Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 810 811 813 814 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1007527 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Rabrenović za SPORTAL.RS: Nećemo izaći na teren protiv Zvezde

Posle saznanja SPORTAL.RS da će devet klubova na sutrašnjoj sednici Zajednice Superligaša zatražiti smenu Branimira Babarogića, kontaktirali smo predstavnike Partizana i Vojvodine da bismo čuli njihov stav po ovom pitanju. U Vojvodini jasno stavljaju do znanja da neće izaći na megdan Crvenoj zvezdi u poslednjem kolu ukoliko se crno-belima dozvoli zamena domaćinstva sa Slobodom.

- Nismo upoznati sa zahtevom pojedinih timova Jelen Superlige Srbije da se smeni Babarogić, niti smo za to. Ono iza čega čvrsto stojimo jeste da ukoliko Partizanu dozvole da promeni mesto odigravanja meča sa Slobodom Sevojno Pointom, mi nećemo izaći na teren protiv Zvezde - istakao je Radisav Rabrenović funkcioner "lala" za SPORTAL.RS.

U Partizanu nisu imali komentar povodom eventualnog zahteva da se smeni Babarogić, a sekretar Zajednice Superligaša Miodrag Janković nije odgovarao na naše pozive.

Sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Alcatel One Touch Idol X
Браво  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 5310
Свака част воши,не раде они то због нас ал им хвала свеједно  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Koliko clanova upravnog odbora Partizana (ili ljudi povezanih sa Partizanom) sedi na celu nasih prvoligasa, ne bi me cudilo da Partizanu dodele da sve igra do kraja kuci. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung 
Adzic dominira po Brazilu  Smile

Adžić: ''Kad vidim budžet Flamenga, pitam se šta mi tražimo u Brazilu''
29. NOVEMBAR 2010. | 21:44 | IZVOR: SPORTSKE.NET, VEČERNJE NOVOSTI

Sportski direktor Crvene zvezde otkrio svoje utiske iz Brazila, gde je pokušao da pronađe odgovarajuća pojačanja. Priznaje da će biti teško ostvariti ono što u Zvezdi žele, zbog visokih primanja koja imaju kvalitetni igrači u zemlji fudbala.
Kao što je poznato, prvi ''pik'' Crvene zvezde kad su u pitanju pojačanja iz Brazila je Toro iz Flamenga. Adžić priznaje da bi do transfera moglo da dođe ukoliko Rambo Petković bude uspeo da iskoristi svoj uticaj na saigrača.

''Toro je odličan prijatelj sa Rambom i ukoliko dođe to će biti samo zbog njega. Slobodan je igrač, ali mu se ne žuri. Uz to, u Brazilu prima oko 250.000 evra neto godišnje. Dobio je našu ponudu i obećao da će odgovoriti'', objašnjava Adžić.

Sportski direktor Zvezde otkriva da su crveno-beli zainteresovani za još dvojicu Brazilaca na poziciji veznog igrača.

''Razgovarali smo sa 24-godišnjim Fernandom iz Flamenga i Bajanom iz Vitorije, koji ima 32 godine, ali igra kao mladić. Ono što je problem kod njih dvojice je da su pod ugovorom, ali nije nemoguće da ih angažujemo. Za one najbolje u Brazilu potrebni su milioni, a ovi iz Druge lige bili bi priličan rizik'', poručuje Adžić.

Njegov generalni utisak je da se u Brazilu sve više ulaže u fudbal, da su budžeti klubova veći nego što se ovde misli, a kao primer navodi Flamengo.

''Brazil je u ekonomskoj progresiji, standard je sve veći, pa se više ulaže i u fudbal. Kad imate u vidu podatak da je budžet Flamenga 220 miliona dolara za narednu sezonu, postavlja se pitanje šta mi uopšte tražimo u Brazilu'', iskren je Adžić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Bajanom iz Vitorije, koji ima 32 godine, ali igra kao mladić.

Smile  Smile  Smile

Citat
podatak da je budžet Flamenga 220 miliona dolara za narednu sezonu, postavlja se pitanje šta mi uopšte tražimo u Brazilu'', iskren je Adžić.

Citat
Za one najbolje u Brazilu potrebni su milioni, a ovi iz Druge lige bili bi priličan rizik'', poručuje Adžić.

Dobro bre ljudi!
Pa oni nas stvarno zajebavaju!
Lik je ladno, otiso u Brazil, provodio se nedeljama po hotelima, stadionima, kaficima, restoranima.....sve mu je to Zvezda platila, dobio je sigurno i dnevnice, odgledao par utakmica....i doso da nam kaze ono sto svaki covek koji je makar video fudbalsku loptu, odavno zna!!

Cuj, dobri igraci iz prve Brazilske lige su skupi...ma nije valjda  Smile   Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Koliko clanova upravnog odbora Partizana (ili ljudi povezanih sa Partizanom) sedi na celu nasih prvoligasa,

devet klubova na sutrašnjoj sednici Zajednice Superligaša zatražiti smenu Branimira Babarogića,

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
Realno,Adzic nista nije lupio,vec rekao istinu.Bolje da nam ovako kaze,da se mi ne zanosimo previse.A niti ja zelim polovnjake iz Brazila,kao Kadu ima na milione tamo,nama treba neki fudbaler u svakom smislu te rijeci.

Sto se tice Bajana.Odlicno.Fudbaler sa iskustvom,a bas sam ga skoro gledao,zaista igra bez problema.Od Perovica i Trifunovca je i dalje miliajrdu puta bolji.Ne bih imao nista protiv da dodje.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Нико није ни рекао да је Аџа лупио, већ да није морао да иде хиљадама километара далеко и да троши хиљаде евра да би нам рекао нешто што и врапци знају. Идиот.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Lik je ladno, otiso u Brazil, provodio se nedeljama po hotelima, stadionima, kaficima, restoranima.....sve mu je to Zvezda platila, dobio je sigurno i dnevnice, odgledao par utakmica....i doso da nam kaze ono sto svaki covek koji je makar video fudbalsku loptu, odavno zna!!
Ovakvi komentari su mi najjaci. Prvo kukate sto nemamo skaute, a onda kukate sto je Adzic otisao da gleda igrace i to mu jos Zvezda placa put.  Smile Ma jok on iz svog dzepa treba da daje pare i zasto pricate da je on otisao tamo da se zajebava, kad ce Zvezda sigurno imati koristi od ove posete Brazilu. Velike su sanse da ce dovesti ovog Toroa koji je barem za 3 klase bolji igrac od svih iz nase lige, a sigurno ce se ostvariti i neki kontakti koji ce nam omoguciti dovodjenje dobrih igraca u buducnosti!
Ako vam se kod Adzica nesto ne svidja to ne znaci da je on los u svemu sto radi.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 810 811 813 814 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.