Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1009982 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Citat
Mentolu. Cuti i igraj,niko te nista nije pitao

Зар тако о свом пулену Smile

Bodrim ga da igra,ne da prica.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
SonyEricsson k750i

OTPAO STEFAN STOJAČIĆ

Pregovori Crvene zvezde i 21-godišnjeg beka Stefana Stojačića, koji je u Superligi igrao za tim s Malog Kalemegdana, završeni su bez dogovora o novom ugovoru.
Crveno-beli će nastaviti da traže pojačanja za narednu sezonu, a pozicija beka šutera jedan je od prioriteta menadžmenta crveno-belih.

Izvor: Novosti

au jeeeee... dokle vise,pa ko ce da igra sledece godine ?  Smile

a stojacic je dobar u pi..u materinu pa da treba da zalimo,mi smo propali,pa smo propali!
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125

OTPAO STEFAN STOJAČIĆ

Pregovori Crvene zvezde i 21-godišnjeg beka Stefana Stojačića, koji je u Superligi igrao za tim s Malog Kalemegdana, završeni su bez dogovora o novom ugovoru.
Crveno-beli će nastaviti da traže pojačanja za narednu sezonu, a pozicija beka šutera jedan je od prioriteta menadžmenta crveno-belih.

au jeeeee... dokle vise,pa ko ce da igra sledece godine ?  Smile

a stojacic je dobar u pi..u materinu pa da treba da zalimo,mi smo propali,pa smo propali!
za ovaj tim zvezde i stanje u kojem je trenutno klub koga bi ti lebrona dzejmsa? Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
SonyEricsson k750i
ma iskreno me zabole za kk,tako da i kad bi lebron dosao, bilo bi mi sve jedno!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

OTPAO STEFAN STOJAČIĆ

au jeeeee... dokle vise,pa ko ce da igra sledece godine ?  Smile

za ovaj tim zvezde i stanje u kojem je trenutno klub koga bi ti lebrona dzejmsa? Smile

Istina.

Taj Stojacic je za te godine odlican igrac(21 godina),odigrao je na visokom nivou,gotovo kao neko ino. pojacanje koje smo skupo platili tipa Stiven Markovic.A mogao je sa Nedovicem,Rondovicem,Jelovcem,Kikanovicem da bude nova genaracija igraca koji bi trebali da nose klub u sledecih par sezona...Ali jbg. ode i on decko negde gde ima sigurnost,gde je finansijski obezbedjen,gde ima saigrace i gde ima plana (dugoreocnog,srednjerosconog,kratkorocnog), gde ima takmicarskog duha,izazova i buducnosti...

ma iskreno me zabole za kk,tako da i kad bi lebron dosao, bilo bi mi sve jedno!  Smile

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2010, 18:27:36 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
ok druze, mene nije navijam za klub ne za odredjenu sportsku sekciju, onda lepo nemoj da prozivas igrace kk-a ako te vec ne zanimaju  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
SonyEricsson k750i
ok druze, mene nije navijam za klub ne za odredjenu sportsku sekciju, onda lepo nemoj da prozivas igrace kk-a ako te vec ne zanimaju  Smile
pa naravno da navijam,ali se ne interesujem za kk ko da mi vec nismo propali,pa ce sad
odlazak jednog stojacica da nas pokopa,nego sta je sa stevicem jer on ostao u zvezdi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
Mene interesuje kako niko iz kk nije prozvan, jbte ovi zaradise na Bjelici ogromne pare... A što se svega drugog tiče svaka čast upravi, ovi iz fk-a bi trebali da se ugledaju na njih, ako nemaš para za pošteno pojačanje, skupi talentovanu decu. Baš me interesuje koliko ćemo zaraditi od Milovanovića (pozajmljen igrač), koji je šetao celu utakmicu, a verovatno će početi i sledeću, dok će ova deca kao Vešović sedeti na klupi. Verovatno je Dostaniću stalo do internacijonalnog iskustva ispušenih lula.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2010, 19:30:15 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
pa naravno da navijam,ali se ne interesujem za kk

navijas a ne interesujes se za klub??  Smile brate, vecu glupost nisi mogao da izvalis...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citam da je Olimpijakos odustao od dovodjenja Marka Pantelica. Sve mu je teze da nadje novi klub. Al bi vama lego ko kec na 11.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.