Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 817 818 820 821 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1006681 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
zamisli te igramo u subotu kad i svi  Smile
sramota  Smile

Mene i te kako nerviraju... tj. ne nerviraju, nego ubise u bojam koliko smaraju...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Tel.Me Your.Number
zamisli te igramo u subotu kad i svi  Smile
sramota  Smile

Zamislite se piše spojeno.

Mene i te kako nerviraju... tj. ne nerviraju, nego ubise u bojam koliko smaraju...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E72
Citat
zamisli te igramo u subotu kad i svi 
sramota

Па нема проблема, само онда не видим разлог за љутњу и кукање. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nebitno  Smile Smile Smile

Objasnio covek sa kakvim se materijalom dolazi na forum...

Zasto morate da se raspravljate ovde sa komsijama o stvarima koje su jasne(a nisu od juce, ali mozda su neki skoro progledali)... I posle me neko pita sto ne pisem... Pa jbte, koji kurac ja pocinjem diskusiju o fudbalu kad odma se krece sa nekim glupostima i opste poznatim stvarima...

Sada bih napisao neke stvari, ali necu... I stvarno vas molim dosta sa ovom raspravom...

Ono sto hocu da napisem, je da ovoj upravi izgleda istice vreme... I dzaba sve Lukicu dobro sto je uradio, ako ne uradi i nesto dobro na sportskom planu, a kako stvari stoje... Tesko... Jos sto je najjace, mi smo uspeli da se zaduzimo i kod nekoliko klubova, pa tako imamo da isplatimo klubovima i igracima iz ovog perioda posle zlih starih uprava 500.000 i vise(da ne racunam Lazetica, posto ga oni nisu doveli)...

Inace mene sve ovo podseca na Partizan sa Jesicem i ekipom na celu... I mi imamo jednog takvog(tipa Pokerface), onda imamo i Bugarskog Bebeta - Kadu(s'tim sto on kod nas igra), i gomilu nekih nekvalitetnih stranaca i domacih igraca...

I moraju da se uozbilje... Ili da se kupe da idu... Imaju jos uvek podrsku, ali ako odrade slabo prelazni rok...

Za sve gore napisano mozda nisam u pravu, ne tvrdim da jesam...

Moram ovo da napisem, da se ogradim...  Smile 

« Poslednja izmena: 30. Nov 2010, 19:49:44 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Pa dovodjenje Adija je vrhunski potez, a to sigurno spada u taj sportski deo! A dovodjenje barem jednog od onih Brazilaca bi bio jos jedan dobar potez.
Znaci nije istina da se na sportskom delu ne radi!

Sto se tice dugova ja tu ne vidim neki veliki problem. Sve ce to biti isplaceno na vreme i nece Zvezda imati nikakvih problema zbog toga. To je samo pritisak one druge strane koja prebacuje novinare sa njihovog u nase dvoriste.
Zvezda vuce dugove stare i po 5-6 godina i nekako je logicnije da se prvo oni vracaju, a ovi novi ako nisu hitni neka stoje i cekaju svoj red.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
@jaksa

Pa šta ću drugo nego da kačim slike... Nemam pametnija posla da objašnjavam ljudima očigledne stvari, naročito onima koji ne žele da razumiju...

Što se tiče Lukića... Najveća (a možda i jedina bitna) stvar koju je on uradio jeste Gazprom. Pored toga, slabo šta... I govorio sam ranije, priče da se dug smanjuje su mi posmiješne... Sabirao sam ja i oduzimao i zaključio da mi od Lekićevog transfera ne možemo živjeti i da se po svemu sudeći zadužujemo... Možda još nismo počeli, jer živimo od transfera zlih uprava (Milijaš, Tomović, Žigić), ali ako nekoga ne prodamo moraćemo sigurno. Činjenica je da mi nemamo koga baš da prodamo...

Iskreno se nadam prodaji Paje (1,5 miliona i da se šutamo u dupe)...

Opet da se vratim na početak: nada nam je Gazprom. Izgleda da su pljunuli neke solidne pare. Nažalost, za razliku od zlog i bahatog Ivića, mi nemamo čovjeka koji bi znao da iskoristi te pare... Barem nisu do sada pokazali da znaju...

IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung 
Roki brate, ne bi oni ni doveli tog Adija da im nije bilo Rajevca,znaci da nemamo nikakve skaute...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Roki brate, ne bi oni ni doveli tog Adija da im nije bilo Rajevca,znaci da nemamo nikakve skaute...
Kakve veze ima ko je rekao da ga dovedemo, ako smo ga doveli? To nista ne umanjuje odluku uprave da ga dovedu.
Mi nemamo para za skaute i igraci dolaze na probu kod nas na preporuke menadzera, a ne skauta, a to nije uvek dobro po klub.
Po meni je dobro sto konacno neko iz uprave(Adzic) ide u inostranstvo da gleda igrace, a ne ko ranije sto smo dovodili igrace preko you tube-a! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Citat
Član Upravnog odbora FK Crvena zvezda

Datum i mesto rođenja:    18.02.1969, Kraljevo

Stručna sprema:    
diplomirani pravnik

Poslovna karijera:    

Član Izvršnog odbora Skupštine grada Beograda od februara do septembra 1997. godine. Specijalni savetnik saveznog ministra unutrašnjih poslova Zorana Živkovića za međunarodnu policijsku saradnju u periodu izmedju 2001 - 2003. godine.  Savetnik ministra odbrane Borisa Tadića zadužen za budžet i finansije od 2003 - 2004. godine. Član Komisije za sukcesiju imovine SR Jugosalavije na Državnu zajednicu Srbija i Crna Gora 2004. godine. Odbornik Skupštine grada Beograda od 1996-2000. godine. Poslanik Narodne skupštine Republike Srbije od 2000 - 2003. godine. Predsednik Administrativnog odbora Narodne skupštine Republike Srbije u periodu od 2001 - 2002. godine. Potpredsednik Odbora za bezbednost Narodne skupštine Republike Srbije u periodu izmedju 2001 - 2002. godine. Član Nadzornog odbora kompanije „Jugoslovensko rečno brodarstvo“ u periodu izmedju 2001-2005. godine. Predsednik Upravnog odbora JKP "Gradsko Zelenilo" od 1997-1999. godine, predsednik Upravnog odbora JKP "Gradske pijace" od 2000-2002. godine i predsednik Upravnog odbora JP "Ada Ciganlija" od 2002. godine. Odbornik Skupštine opštine Vračar od 2004. godine.

Predsednik Organizacionog odbora „Beogradskog maratona“ 1997. godine. Potpredsednik KK Crvena zvezda od 2002 – 2004. godine. Član Predsedništva Košarkaškog saveza Beograda od 2007 - 2008. godine.

Od 1994-1997. godine bio šef kabineta Predsednika Demokatske stranke dr Zorana Djindjića. Stipendista Robert Šuman fondacije u Evropskom parlamentu i Evropskoj komisiji 1999. godine.

Stara dobra prica(kao iz kosarke): slabost-mada za instituciju koja je zvezda to nije slabost vec katastrofa, u rezultatima nadoknadi uvlacenjem u dupe navijacima i pravljenjem konstantne tenzije u prvenstvu. Jel Tole kriv za Slovan koji je bio najmerodavniji za dokazivanje celoj Srbiji kako je titula pokradena, za Adzica, za Radojicu Bozovica... FKCZ ce na kraju da zavrsi isto kao i KKCZ koju su po istom receptu vodili isti ovi ljudi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Za sve gore napisano mozda nisam u pravu, ne tvrdim da jesam...

Moram ovo da napisem, da se ogradim...  Smile  

brate molim te nemoj vise ovo pisati na kraju svakog posta... nismo mi debili da ne shvatamo da ti mozda nisi u pravu, nemas od cega da se ogradjujes
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 817 818 820 821 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.