Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 806 807 809 810 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1007830 puta)
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 5310
Повјеруј  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
A i imaju iste avatare i "obojica" koriste Chrome 7.0.517.44  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
A i imaju iste avatare i "obojica" koriste Chrome 7.0.517.44  Smile

...i obojici nikname pocinje sa krele  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 5310
Браво за вас,2 бамбија  Smile

Појма нисам имао да је Ранко Стојић био Дрогбин менаџер  Smile Чини ми се и Сахин i чији све не још..Такав човјек нама треба,а не Лукићи Ађићи
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Јеботе каква слика.... Као кадар из Кустурициног филма...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Ovi sto kazu da nije bio penal - cist ko suza.

E, a meni se bas svidja sto je golman namerno spustio loptu na nogu Kaludjerovica... volim takve stvari kod protivnickih timova Smile

Penal jeste bio.. Samo ako si vec dosao na Temu: Fudbalski klub Crvena Zvezda, iako si sa suprotne strane brda, onda bar pokusaj da obuzdas svoje emocije...pa lepo napisi realno kako jeste... Da smo se izvukli, jesmo!...ali izbaci taj deo sa "namerno" ispustenom loptom ...i zbog takvih kao ti mi je bas drago sto smo na ovaj nacin pobedili...voleo bi i da smo gubili 3:0, pa da smo poslednjih 4 minuta dali 4 gola...ne sto volim da gledam kako gubimo, nego eto, bas zbog takvih kao ti...da imas o cemu da razmisljas.... Nemam ja nista protiv tebe ili toga sto navijas za Partizan, naprotiv, postujem sve grobare, ali brate...mani se tih fantazija...lepo sagledaj realno stvari i prvi sam koji ce se sloziti sa tobom iako si grobar  Smile ...
Pa jel sam ja napisao nesto suprotno? Pa i meni je drago sto tako pobedjujete. A ti volis da pobedjujete na te nacine zbog navijaca Partizana? Pa zar se to ne zove kompleks?

Boli mene kurac sto ste vi pobedili, mi smo ionako sampioni unapred sto sam vec ovde i napisao. Nasa liga me ne zanima preterano jer se zna sampion unapred. Ja odavno slavim 4. uzastopnu. Sve dok je Tole ziv bice tako.

A sto se tice vaseg 2. gola, lepo se vidi da golman nije imao nameru da je hvata jer, da je imao, isao bi sa malo iskrivljenim prstima (kao kad ide da je uhvati) a ne sa potpuno otvorenim sakama i jos na kraju da je prstima udari ka dole... lopta mu uopste nije nezgodno skocila jer se u startu videlo da ide u zemlju i da ce odskociti... mogao je lagano da odbije loptu u stranu a ne na nogu Kaludjerovicu ispred koga je bio samo golman, niti jedan igrac Spartaka Smile

Ali opet kazem, ja obozavam kad dobijate na takve nacine tako da se uopste ne bunim... stavise, izuzetno mi je drago Smile

Zemljace...ti si na nasoj temi, ne mi na tvojoj... Sta ti nije jasno ?! I ti se javljas da kazes sta je komplex ?!  Smile
Jel ti decaku znas uopste sta znaci biti kompleks? Nemam ja moju temu a ni ti tvoju da se razumemo prvo... a ja sam kompleks ako prokomentarisem nesto na temi Crvene zvezde? Ocigledno ne razumes znacenje te reci.

Ovo podebljano procitaj i uvidi sam ko je kompleks i to teski. Evo jedan cvetic Smile

Eto,kakvi ste...covek vam samo dao dokaz,cinjenicu da je sudija pogresio,niko nije rekao da je namesteno i vi odmah krecete sa vredjanjem.

Kod nas na temi vristite,ismevate nase golove,postavljate klipove,provocirate,prognozirate nase rezultate unapred,indirektno i direktno optuzujete za namestanje i niko vam nista nije rekao...

Zapitajte se ko je ko i ko to ima kompleks.
Svaka cast na komentaru, covek.

Zvezda da gol iz ofsajda a pojedini nasli za pravo da komentarisu penal koji je sviran protiv njih. Ali ne, ja sam neobjektivan i pristrasan. Kako mogu biti pristrasan kad sam vec priznao da namestamo utakmice i da smo titulu dogovorili odmah posle rodjenja Tita?

Nemam nameru da provociram, samo komentarisem situaciju kod drugog gola onako kako se meni cini Smile
Ovi sto kazu da nije bio penal - cist ko suza.

E, a meni se bas svidja sto je golman namerno spustio loptu na nogu Kaludjerovica... volim takve stvari kod protivnickih timova Smile

Penal jeste bio.. Samo ako si vec dosao na Temu: Fudbalski klub Crvena Zvezda, iako si sa suprotne strane brda, onda bar pokusaj da obuzdas svoje emocije...pa lepo napisi realno kako jeste... Da smo se izvukli, jesmo!...ali izbaci taj deo sa "namerno" ispustenom loptom ...i zbog takvih kao ti mi je bas drago sto smo na ovaj nacin pobedili...voleo bi i da smo gubili 3:0, pa da smo poslednjih 4 minuta dali 4 gola...ne sto volim da gledam kako gubimo, nego eto, bas zbog takvih kao ti...da imas o cemu da razmisljas.... Nemam ja nista protiv tebe ili toga sto navijas za Partizan, naprotiv, postujem sve grobare, ali brate...mani se tih fantazija...lepo sagledaj realno stvari i prvi sam koji ce se sloziti sa tobom iako si grobar  Smile ...
Pa jel sam ja napisao nesto suprotno? Pa i meni je drago sto tako pobedjujete. A ti volis da pobedjujete na te nacine zbog navijaca Partizana? Pa zar se to ne zove kompleks?

Boli mene kurac sto ste vi pobedili, mi smo ionako sampioni unapred sto sam vec ovde i napisao. Nasa liga me ne zanima preterano jer se zna sampion unapred. Ja odavno slavim 4. uzastopnu. Sve dok je Tole ziv bice tako.

A sto se tice vaseg 2. gola, lepo se vidi da golman nije imao nameru da je hvata jer, da je imao, isao bi sa malo iskrivljenim prstima (kao kad ide da je uhvati) a ne sa potpuno otvorenim sakama i jos na kraju da je prstima udari ka dole... lopta mu uopste nije nezgodno skocila jer se u startu videlo da ide u zemlju i da ce odskociti... mogao je lagano da odbije loptu u stranu a ne na nogu Kaludjerovicu ispred koga je bio samo golman, niti jedan igrac Spartaka Smile

Ali opet kazem, ja obozavam kad dobijate na takve nacine tako da se uopste ne bunim... stavise, izuzetno mi je drago Smile

Zemljace...ti si na nasoj temi, ne mi na tvojoj... Sta ti nije jasno ?! I ti se javljas da kazes sta je komplex ?!  Smile
Jel ti decaku znas uopste sta znaci biti kompleks? Nemam ja moju temu a ni ti tvoju da se razumemo prvo... a ja sam kompleks ako prokomentarisem nesto na temi Crvene zvezde? Ocigledno ne razumes znacenje te reci.

Ovo podebljano procitaj i uvidi sam ko je kompleks i to teski. Evo jedan cvetic Smile

Eto,kakvi ste...covek vam samo dao dokaz,cinjenicu da je sudija pogresio,niko nije rekao da je namesteno i vi odmah krecete sa vredjanjem.

Kod nas na temi vristite,ismevate nase golove,postavljate klipove,provocirate,prognozirate nase rezultate unapred,indirektno i direktno optuzujete za namestanje i niko vam nista nije rekao...

Zapitajte se ko je ko i ko to ima kompleks.
Svaka cast na komentaru, covek.

Zvezda da gol iz ofsajda a pojedini nasli za pravo da komentarisu penal koji je sviran protiv njih. Ali ne, ja sam neobjektivan i pristrasan. Kako mogu biti pristrasan kad sam vec priznao da namestamo utakmice i da smo titulu dogovorili odmah posle rodjenja Tita?

Nemam nameru da provociram, samo komentarisem situaciju kod drugog gola onako kako se meni cini Smile

Ako si primetio ja licno nisam do sada ostavio ni jedan jedini komentar niti bilo kakav drugi tip posta na vasoj temi... Odlicno znam sta znaci rec kompleks i nemoj se toliko upinjati da objasnis kako ima smisla sve sto ti napises i govoris... To da pobedimo u poslednja 4 minuta tako sto cemo dati 4 gola sam upravo zbog tebe licno napisao, da imas sa cime da se zanimas...cisto malo iz zeze da ti kontriram  Smile samo ti ocigledno nisi to uspeo da pohvatas, nego si suvise bukvalan  Smile Ja jesam za diskusiju, ali sa nekim rezonom, a ne sa tim tvojim jednostranim misljenjem... I jos nesto...ne zelim uopste da se nastavljam sa tobom niti imam nameru da polemisem sa nekim ko je kao ti, pogotovo ne o takvim supljim pricama... Da ima negde da se pogleda statistika tvojih postova na ovom forumu, zacudio bi se ili ti ne, nego bar normalni ljudi, koliko jedan grobar ostavlja postova na temi za Crvenu Zvezdu... I na kraju...savrseno me ne zanima nastavljanje na ovu temu, samo sam hteo da budem koliko toliko fer pa da ne ostavim post i nema me...ali posto nema svrhe mnogo polemisati sa tobom, jer gledas sve samo kroz jednu rupu kroz koju tebi odgovara i misljenje ti se ne moze promeniti, u smislu da pokusas da razmislis mozda je neko ispravno nesto rezonovao, a ne samo TI KOJI SI BOGOM DAN...i svaka tvoja je od zlata satkana, ko god misli drugacije ocigledno je na pogresnoj planeti...jel da  Smile? ...Mogao bi ti do prekosutra pisati, ali nema potrebe, svakako ti nisi neko ko ce odreagovati prirodno na kritiku i mozda je nekad i prihvatiti kao ispravnu...sve najbolje....i cestitam na pobedi danas protiv Metalca, da ne bude da ti samo kontriram, pa ko bude bolji do kraja prvenstva i izbori se sa protivnickim tomovima, sudijskim greskama, pa mozda i nekim namestenim stvarima, mislim i na Zvezdu i Partizan neka bude prvi i svi zadovoljni  :[115... I jos nesto..da cisto vidis da nisam neko ko je realan samo ako to njemu odgovara i ako se hvali Zvezda...da..imate bolji tim trenutno, to iskreno mislim, za sta naravno i ne treba posebna mudrost u ovom trenutku, ali vise to zbog toga samo da ti kazem, a ne da sam otkrio nesto novo, da vidis da sam realan... Kako ce biti posle zimskog prelaznog, ne znam, videcemo, ko ode, dodje kod nas-vas...ali o tom potom...pozz  Smile ... I gledaj kad odgovoris da me ne prozivas puno, da ne moram opet da piskaram bas puno, ostavi za neki sledeci put  Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2010, 23:07:24 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung 

Јеботе каква слика.... Као кадар из Кустурициног филма...
Znaci ne verujem  Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2010, 23:04:48 od stelexD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Ako si primetio ja licno nisam do sada ostavio ni jedan jedini komentar niti bilo kakav drugi tip posta na vasoj temi... Odlicno znam sta znaci rec kompleks i nemoj se toliko upinjati da objasnis kako ima smisla sve sto ti napises i govoris... To da pobedimo u poslednja 4 minuta tako sto cemo da ti 4 gola sam upravo zbog tebe licno napisao, da imas sa cime da se zanimas, samo ti ocigledno nisi to uspeo da pohvatas, nego si isuvise bukvalan   Ja jesam za diskusiju, ali sa nekim rezonom, a ne sa tim tvojim jednostranim misljenjem... I jos nesto...ne zelim uopste da se nastavljam sa tobom niti imam nameru da polamisem sa nekim ko je kao ti, pogotovo ne o takvim supljim pricama... Da ima negde da se pogleda statistika tvojih postova na ovom forumu, zacudio bi se ili ti ne, nego bar normalni ljudi, koliko jedan grobar ostavlja postova an temi za Crvenu Zvezdu... I na kraju...savrseno me ne zanima nastavljanje na ovu temu, samo sam hteo da budem koliko toliko fer pa da ne ostavim post i nema me...ali posto nema svrhe mnogo polemisati sa tobom, jer gledas sve samo kroz jednu rupu kroz koju tebi odgovara i misljenje ti se ne moze promeniti, u smislu da pokusas da razmislis mozda je neko ispravno nesto rezonovao, a ne samo TI KOJI SI BOGOM DAN...i svaka tvoja je od zlata satkana, ko god misli drugacije ocigledno je na pogresnoj planeti...jel da  ? ...Mogao bi ti do prekosutra pisati, ali nema potreba, svakako ti nisi neko ko ce odreagovati prirodno na kritiku i mozda je nekad i prihvatiti kao ispravnu...sve najbolje....i cestitam na pobedi danas protiv Metalca, da ne bude da ti samo kontriram, pa ko bude bolji do kraja prvenstva i izbori se sa protivnickim tomovima, sudijskim greskama, pa mozda i nekim namestenim stvarima, mislim i na Zvezdu i Partizan neka bude prvi i svi zadovoljni  :[115... I jos nesto..da cisto vidis da nisam neko ko je realan samo ako to njemu odgovara i ako se hvali Zvezda...da..imate bolji tim trenutno, to iskreno mislim, za sta naravno i ne treba posebna mudrost u ovom trenutku, ali vise to zbog toga samo da ti kazem, a ne da sam otkrio nesto novo, da vidis da sam realan... Kako ce biti posle zimskog prelaznog, ne znam, videcemo, ko ode, dodje kod nas-vas...ali o tom potom...pozz   ... I gledaj kad odgovoris da me ne prozivas puno, da ne moram opet da piskaram bas puno, ostavi za neki sledeci put 
E, pa znas na sta bi svet licio kad bi svi imali isto misljenje? Smile

A ne brini, ne teram ja nikoga da misli kao ja, mene za to licno boli uvo Smile

O kakvoj ti kritici pricas? Sto necu da prizam da sam kompleks ili sta? Sta si ti to mene kritikovao i to, pazi, dobronamerno?
Pa pazi, ona tvoja recenica "drago mi je da pobedjujemo ovako zbog tebi slicnima" i moja recenica "boli me uvo dal cete da dobijete ili ne"... svako neutralan bi dodelio tebi tu "tilulu" da bas mora nekom izmedju nas dvojice da je dodeli... ali to su price za malu decu, ta rec "kompleks" mi se smucila vise, povraca mi se kad to neko kaze... ko deca neka...

A ovo za statistiku... svako ko je pratio moje postove video je da vrlo retko pisem ovde odnosno mnogo redje nego sto pisem na Partizanovoj... dodjem, eto, da malo prokomentarisem utakmicu i tako...

I hvala na cestitkama i tebi sve najbolje Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Ako si primetio ja licno nisam do sada ostavio ni jedan jedini komentar niti bilo kakav drugi tip posta na vasoj temi... Odlicno znam sta znaci rec kompleks i nemoj se toliko upinjati da objasnis kako ima smisla sve sto ti napises i govoris... To da pobedimo u poslednja 4 minuta tako sto cemo da ti 4 gola sam upravo zbog tebe licno napisao, da imas sa cime da se zanimas, samo ti ocigledno nisi to uspeo da pohvatas, nego si isuvise bukvalan   Ja jesam za diskusiju, ali sa nekim rezonom, a ne sa tim tvojim jednostranim misljenjem... I jos nesto...ne zelim uopste da se nastavljam sa tobom niti imam nameru da polamisem sa nekim ko je kao ti, pogotovo ne o takvim supljim pricama... Da ima negde da se pogleda statistika tvojih postova na ovom forumu, zacudio bi se ili ti ne, nego bar normalni ljudi, koliko jedan grobar ostavlja postova an temi za Crvenu Zvezdu... I na kraju...savrseno me ne zanima nastavljanje na ovu temu, samo sam hteo da budem koliko toliko fer pa da ne ostavim post i nema me...ali posto nema svrhe mnogo polemisati sa tobom, jer gledas sve samo kroz jednu rupu kroz koju tebi odgovara i misljenje ti se ne moze promeniti, u smislu da pokusas da razmislis mozda je neko ispravno nesto rezonovao, a ne samo TI KOJI SI BOGOM DAN...i svaka tvoja je od zlata satkana, ko god misli drugacije ocigledno je na pogresnoj planeti...jel da  ? ...Mogao bi ti do prekosutra pisati, ali nema potreba, svakako ti nisi neko ko ce odreagovati prirodno na kritiku i mozda je nekad i prihvatiti kao ispravnu...sve najbolje....i cestitam na pobedi danas protiv Metalca, da ne bude da ti samo kontriram, pa ko bude bolji do kraja prvenstva i izbori se sa protivnickim tomovima, sudijskim greskama, pa mozda i nekim namestenim stvarima, mislim i na Zvezdu i Partizan neka bude prvi i svi zadovoljni  :[115... I jos nesto..da cisto vidis da nisam neko ko je realan samo ako to njemu odgovara i ako se hvali Zvezda...da..imate bolji tim trenutno, to iskreno mislim, za sta naravno i ne treba posebna mudrost u ovom trenutku, ali vise to zbog toga samo da ti kazem, a ne da sam otkrio nesto novo, da vidis da sam realan... Kako ce biti posle zimskog prelaznog, ne znam, videcemo, ko ode, dodje kod nas-vas...ali o tom potom...pozz   ... I gledaj kad odgovoris da me ne prozivas puno, da ne moram opet da piskaram bas puno, ostavi za neki sledeci put 
E, pa znas na sta bi svet licio kad bi svi imali isto misljenje? Smile

A ne brini, ne teram ja nikoga da misli kao ja, mene za to licno boli uvo Smile

O kakvoj ti kritici pricas? Sto necu da prizam da sam kompleks ili sta? Sta si ti to mene kritikovao i to, pazi, dobronamerno?
Pa pazi, ona tvoja recenica "drago mi je da pobedjujemo ovako zbog tebi slicnima" i moja recenica "boli me uvo dal cete da dobijete ili ne"... svako neutralan bi dodelio tebi tu "tilulu" da bas mora nekom izmedju nas dvojice da je dodeli... ali to su price za malu decu, ta rec "kompleks" mi se smucila vise, povraca mi se kad to neko kaze... ko deca neka...

A ovo za statistiku... svako ko je pratio moje postove video je da vrlo retko pisem ovde odnosno mnogo redje nego sto pisem na Partizanovoj... dodjem, eto, da malo prokomentarisem utakmicu i tako...

I hvala na cestitkama i tebi sve najbolje Smile

Svakako nisam mislio samo na tvoj post koji je pocetni bio za ovu diskusiju, duze vec citam tvoje komentare...a inace si uporedio dve recenice koje tebi odgovaraju naravno, ali nebitno za to...i nisam rekao u smislu, e...ti si kompleksas kako bi te ja ocenio kao takvog, nego sam samo odreagovao na to sto si ti prvi to spomenuo, a ne bi trebao...i nemoj da mislis da te optuzujem kao takvog Wink ...ako su bukvalno shvatio, nemoj....ali nebitno, necemo o tome vise i meni je ta rec preko glave... To da komentarises vise na Partizanovom delu je normalno i prirodno, ali da te ima ovde...vala...ima te.. Smiley...ali neka...malo da razbijemo monotoniju...bacis buvu, pa da ima o cemu da se kucka  Smile ...

Opusteno brate...sad ce 15-o kolo, pa cemo kad dodje sledeca utakmica nastaviti  Smile ... pozz  Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2010, 23:35:10 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Pa dobro, normalno je da bacim pogled i na ovu temu i nesto iskomentarisem kao sto je normalno i da vi isto cinite.

Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 806 807 809 810 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.