako dug ne bude izmiren, podgorički klub neće povući zahtev i moguće je da crveno-beli zbog ovog duga ne mogu da budu licencirani za evropska takmičenja.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Burzanovic nije isplacen?!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
И који је на крају као најбољи тј највеће појачање?
Ајде Јакшо,Трле,Горанац...

Pa sad.Vrlo je diskutabilno reci,jer ih niko od nas nije gledao.Po zdravoj logici,svi bi trrebali da budu najveca pojacanja i da predstavljaju revoluciju u samoj fizionomiji igre.Ali kada ovako ciitam,sta neki ljudi pisu,koji prate taj fudbal tamo,najveci kvalitet ima Toro.Tu sada nastaje problem,jer nama nije on primus po poziciji (ako uzmemo u obzir da u zadnje vrijeme u svojoj karijeri igra zaddnjeg veznog) daleko od toga da mi imamo odlicne fudbalere na toj poziciji,pa nam ne treba bolji.Ali,ako ce nam on biti najbolji,onda to i nije neka razlika i ne bas napredak,jer Isah moze da vrati formu sa pocetka sezone i da na vrlo kvalitetan nacin odradjuje taj posao.A ono sto ja prizljkujem najvise je to,da Evandro pokaze kvalitet.Da zna da krene naprijed,zalomi protivnicku odbranu lucidnim,neockivanim pasom,da sam sebi izbori poziciju za sut sut.Jer u osnovi,to je nama sto najvise treba u ovom trenutku.Mada,ako Evandro bude odlicno resenje,uz Tora nazad,onda imamo sredinu koja zaista moze da odigra na vrhunskom nivou (uzimajuci u obzir pisanja,onda bi bila znacajna pojacanja za ozbiljniji otpor u Evropi).Sto se tice napadaca,on moze biti vele-majstor,ali dzabe ako veza ne funkcionise.Bilo bi zaista pozitivno da Andrija (koji me je pozitivno iznenadio,ali jos uvijek ja necu reci da je pravo pojacanje dok ne dodje od cifre od min. 13 gol u prvnestvu) dobije neko pojacanje uz sebe.Nekog mnogo jaceg od njega,koji ce mu oslobadjati prostor (a kazu da Borha jeste).Sve u svemu,tesko je reci,a nama su potrebna sva trojica sa epitetom -solidna pojacanja(makar to).

Само се плашим да нам Рајо Божовић не доведе још неко појачање  Smile

Zeta svakako ima par "simpaticnih" fudbalera.Ali mislim da u ovom trenutku niko nece doci.

Citat
Sto se tice formacije, ja ne znam sto je toliki problem igrati 4-3-3 i sl. obzirom da vecina velikih timova igra u toj formaciji(po potrebi 4-3-3 i 4-2-3-1, pa ponekad i 4-4-2, ovisno od zamisli)... Mada posto je po nasim livadama tesko, tj. gotovo nemoguce igrati pas igru, onda i mozda bolje da ne igramo 4-3-3...

Samo ne znam kako misle da igraju 4-4-2 sa Evandrom i Torom, pogotovu Evandrom, jer iako ne izbegava odbrambene zadatke, mislim da je covek ofanzivni vezni, ne centralni, a Toro ne bi igrao vise zadnjeg veznog(ako je verovati onim pisanjima), a i on je centralni pravi(nelogicno mi je da igraju njih dvojica u liniji, Toro jeste takav igrac, ali ovaj drugi nisam siguran)... Al ajde videcemo sta ce biti, da ne pricam napamet...

Izgleda da se utakmica ipak igra u subotu!

@Jaksa

4-4-2 sa ovim igracima (opis iz pisanja) je totalni promasaj.Mada,moramo sacekati da vidimo sta ce se desiti sa trenerom.Jer ako Kristic ostane,nista od ovoga ne moze izaci na dobro.Sa ovim igracima(ponavljam iz pisanja)nama se namece 4-3-3 i to (uz uslov da dodju i Toro i Evandro):

Toro-Milovanovic-Evandro.

Cisto sumnjam da ce se odstraniti Deki iz tipa.Mada,uz podizanje forme,moze biti itekako bitan i ta sredina bi bila zaista jaka i ne bi imali nikakav problem sa starom sredinom Partizana na pr.

Dok u ovoj formaciji nailazimo na problem u napadu.Da li se moze odstraniti Andrija?Ne.Jer zaista to nije zasluzio,sada da li Borha moze da igra malo po krilu?To je pitanje.Moze se zrtvovati Vesovic jer je mlad uz adekvatnu minutazu.Dok od Koromana ocekujem da bude mozda i nas najbolji igrac u drugom dijelu,jer do sada nije odigrao ni 10% od svojih mogucnosti.

Videcmo,tesko je sada to reci.Meni krucijalni problem i dalje predstavlja trener!!!
« Poslednja izmena: 02. Dec 2010, 15:01:24 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Citat
Ukupna vrednost tih transfera bila je 335.000 evra. Od toga Zvezdina obaveza za transfer Burzanovića u Nagoju, od čega procenat ide i Budućnosti kao njegovom bivšem klubu, iznosila je 115.000 evra, a za Vešovića je bilo 220.000 evra.

Zvezda je, u međuvremenu, izimirila deo obaveza prema Budućnosti, ali je ostao dug od 141.000 evra - za Burzanovića još 80.000 evra i za Vešovića 61.000 evra.

Koliko ja znam, Vešović je došao kao slobodan igrač, tako da ne znam otkud ovaj podatak od 220 000 evra... Čak se sjećam preč da je zbog toga što nije htio da produži ugovor i što se već dogovorio sa Zvezdom, zadnjih pola godine bio prebačen u drugi tim i sam se pripremao za dolazak u Zvezdu...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ukoliko dodje, Toro ce biti najvece pojacanje... Covek ima ime i u brazilu, od pomenutih je svakako najpoznatiji...
Takodje igra na poziciji na kojoj se obicno nasa pojacanja najbolje pokazu, godinama unazad... Mada iskreno ne verujem da ce i igrati klasicnog zadnjeg veznog, jer kao sto se pisalo od toga hoce da pobegne, on je zapravo neki centralni vezni...

Tako da ce to verovatno izgledati:

Vesovic Toro Evandro Koroman...

I svi u liniji

Meni to licno nije nesto preterano, tj. mislim da bi mogli drugaciji sistem da igramo i da to ispadne bolje, no dobro...

Ovaj Evandro moze da bude nas Sammir a moze da bude i novi Kadu... Mada moze biti i neka sredina... Sad kako ce proci, videcemo...
Samo vec vidim da ce poceti da ga koriste po strani... Onako brz je, zna da dribla, to je za nase pojmove i gledanje u nasem fudbalu krilo i nista drugo...  Smile

Samo trebace strpljenja, pogotovu za Evandra, jer ne ocekujem da odmah pocne da igra na nekom previsokom nivou...

Citat

Koliko ja znam, Vešović je došao kao slobodan igrač, tako da ne znam otkud ovaj podatak od 220 000 evra... Čak se sjećam preč da je zbog toga što nije htio da produži ugovor i što se već dogovorio sa Zvezdom, zadnjih pola godine bio prebačen u drugi tim i sam se pripremao za dolazak u Zvezdu...

Ma to je neka fora sa decom maticnog kluba, tako je i nama CSKA platio za Cosic-a, iako nije imao ugovor...

EDIT: Goranac ima to da bude:

Evandro Toro Milovanovic Koroman...  Smile

Mada pitanje dal ce Toro uopste doci, poprilicno je skup...

Tako da verovatno:

Evandro Savio Milovanovic Koroman...

« Poslednja izmena: 02. Dec 2010, 15:04:20 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Može biti, mada mi je 220 000 puno. Ćosić je imao stipendijski ugovor, pa su oni na osnovu toga platili obeštećenje. Vešoviću je istekao ugovor...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Хвала на информацијама обојици  Smile

Ја не пратим претерано Бразилску лигу али колико сам као нешто скапирао да је Борха ту најлошији(од поменуте тројице)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
kazes krilo? Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 829 830 832 833 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.