Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 826 827 829 830 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1006467 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Sto se tice Adija, njega SIGURNO nece prodati  Smile!!! E sad sto se tice Isaha...mislim da ce biti na transfer listi i ne vidim tu nista cudno, jer je to poznato vec duze vreme...a ako ode, imace zamenu u vidu jednog od ovih najavljenih pojacanja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung 
Bas mi je drago sto igramo sa franjevcima u kupu... uz nove dobre igrace , zgazicemo ih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Bas mi je drago sto igramo sa franjevcima u kupu... uz nove dobre igrace , zgazicemo ih.

I iskreno se nadam novog, dobrog trenera koji ima usput i autoritet, koji se naravno nece zasnivati na deranju i slicno, nego znanju..daj Boze...a ondaaaa borba   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Stamenkovic(Dmitrovic, Cakovic(eventualno Bajkovic))

Mikic(Filip Stojkovic) Adi(Spajic) Pojacanje(Djuric) Tosic(Pojacanje)

Mijajilovic(Nikolic, Kovacevic, Markovic iz OFK-a)
                                                    Toro(Nakata Nikolic, Nikolic)
                                      Evandro(Darko Lazovic) 

Vesovic(Koroman, Srnic, Jevtic)                                 ?????(Srnic, Koroman, mozda Miric iz Spartaka, Lukovic, Despotovic)
                                                 Kaludjerovic(Borja, Despotovic, Jevtic)

Ovako bi trebao mozda da nam izgleda sastav...

Dovesti jos ovog kralja za levo krilo(levog krilnog spica(inace nisam ga ja pronasao, nego lik sa drugog foruma)), dok bi valjalo iscimati za Vesovica drzavljanstvo ako je moguce... Ipak najbolje je iscimati da se ukine to pravilo o strancima...  Smile

http://transfermarkt.de/de/bentley/leistungsdaten/spieler_62038.html

Istice mu ugovor sad u decembru, pa bi ga valjalo dovesti... Posto je Koroman sve stariji... A i dok ne stasa Lukovic(koji bi trebalo da je veliki potencijal)...

Eto neko moje misljenje...

U nekim slucajevima, mozda je bolje poslati neke mlade igrace na pozajmicu, kao neke golmane i sl.
I da se rotiraju cesce, tako da dobijaju svi igraci priliku... Mozda umesto Mijajilovica treba da igra prvo Nikolic, ovaj je ipak jos klinac...

EDIT: Dodah par stvari...
 Smile

Posto mi je post na kraju strane, a necu skorije ponovo pisati, citiracu ga i ovde u slucaju da neko zeli da procita... Posto je ovde postalo nemoguce normalno pisati i diskutovati... Bar ne na nekom visem nivou... Ko zeli da razgovaramo, neka me doda ovde medju prijatlje(ako vec nije) i posalje PP...  Smile

Ko moze neka dodje u nedelju na stadion da podrzi klub!  Smile Smile

« Poslednja izmena: 01. Dec 2010, 22:02:06 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Posto mi je post na kraju strane, a necu skorije ponovo pisati, citiracu ga i ovde u slucaju da neko zeli da procita... Posto je ovde postalo nemoguce normalno pisati i diskutovati... Bar ne na nekom visem nivou... Ko zeli da razgovaramo, neka me doda ovde medju prijatlje(ako vec nije) i posalje PP...  Smile

Ko moze neka dodje u nedelju na stadion da podrzi klub!  Smile Smile

Bravo Jaksa!  Smile ...potpuno se slazem...zato mnogi ljudi i ne pisu da se ne bi upustali u nepotrebne diskusije
« Poslednja izmena: 01. Dec 2010, 20:46:13 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Teraj Isaha!  Smile

@Jaksa
Bez 4-4-2 nemoj ni da pomisljas da pravis tim  Smile

Po meni najvece sanse za prodaju imaju Djordjevic, Ninkov i Perovic. A na transfer listu ce verovatno i jedan od golmana(Bajkovic ili Pavlovic), Kadu, Guma, mozda Isah(od sledece godine dobija nase drzavljanstvo i mozda ga zadrze zbog toga) i Jevtic.
Inace velike su sanse da ce da oteraju i Lazovica jer za njega ocigledno nema mesta u timu.

Inace i ako popiju transfer listu, to ne znaci da ce neko da da pare za njih.  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Мислим да није било:

Citat
Ovako bi trebao mozda da nam izgleda sastav...

Када? Мислиш после зимског прелазног рока?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Да би нам тако изгледао састав треба преварити масу клубова да купи једно 10 људи који са фудбалом немају додирних тачака осим што умеју да вежу пертле на копачкама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Evandro već stigao u Zvezdu!

Sportski direktor Ivan Adžić doveo na ”Marakanu” prvo pojačanje iz Brazila. Kolumbijac Borha dolazi na pozajmicu, čeka se odgovor Toroa

STROGO čuvana tajna sportskog direktora Ivana Adžića i predsednika Vladana Lukića, za samo 48 sati postala je javna: Crvena zvezda će se ove zime pojačati Brazilcem Evandrom Gebelom (24) i Kolumbijcem Kristijanom Martinezom Borhom (22)! S njima dvojicom Adžić je tokom boravka u Brazilu potpisao predugovore, a Evandro je već stigao u Beograd i u sredu proveo ceo dan na ”Marakani” u društvu svog menadžera Željka Tadića. Ostaje da se zatvori već ugovorena finansijska konstrukcija, pa da Evandro, a ovih dana i Borha, zaključe ugovore s crveno-belima, dok bi treći stranac ove zime mogao da bude Toro iz Flamenga. Na njegov odgovor sportski direktor sačekaće do kraja godine.

Ključ u komplikovanoj telenoveli je i bio u Torou, dok bi Fernando i Bajano u ovom času potpuno ispraznili kasu Zvezde, kojoj su neophodna još neka zimska pojačanja. Zato je Adžić i izabrao Evandra, ofanzivnog vezistu, nekada veliku nadu Brazila, svetskog šampiona sa selekcijom do 17 godina, koji je poslednje dve sezone izmenjao nekoliko klubova (Gojas, Palmeiras, Mineiro, Vitorija, Figuerense). On na dolazak u Srbiju gleda kao na odskočnu dasku za dalju karijeru, dešnjak je, organizator igre, a trebalo bi da potpiše ugovor na tri godine.

Kolumbijac Kristijan Martinez Borha prošle godine stigao je u Flamengo na pozajmicu iz Kašijasa, gde je blistao 2009, ali se u velikom klubu nije nametnuo. Dobio je šansu pre Dijega Maurisija i nije je iskoristio, dok mladi Brazilac jeste, pa Kolumbijac mora sreću da potraži u - Zvezdi. Beograđani će ga uzeti na dvogodišnju pozajmicu, s nadom da će zablistati kao u Kašijasu. I njegov dolazak se očekuje narednih dana.

Zvezdina ideja: Evandro ”plete”, Borha trese mreže, a celu vezu drži Toro - biće na testu ovog proleća. Ova trojka trebalo bi da predstavlja dodatni kvalitet za ovaj tim koji će pokušati Partizanu da preotme primat.

VIŠAK DVOJICA STRANACA

DOLASKOM Evandra i Borhe, a pogotovo ako im se priključi i Toro, broj stranaca u Crvenoj zvezdi biće iznad limita od petorice. Vešović i Li Adi sigurno ostaju, što automatski znači da Kadu, Savio i Isah moraju da odu ove zime. Pošto Vešović može da dobije srpsko državljanstvo, dvojica od pomenute trojice su višak.

Izvor:
Novosti.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne bih sada o tome Empty... Mada bi i to moglo biti mozda reseno... Nego..

Mislim da bi tako trebao da nam izgleda sastav u nekom narednom periodu... Dal je to posle prelaznog roka, ili na kraju godine...
Mada mozda i bolje gurnuti odmah ovu decu, jer titula je najverovatnije izgubljena... Mada nikad se ne zna...

Sto se tice formacije, ja ne znam sto je toliki problem igrati 4-3-3 i sl. obzirom da vecina velikih timova igra u toj formaciji(po potrebi 4-3-3 i 4-2-3-1, pa ponekad i 4-4-2, ovisno od zamisli)... Mada posto je po nasim livadama tesko, tj. gotovo nemoguce igrati pas igru, onda i mozda bolje da ne igramo 4-3-3...

Samo ne znam kako misle da igraju 4-4-2 sa Evandrom i Torom, pogotovu Evandrom, jer iako ne izbegava odbrambene zadatke, mislim da je covek ofanzivni vezni, ne centralni, a Toro ne bi igrao vise zadnjeg veznog(ako je verovati onim pisanjima), a i on je centralni pravi(nelogicno mi je da igraju njih dvojica u liniji, Toro jeste takav igrac, ali ovaj drugi nisam siguran)... Al ajde videcemo sta ce biti, da ne pricam napamet...

Izgleda da se utakmica ipak igra u subotu!

« Poslednja izmena: 02. Dec 2010, 00:28:10 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 826 827 829 830 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.