Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1002938 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Prvo to je solidna ekipa izgleda, a nama generalno ne odgovaraju ekipe sa tog podrucja(mada u zadnje vreme ne znam dal postoji neko podrucje sa kojeg nam ekipe odgovaraju)... Njima prvenstvo pocinje za neki dan i odigrace 2 takmicarske utakmice pre utakmice protiv nas...

Uz to Kratko nam je trener(mada njemu i ne zameram nista), a njegovi rezultati u Zvezdi(bilo sada bilo prosli put) do sada ne garantuju nesto preterano, a Milovanovic nije dosao na vreme, pa je za ocekivati da ce igrati Guma sa Saviom u paru na sredini...

Takodje, prva utakmica se igra na Marakani, a mislim da je bolje bilo da smo igrali tamo prvu...

Bice tesko...

Ipak nadam se dobrom rezultatu... A da ce me demantovati...

« Poslednja izmena: 16. Jul 2010, 17:13:21 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Zato je bitno da ih oderemo na Marakani,jedno 3;0,i da budemo mirno...

hint: vidi primer od Slavije Prag prosle god  Smile

Ne znam za vas,ja iskreno ne strepim od ovih,nit mislim da postoji sansa da nas izbace. Istina necemo mi njih naguziti sa po 4-0 ali ne vidim razlog sto bi se pribojavali.
Da se ponovim,mogli smo i bolje da prodjemo al jbg...imamo bolji tim nego prosle god,ozbiljniji smo nego prosle godine i najrealnije je da se plasiramo u grupnu fazu...sve ostalo po meni je neuspeh!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60

Ne znam za vas,ja iskreno ne strepim od ovih,nit mislim da postoji sansa da nas izbace. Istina necemo mi njih naguziti sa po 4-0 ali ne vidim razlog sto bi se pribojavali.
Da se ponovim,mogli smo i bolje da prodjemo al jbg...imamo bolji tim nego prosle god,ozbiljniji smo nego prosle godine i najrealnije je da se plasiramo u grupnu fazu...sve ostalo po meni je neuspeh!
Realno ti da se plasirate u grupnu fazu? Smile Tesko, ako imamo u vidu da niste povlasceni u sledecoj rundi...
Al, ko zna...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Samsung Z400

Realno ti da se plasirate u grupnu fazu? Smile Tesko, ako imamo u vidu da niste povlasceni u sledecoj rundi...
Al, ko zna...
Bicemo povlasceni ako ispadne jedan od favorita!!A tebi je mozda realno da partizan igra u LS? haha XD
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation

Al, ko zna...

Ma bez obzira sto nismo povlasceni mislim da mozemo do te grupne faze. Sve su to ekipe manje-vise slicnog kvaliteta..jebem li ga,optimista sam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Малкине, дај не зезај  Smile Мене прозивате што кажем да нисте имали одавно бољу одбрану, а... Па јебо те имали сте ви и много бољих тимова који су се бламирали у Европи, а као да не видите колико нам се клупски фудбал срозао.

Ето ти пример Партизана од прошле године, упореди наш квалитет онда и ваш сада... Исто тако смо говорили, а да нисмо ни знали колико смо стварно лоши.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
To dal cemo biti povlasceni ostaje da se vidi...

Ne znam samo na osnovu cega se gaji toliki optimizam?

Zasto vi mislite da je slovacki fudbal gori od naseg? Ako cemo po reprezentaciji, oni prosli u drugu fazu na WC2010(mada to nije neko preterano merilo za kvalitet lige)...

I oni i mi smo bili drugi na tabeli prosle godine... Imaju igraca iz mlade reprezentacije a i A reprezentacije takodje... Ima tu i jos nekih zanimljivih igraca...

Vidim da su i oni delom optimisti...

Realnije je mozda da mi prodjemo nego oni, ali ima dosta mogucih kocnica, tako da cu ja sve ovo posmatrati sa vrlo umerenim optimizmom...

Naravno navijamo za Zvezdu, imaju svi maksimalnu podrsku, ali treba imati i veliku dozu opreza...

« Poslednja izmena: 16. Jul 2010, 17:34:41 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG 
Отишо сам да купим пропусницу. Ако ме нема на форуму вечерас или сутра напишите на посебној теми у првом посту:

Страдао од звезде (сунца) због Звезде!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Koliko se nas fudbal srozao, govori to da ostali nasi klubovi postaju topovska hrana za bilo koju ekipu na koju nalete...
Ne znam kakva je Slovacka liga ali sigurno nije losija od nase... mislim da su sanse 60:40 u korist Zvezde, ako ni zbog cega drugog onda zbog domaceg terena i navijaca jer ne verujem da tamo postoje neke jace grupe...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Juve i Jakso

Ne znam,evo najiskrenije...nisam nalozeni klinac koji samo voli Zvezdu i svake godine prizeljkuje sezonu sa duplom krunom i osvajanjem LS  Smiley 1
Nazalost godine unazad mi govore upravo suprotno a to je cinjenica da treba da se nadam sto boljim partijama u Evropi(makar se ne plasirali u tu grupnu fazu) ali samo da ostavimo srce na terenu...ili da se radujem ako za sezonu promenimo samo jednog trenera,ili ako nam odu igraci bez obestecenja ali da ih bude sto manje...ili da u najboljem slucaju dovedemo samo 2 igraca koja su cist promasaj(od 14 koliko ih dovodimo po prelaznom roku). Tome se i radujem iz godine u godinu,nazalost.

Ne pricam ja nista lose o ovom Slovanu,naprotiv,mislim da su ozbiljna ekipa. Govorim o tome da se ova sezona ipak dobrano razlikuje od proslih,pocev od cinjenice da nam je stanje najmanje alarmantno u skorijoj proslosti,imamo solidan tim,na kraju krajeva imamo i ozbiljnog gen. sponzora pa i prema njima postoji neka obaveza da se ne blamiramo cim stignemo.

Ne ocekujem ja kule i gradove od ove ekipe,cak nisam ni jenu jedinu rec rekao ni o domacoj tituli(negde sam i pisao da opet imamo mozda i 3. tim po igracima) ali ima nesto sto me tera da mislim pozitivnije,da mislim o toj grupnoj fazi. Da mislim o toj tituli mozda i optimisticnije nego proslih sezona i to daleko optimisticnije...

Nisu ovo argumenti kojima dokazujem moje tvrdne i stav,na kraju to je samo moje misljenje i postoji 50% sanse da gresim(a 100% sanse da sam u pravu  Smile )

Mozda sam kreten,a mozda i iskustvo govori iz mene  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2010, 17:47:09 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.