Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 799 800 802 803 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1008048 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
za mene je tuga sto su takvi igraci u opste u Zvezdi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ео сад мало правог фудбала

http://atdhe.net/29510/watch-newcastle-vs-chelsea     Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Армија са Севера !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2767
Zastava Звездин Север
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
SonyEricsson Т280i

Лизни га Толе мало  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ова победа је само из ината...
Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Citat
a da se vi lepo vratite na crnogorske njive sa kojih ste dosli za bolje niste

A ovo danas bi srpski Vembli... Smiley 1

samo sam te cekao  Smile
za crnogorske uslove jeste
ali ovo dvojicu nazad u brazil pa da ih guze trandze  Smile

Pa sad.
Stadion Buducnosti i Sutjeske imaju bolju podlogu nego Partizanov a ne Spratakov. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
a da se vi lepo vratite na crnogorske njive sa kojih ste dosli za bolje niste

A ovo danas bi srpski Vembli... Smiley 1

samo sam te cekao  Smile
za crnogorske uslove jeste
ali ovo dvojicu nazad u brazil pa da ih guze trandze  Smile

Pa sad.
Stadion Buducnosti i Sutjeske imaju bolju podlogu nego Partizanov a ne Spratakov. Smile
Nemoj molim te da nas zajebavas Smiley 1 pa imaju neki i RTCG pa pogledaju neki put pregled kola Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Nemoj da pricas nesto sto ne znas.Stadion Buducnosti ima vrhunsku podlogu koju su radili strucnjaci iz inost. Snijeg,kisa,sunce trava je idealna.Zbog potrebe reprezentacije su ulozena velika sredstva.Podloga na stadionu kraj Bistrice je slovila i slovi za jednu od najbooljih u bivsoj Jugoslaviji.Da si bio,znao bi,ko je bio,zna...

Sad kada ti vidis stadion Mogrena ja se sjetim Ivanjice i sl...Znaci,generalno,stadioni su isti kurac sem Zvezdinog.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Vranješ iz Zvezde preko Šerifa do Nanta

Bivši fudbaler banjalučkog Borca, Napretka  i Crvene zvezde, defanzivac Ognjen Vranješ, mogao bi karijeru da nastavi u francuskom Nantu. Vranješ, koji trenutno nastupa za moldavski Šerif, nedavno je debitovao i za reprezentaciju BiH što nije prošlo nezapaženo kod skauta francuskog drugoligaša.

- Postoji interesovanje nekoliko klubova, među kojima je i Nant, ali za sada ne bih mogao ništa da kažem - kratko je vest prokomentarisao Vranješ, koji je još član Crvene zvezde te kao pozajmljen igrač nastupa za Šerif.

Ognjen Vranješ, koji je na pozajmici u Šerifu iz Moldavije, definitivno se neće vraćati u redove viceprvaka Srbije. U njegovom ugovoru stoji klauzula da Moldavci ili bilo koja druga ekipa ukoliko ponude 150.000 mogu da otkupe Vranješov ugovor, što će se prvog dana prelaznog roka i dogoditi.

http://www.sportal.rs/news.php?id=40316
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
A Grbalj? I on bese ima dobar teren?

Isah zna da igra ono sto treba da igra... Ipak, fali mu malo vise ideje, pasa, puno kvalitetnog suta, a poprilicno fizicke spreme i snage... Ali da to ima, ne bi igrao u Zvezdi nego negde u Evropi...
Ipak, primetno je da on od kako je dosao igra sve gore... A to je sve posledica nase fizicke spreme, a i ne postojanja sistema u igri... Raspada se zadnje 2-3 utakmice, tj. van forme, pre toga je uz Adija(posle njega) i par njih bio nas najbolji i najkonstantniji igrac(to kazu i glasovi na drugom forumu)...

Ali ovo prvo je kljucni problem... Kod nas fudbaleri ne postaju bolji nego gori... A videcete da ce i Adi slabije da igra ako se zadrzi jos godinu dana kod nas... Jednostavno jako se lose radi na fizickoj spremi, ma svemu vezanom za to(i tehnici i taktici isto verovatno)... Mada mi zapravo i nemamo kondicionog trenera, ili imamo, ili... Ne zna to vise niko...

Nije mi jasno, zasto nas klub, ne uspostavi neku saradnju sa Man Utd, sto se toga tice, i posalje 2-3 perspektivna, skolovana coveka, da odu da nauce to sto treba o fizickoj spremi... Poprilicno sam siguran da nece Mancester praviti problem, i da bi izasao u susret, obzirom da im nismo, niti cemo biti, konkurencija ni u jednom smislu(bilo nekad ali ko zna kada ce biti ponovo)...

Moguce da ja gresim, ali ovo mi stvarno deluje ovako...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Nemoj da pricas nesto sto ne znas.Stadion Buducnosti ima vrhunsku podlogu koju su radili strucnjaci iz inost. Snijeg,kisa,sunce trava je idealna.Zbog potrebe reprezentacije su ulozena velika sredstva.Podloga na stadionu kraj Bistrice je slovila i slovi za jednu od najbooljih u bivsoj Jugoslaviji.Da si bio,znao bi,ko je bio,zna...

Sad kada ti vidis stadion Mogrena ja se sjetim Ivanjice i sl...Znaci,generalno,stadioni su isti kurac sem Zvezdinog.
U redu je, znamo da je Marakana najmoderniji stadion u univerzumu. Smile Smile

A Grbalj? I on bese ima dobar teren?

Malo bolji od Partizanovog.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 799 800 802 803 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.