Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 876 877 879 880 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1007580 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 6700
Апсолутно ме не интересује играчки кадар, о томе нисам ни писао и то је мање битна ствар. Лепо сам рекао да то није једини Аџићев посао, већ само делић.
Pa kazu da dolaskom ove uprave omladinska skola funkcijonise mnogo bolje. Mislim da se u mladjim selekcijama prikazuju veci pomaci nego u prvom timu.
Ako ima neko ko je stvarno upucen u rad omladinske skole od dolaska ove uprave mogao bi da napise nesto o tome.
funkcijonise lepo moj kurac da malo vode racuna o toj omladinskoj neki klinac iz te skole bis ad igrao u prvom timu,a ne po evropi jebali nas vise stranci samo nasa deca nikako da dobiju priliku u usta ih jebem sve redom  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Па Роки је рекао да је наша школа небитна или тако нешто Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Smile

Hahahha koji si ti car!  Smile

nebitno je jedan od retkih novijih forumasa koji je suv kvalitet!  Smile

Prvo Zvezda ima vise problema... Ako izuzmemo dug...

Imamo problem sa sportskim delom, jako veliki... Imamo problem i sa infrastrukturom u mladjim kategorijama, ali njega se nadam da smo resili u velikoj meri, ovim ugovorom sa Cecom(valjda tu ima neki motel za decu ili sta vec)... Imamo i problem sa regularnoscu takmicenja, i mozda ja gresim, i da je srece da ja gresim, ali sumnjam da bi ista bilo drugacije, sve i da imamo najbolje igrace sveta, i najbolju finansijsku situaciju i najboljeg trenera... Nadam se da gresim, ali eto ovo je moje misljenje, ne znaci da je tako, to ne tvrdim...  

Sto se tice sportskog dela, shvatili su, ali mozda i prekasno, da su Zvezdi potrebni rezultati hitno, pa su pokusali sa raznim fudbalerima koji verovatno za Zvezdu nisu... Realno, to je dovoljno veliki propust, ali kada se na to doda, da jos i dugujemo za te fudbalere, to je stvarno problem... A nije u pitanju Andrija, nego drugi, da se razumemo...

Ipak sto se tih igraca tice i njihovog dovodjenja, postoji pomak, ako nam dodje i Toro, to je stvarno jaaaako dobro odradjen posao... Bar po onome sta su ti igraci u svojoj zemlji...  

Ipak, mora se voditi racuna i o odbrani, i dovesti jednog il stopera, ili levog beka...

Pisao sam vec kako bi mozda trebao da nam izgleda sastav...

Nadam se da cemo uspostaviti filozofiju neku napadacku i igrati kao Barselona i Ajax, ali za to treba i da prati infrastruktura sto se tice terena u JSL-u, a o tome pisah na komsijskoj temi ranije...

Da se ja sada vracam u nazad i price pre izbora Lukica i sta sam pricao, to nema potrebe...

Ovaj prelazni rok, i ovaj period koji dolazi, ce biti period kada ce moci da povrate poljuljano poverenje, ili da ga skroz izgube...

I jos jednom, ako dodje Toro, i ovaj Evandro, to su pojacanja koja bi mogla da vrede po nekoliko miliona evra u nekoj drugoj situaciji, npr. da smo hteli da kupimo Evandra prosle godine, ne bi ga mogli uzeti ispod par miliona, kao i Toro-a... Ovo je moja licna procena, mada verovatno ne i samo moja...

« Poslednja izmena: 07. Dec 2010, 21:29:22 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 6700
sad sam cuo da Evandro nije prosao lekarske preglede. Mi 3 sezone gubimo titulu zato sto nam igraju amateri i koje treniraju treneri neznalice za te 3 godine da smo gurnuli bar 2 klinca iz nase skole vec ove seozne bi mozda imali 2 dobra igraca i imali vise para u kasi mi dovedemo Mugosu koji za prvi tim odigra 1 utakmicu i za njega moramo da platimo cini mi se oko 200 000 nek me ispravi neko ako gresim i posle se cudimos to smo u minusu
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Smile

Hahahha koji si ti car!  Smile

nebitno je jedan od retkih novijih forumasa koji je suv kvalitet!  Smile

o fala, fala...  Smile jest da nisam baš najnoviji, al hvala u svakom slučaju...

Citat
sad sam cuo da Evandro nije prosao lekarske preglede.
odakle ti ovo?
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 6700
sad m rece drug ne znam koliko je tacno  Smile
izvor : drug
da se drug Trandafil ne ljuti  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2010, 21:39:55 od delija_zvecan »
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung 
Kleut: ''Izgladićemo nesporazum sa Stojićem, vratićemo dugove''
07. DECEMBAR 2010. | 21:26 | IZVOR: SPORTSKE.NET, VEČERNJE NOVOSTI

Posle optužbi prvog čoveka Rada Ranka Stojića, generalni sekretar Crvene zvezde ne poriče dugovanja kluba prema ''građevinarima'', ali uverava da će crveno-beli uskoro izmiriti svoje obaveze, i to ne samo prema Radu.
Andrija Kleut naglašava da rukovodstvo Zvezde nikada nije pokušavalo da sakrije dugovanja kluba, koja se mere milionskim razmerama, ali takođe podseća da i crveno-beli imaju milionska potraživanja od inostranih klubova.

Zbog toga u Zvezdi i dalje veruju da će svoje dugove uskoro uspeti da izmire, među kojima je i onaj koji Rad potražuje po osnovu transfera Andrije Kaluđerovića.

''Ne sumnjam da ćemo naći rešenje i izgladiti nesporazum sa Stojićem. Uveren sam da ćemo u narednom periodu platiti obeštećenje propisano ugovorom i to ne samo Radu, već i Jagodini, Borcu, Čukaričkom, Javoru...'', nabraja Kleut.

On smatra neosnovanim pretnje Ranka Stojića da će Kaluđerovića vratiti na Banjicu.

''Po zakonu, Rad bi mogao da vrati igrača, ali tek ukoliko Zvezda ne izmiri svoje obaveze posle opomena nadležnih institucija FSS ili kasnije FIFA. Sve ovo mi više liči na pritisak pomenutih klubova da Zvezda vrati bar deo duga, vođen mišljenjem kako, eto, kupujemo Brazilce, a njima ne plaćamo dospele obaveze'', objašnjava Kleut.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ја бих тог и са једном ногом у први тим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 6700
jos nismo videli njegov kvalitet tako da ne mozemo da ga hvalimo jos
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ал смо видели квалитет Кадуа Савија Гуме и Стелта Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 876 877 879 880 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.