Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1006487 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Kada se postave prava  pitanja odgovor dolazi sam od sebe , ko je kriv , zaslužan za situaciju u kojoj se nalazimo . Ko je zamenio trenera u finišu sezone kada smo bili prvi i doveo proverenu neznalicu Ratka Dostanica i zbog cega , ko je doveo propae fudbalere što na zalasku klarijere što one koji nisu zadovoljili u inostranstvu itd . Riba smrdi od glave .  Smile

mislim da ces ovde naci sve odgovore

Lukić – Odgovornost je moja
Postavljeno: 30.07.2010

Dan posle neprijatnog, teškog poraza Crvene zvezde od Slovana na domaćem terenu pred 40.000 navijača predsednik Crvene zvezde sumira utiske i ističe da je čak tri puta gledao snimak utakmice.

- Dva puta u toku noći i jednom ujutru sam pogledao utakmicu. Mislim da sam dobro uvideo sve naše probleme. Neke utiske ću reći javno, većinu zadržavam za komunikaciju sa svojim saradnicima. Zabrinut sam jer kad se premijera završi porazom pred svojim navijačima drugačije ne može da bude. Međutim, ne bih bio na ovom mestu i ne bih bio Zvezdaš kad ne bih verovao u svoj klub i kada ne bi protiv svakog tima na planeti želeo pobedu. Ako je Slovan mogao da nadigra Zvezdu na Marakani, ne znam zašto Zvezda ne može da nadigra Slovan u Bratislavi? To je realno a ne na naučna fantastika. Ali, podvlačim sve je to moguće uz mnogo bolju igru i potpuno drugačiji pristup – kaže Vladan Lukić.

Prvi čovek Crvene zvezde podvlači svoju odgovornost i posle 1:2 sa Slovanom.

- Hoću da svaki Zvezdaš i čitava javnost znaju da Vladan Lukić stoji iza svake odluke i iza svakog rezultata. Ja sam doveo Ivana Adžića, Andriju Kleuta, ja sam doveo Vladimira Petrovića, ja sam dao predlog za njegovu smenu, i predložio Dostanića Upravnom odboru. Oni odgovaraju meni. Zna se ko šta radi u Zvezdi ali nijedna odluka nije bez mog odobrenja i ja sam vrh piramide.

Lukić ne zaboravlja ni druge odgovorne.

- Meni samokritika ne nedostaje, ali hoću da je vidim i kod drugih. Mislim i na igrače. Hoću da vidim pametnu analizu kod svakog od njih. Sa svim će se razgovarati, utvrdićemo greške i trudićemo se da ih ispravimo. Hoću da u Bratislavu pođu uzdignute i ciste glave sa jasnim planom kako ćemo da dobijemo utakmicu. Ja ću poći prvi i onaj ko nije spreman da pogine na terenu, da ostavi poslednji atom snage za pobedu i ko nije svestan šta znači Zvezdin grb i Zvezdin dres neće poći na revanš. Od igrača, članova stručnog štaba i članova uprave očekujem isto. Vodim Zvezdinu vojsku u Bratislavu koja ide na  pobedu.

Lukić podvlači da je interes Zvezde iznad svega, a teren jedino merilo rada.

- Svaka akcija kluba, sve što rade zaposleni u Crvenoj zvezdi i dan i noć, svaka poseta od 40 hiljada navijača je uzaludna ako nema rezultata. Zato svi treba da radimo u korist rezultata i za Zvezdinu budućnost. Zvezdina budućnost nije vlasništvo jednog čoveka, mene prvog, već armije navijača koja se rađa svaki dan i koja je odavno stvorena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ja ih nisam ni tražio nego pomažem onima kojima nije jasno da razmisle sopstvenom glavom !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
dzaba druze
imaju oni ko misli umesto njih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
U tome i jeste najveci problem , zbog takvih ovi mogu da rade šta hoce i to uz aplauz !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Dva puta u toku noći i jednom ujutru sam pogledao utakmicu. Mislim da sam dobro uvideo sve naše probleme.

A cemu sluzi strucni stab, treneri, skauti?.....to nije tvoj posao!!!

Citat
Ako je Slovan mogao da nadigra Zvezdu na Marakani, ne znam zašto Zvezda ne može da nadigra Slovan u Bratislavi?

Zato sto si doveo fudbalere koji ne znaju da igraju fudbal i trenera koji ne zna gde je levo.

Citat
Ja sam doveo Ivana Adžića

Hvala ti ko bratu  Smile

Citat
ja sam doveo Vladimira Petrovića, ja sam dao predlog za njegovu smenu

Maestralno  Smile

Citat
i predložio Dostanića Upravnom odboru.

Spektakularno  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 15:59:26 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
@ fredikruger

Олади мало!

Pa nisu mu jos odgovorili. Smile

ne postoji tu samo problem trenera. zašto vraćamo trenere koje smo otpustili zbog loših rezultata?

Ako mislis na Muslina, on je otisao sam i to upravo zato sto je jos tada hteo da menja sistem iz korena, a protiv toga su bili Dusan Savic i ostali kojima su puna usta patriotizma, a koji svoje isnove salju da igraju u Francusku. Inace njegovi rezultati pogotovo u domacem prvenstvu su bili ODLICNI!
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 16:03:14 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Пева се и певаће се увек Звезди,није ти јасно..зато што си смпатизер,мада ниси ни то.И они нешто мало знају,али ти си тропа.И већина овде који пише,читам вас неколико месеци ретко пишем.Количина глупости које пишете ,информације ,ово оно...немерљиво је.Нико не замера,мени су драги сипамтизери,љутња такође оправдана.И послушај мој савет,ако већ пишеш да су говна иди пређи навијај за комшије,они и онако сваку утакмицу певају о нама,прозивају нас,па ћеш ето имати веома велику подршку у свом деловању.У спортксе приче нећу да улазим,чувам их за себе и своје пријатеље и другаре.Као и критику.Живи били и учланите се.....и даље се исплати.....(вероватно се сад то тако гледа,дал се исплати или не),и која суза да падне,па шта.Оно што покушавамо сада,неко неће за цео свој живот
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
beeeeeee,beeeeeeeeeeee
zato sto je licno misljenje tako precenjeno  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2010, 16:06:56 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia c6
"Svaka akcija kluba, sve što rade zaposleni u Crvenoj zvezdi i dan i noć, svaka poseta od 40 hiljada navijača je uzaludna ako nema rezultata. Zato svi treba da radimo u korist rezultata i za Zvezdinu budućnost. Zvezdina budućnost nije vlasništvo jednog čoveka, mene prvog, već armije navijača koja se rađa svaki dan i koja je odavno stvorena."

ako su budućnost koroman, tošić, đorđević i milovanović, onda se i ti teraj u pizdu materinu zajedno sa adžićem!
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Који вам курац бре? Причате како је звезда изнад свега, а овде сви себе стављате у први план? Ваше сузе, нервирање, тугу... Па шта сте ви?

Пичке једне што се неко од вас не окуша, него сви стојите са стране и критикујете правећи се сувише интелигентним и паметним, па вас кобајаги сад Лукић и екипа зајебавају. Које срање...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.