Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 891 892 894 895 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1004651 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
A to sto je bivsi igrac ne znaci nista, jer su i Adzic i Kristic bivsi igraci.  Smile

Зато су они показали своје знање, а Просинечки је био само помоћни тренер репрезентације Хрватске. Немерљива разлика.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung SGH-E590
Po meni Prosinecki treba da se pokazuje u nekom prosecnom timu, a ne u Zvezdi!
Pomocni trener u reprezentaciji nije trenerski posao i ne donosi trenersko znanje.

Mnogo je trenera pocelo u Zvezdi, a retko se desavalo da budu uspesni...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
A to sto je bivsi igrac ne znaci nista, jer su i Adzic i Kristic bivsi igraci.  Smile

Зато су они показали своје знање, а Просинечки је био само помоћни тренер репрезентације Хрватске. Немерљива разлика.

Ne kapiram sto toliko svi potencirate to sto je bio pomocni trener reprezentacije Hrvatske. Hrvati se nisu plasirali na sp tako da to nije bas neka reklama za trenera, bilo glavnog, ili pomocnog.

Da ne bude zabune, ja podrzavam dolaak Prosineckog i jako sam srecan zbog toga, nego samo ne vidim razlog da se to toliko potencira.

Ко онда може уопште бити ауторитет над странцима? Ауторитет се треба створити, неће га он имати ни над нашим играчима ако не буде добро радио.

Nisam mislio da nece imati autoritet kod stranaca. Nego sam hteo da kazem da ta varijanta po kojoj se on pojavi i kaze, ja sam Robert Prosinecki, nakon cega svi ovi sa ex-yu prostora padaju na kolena, nece proci kod stranaca. Kod njih ce morati da primeni neku drugu taktiku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung SGH-E590
Ma ja verujem da je i Kristic imao autoritet, ali znanje sigurno ne.  Smile
A Prosinecki nije trener!
Nece sad Guma da krene da dribla sve redom zato sto mu je Robi rekao "Ja sam Prosinecki i ti sad ima da igras ko sto sam ja igao"!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
Najavljuje se velika rekonstrukcija tima. Doveli su ovog Brazlicka "desetku". Dovesce valjda jos par pojacanja. Tu onda stupa trener na scenu. Ako zna svoj posao, njegovo je da od tih igraca napravi neki tim. Realno ako uspe da povrati u formu TOsica, pa Milovanovica, pa uz ovog Brazlica, Koromana, Kaludjerovica, jos mozda dva tri pojacanja, moze to da bude sasvim dolidan tim. A i verujem da ce mu svi "duvati u ledja" tako da nece imati kocnicare. Doduse, malo me Koroman plasi. Verujem da ce se javiti neki Djoric, ili tako neki bolid koji ce da pljune po njemu, ali nadam se da ce ostati u velikoj manjini.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 14:32:41 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pomocni trener u reprezentaciji nije trenerski posao i ne donosi trenersko znanje.

Smile  Ауу....

Ne kapiram sto toliko svi potencirate to sto je bio pomocni trener reprezentacije Hrvatske. Hrvati se nisu plasirali na sp tako da to nije bas neka reklama za trenera, bilo glavnog, ili pomocnog.

А циклус пре тог? Кидање Енглеза? Мојне тако, са Билићем је направио јаку екипу и играли су одличан фудбал, з анас били 3 у чело. Још ако је истина ово да је уствари он био главни у том стручном штабу....

Дакле има неко искуство, а ја мислим да је то сасвим довољно за ову нашу полупрофесионалну лигу шугаву.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
Pa dobro, kidali su Engleze, pa su Englezi posle kidali njih, sa sve kamatom. Ali dobro, nema veze. Dobro je da je on dosao, pa cemo da vidimo. Valjda ce nesto napraviti. Samo da ga ne "potrosimo" kao sto smo uradili sa Piksijem, Dejom, Pizonom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung SGH-E590
A koje iskustvo ti mozes da pokupis od 5 dana provedenih sa igracima svakih 6 meseci?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Sezona je svakako izgubljena, tako da imace 6 meseci da stice iskustvo ako ga vec nema...   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 5310
Хрвати играју много боље од нас,оно што највише волим код једне екипе је кад се трчи без престанка а они се стварно боре као лавови док ми то само потенцирамо.Зато сам и зготивио дортмунд још прошле сезоне,никад нисам пратио Њемце и случајно одгледах утакмицу и кад сам видио колико борбе и жеље улажу одушевио сам се.И онда гледам ове наше инвалиде и плаче ми се...
Ајде Роби ТЈЕРАЈ ИХ ДА ТРЧЕ !!!
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 891 892 894 895 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.