Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 747 748 750 751 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1014800 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 300
A sa druge strane te doceka Hajduk iz Kule sa livadom,ludim gazdom i 200 navijaca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
Значи Звезду ће да гледа 9 милиона Словенаца а? Smile Сети се само колико је људи било на Велење - Звезда Smile

Неће ту лигу нико бре да гледа. Биће сензационално првих годину-две ко Јаднранска лига и онда ће људи да батале све то јер је суштински то опет кукуруз фудбал.

6.5 milona Srba + ~3 miliona Slovenca = 9.5 miliona ljudi. Samim tim daleko visa tv prava, daleko vece interesovanje sponzora i daleko vise ljudi koji ce doci na Marakanu recimo da gledaju Maribor, nego Mladi radnik. A isto vazi i za Partizan ili Vojvodinu, koji imaju jos daleko manju posetu nego mi. Tu su i prihodi od same lige, ako se organizuje na prav nacin, tako da ce finansije biti neuporedovo bolje nego sada, a vec sam objasnio i zasto ce mladi igraci da napreduju daleko bolje protiv Hajduka iz Splita, nego protiv Hajduka iz Kule. A i verujem da bi nas u Zagrebu (mislim na rukovodstvo) docekali prijateljskije nego u Kuli.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2010, 14:19:43 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 300
Inace nas ima 7 306 000 stanovnika bez Kosova ali to saada nije bitno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
To je po popisu od ko zna kad. A s'obizrom na nas prirodni prirastaj, odnosno broj ljudi koji gleda da ode odavde glavom bez obzira, mislim da je ova moja cifra realnija. Ali nije ni bitno. Sve je to sto sam naveo samo orijentaciono. Samo da se stekne sira slika. Nisu bitne konkretne brojke. Bitno je samo da su one u zajednockoj ligi i ovako pojedinasnoj uzasno razlicite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC HD2
Dok je bila stara liga na nivou Jugoslavije, Zvezda je bila prvak Evrope i Sveta i nije bilo godine da nismo prezimili u Evropi! A sada vidite gde smo. Tako da prica o kvalitetu ne stoji, sigurno bi bio veci nego sto nam je sada. Jedini je problem sto bi se u nju dolazilo po kljucu. Zato je bolje resenje da klubovi iz regionalnih(npr Prve lige Srbije, Hrvatske, Bosne...) liga igraju neke kvalifikacije i tako da svake godine popunjavaju Jadransku ligu. Tako nebi opao kvalitet ni manjih klubova i oni bi imali interes da prave dobre timove. Zamislite recimo da Jagodina udje u tu ligu, ili Spartak, kakva bi to bila ludnica za njih i kakvo bi to bilo interesovanje u tim mestima. A o poseti na utakmicama, glupo je i pricati. Ako sad imamo 10-ak hiljada prosek, tada bi bio 20 minimum!
Tako da ne vidim nista lose u tome, jedino treba dobro organizovati takvu ligu i obezbediti neko mesto u Evro takmicenjima! A bilo bi boljitka za sve!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
sigurno bi bio veci nego sto nam je sada.

true Smile

Tako je vec organizovana NLB liga. Ne znam detalje, ali uvek neko ispada i neko drugi upada, prema koeficijentu. Tako bi bilo i ovde. I klubovi manji bi svakako imali interes da se dokopaju te lige, kao sto bi Zvezda morala da bude dobra kako odatle ne bi ispala.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2010, 14:28:17 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
daleko vise ljudi koji ce doci na Marakanu recimo da gledaju Maribor, nego Mladi radnik.

Како си дошао до овог закључка?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
empty
vecito antiprotivan  Smile
zajebo i mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
daleko vise ljudi koji ce doci na Marakanu recimo da gledaju Maribor, nego Mladi radnik.

Како си дошао до овог закључка?

Doci ce ih manje, jer verujem da bi Delije bojkotovale tu ligu, a cine 97% Zvezdine publike. Svima bi se povecala poseta sem nama Smile

Sto se tice atraktivnosti te lige sponzorima moj prijatelj Ic.xc.ni.ka je u pravu.

zajebo i mene Smile

Nije  Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2010, 14:59:41 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ма за спонзоре се ајде слажем, то има логике наравно повећава се тржиште. Ал јебеш тржите то је фудбал у њега се не уклапа улагати уопште и тржиште је ту мање битно. Далеко битнији је квалитет фудбала, а никакав Марибор неће донети промену у том погледу. Грци Румуни Бугари то се тражи за подизање квалитета.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 747 748 750 751 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.