Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 784 785 787 788 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1009545 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8

ma daj nismo djeca... znamo zbog čega je odgođeno... nijee sigurno zbog 1 000 ljudi...

a i da jeste, nije to ni bitno, samo kažem da je sprdnja i da ne vidim čemu čuđenje sa vaše strane zašto se mi bunimo jer je "sve reuglarno"... malo se naivni pravimo... da je Zvezda uradila to isto, vi bi isto digli frku... što je sasvim normalno i ispravno, jer ovo narušava regularnost, ma ko to uradio....

Ja iskreno ne znam drugi razlog sto je promenjeno domacinstvo,ali bez paljenja...

Moje cudjenje na vasu reakciju jeste zato sto se vi bunite ako vetar malo jace duva pored vaseg stadiona...
Sto neko iz Zvezde nije izasao u medije kada je od njih Sloboda ovo trazila,nego su sada izasli?I sto sada nisu rekli da je i od njih trazeno,nego mora neko drugi to da kaze?
Zasto Kristic to pominje,jel to njegov posao?Zasto onda nije pomenuo Vidaka Bratica i njegovu izjavu posle utakmice sa Partizanom?Zasto nije rekao da su ovi iz Borca pre utakmice rekli kako ce biti srecni ako izgube sa sto manjom gol razlikom na marakani.Ali,zato ume jako lepo da kaze kako su iz Spartaka izjavili da ce dati sve od sebe protiv Zvezde i da pominje kako BSK nije izveo dva standardna igraca protiv Partizana.

Eto,zbog toga je moje cudjenje,dokle sa tim licemerstvom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Док не престанете да намештате Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Vazno je da Tole nije uticajan i ne namesta i nista se ne pita i nije glavni nigde, i vazno je da vazda imamo nezeljene goste na temi...

Vas klub namesta kako stigne, a vi jos nalazite za shodno da dolazite ovde i trazite sta? Neko opravdanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Vazno je da Tole nije uticajan i ne namesta i nista se ne pita i nije glavni nigde, i vazno je da vazda imamo nezeljene goste na temi...

Vas klub namesta kako stigne, a vi jos nalazite za shodno da dolazite ovde i trazite sta? Neko opravdanje?

Vazno je da ti skreces sa teme,ali dobro...

Ti izneses dokaze da moj klub namesta i ja se vise nikad ne pojavim ovde...moze?

I u cemu je toliki problem ako grobari pisu ovde i cigani tamo na nasoj temi?Zar Srbija nije slobodna zemlja? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Carapanski gavrimunjo, vama se lose pise dok god su vam krivi Tole i Partizan.  Kad budes ovde napisao i diskutovao sa tvojim istomisljenicima kako igrate dobar i lep fudbal a neko drugi vam smeta, onda ce imati smisla ovo tvoje (vase) laprdanje.  Budite malo bar realni pa kukajte na konkretnije stvari....a ticu se vaseg dvorista.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 02:32:44 od zezamkrizu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Zar Srbija nije slobodna zemlja? Smile

Nije. Nikad ni bila.

Sto se tice pojavljivanja na ovoj temi - dodji slobodno, ali malo manje branjenja Toleta ne bi bilo na odmet, branis ga kao da ti je cale ili ljubavnik...  Smile

Cinjenica je da se svi grobari forumasi sjate na ovu temu na vest da je Zvezdina cistacica uzela neplacen odmor, moram da reagujem jer smarate. Neke stvari se definitivno ne ticu vas...

Carapanski gavrimunjo, vama se lose pise dok god su vam krivi Tole i Partizan.  Kad budes ovde napisao i diskutovao sa tvojim istomisljenicima kako igrate dobar i lep fudbal a neko drugi vam smeta, onda ce imati smisla ovo tvoje (vase) laprdanje.  Budite malo bar realni pa kukajte na konkretnije stvari....a ticu se vaseg dvorista.

Jos te nisu odveli u Lazu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Pojavim se ovde kada vasa uprava,trener ili igraci pominju Partizan i kada vi pominjete Partizan i naravno da prokomentarisem poneki vas rezultat i igru,ali samo ponekad...

Posto nas cesto pominjete u poslednje vreme,imam potrebu i cesce da se pojavim ovde i to je to... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ma ti si tu i kad niko nista ne pomene....  Smile

Da ne branis Toleta, moglo bi to i da se tolerise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Jos te nisu odveli u Lazu?

Hahahahaha nit znas sta je ni gde je Laza...a sto bi se reklo "znaci nemas opravdanje"  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Ma ti si tu i kad niko nista ne pomene....  Smile

Da ne branis Toleta, moglo bi to i da se tolerise.

Ne branim ja Toleta,ja branim Partizan. Smile

Tole mi sluzi samo da vam malo cvarke topim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 784 785 787 788 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.359 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.