Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 764 765 767 768 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1011802 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 300
4.000 ljudi,ovo im je opomena ali ne verujem da to nase mega starove dotice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Valjda ce vise oterati ovog Kristica jbt...
Zasto da ga menjaju dok pobedjuje?
Izgubio je dve utakmice, od kojih je jedna derbi, a potseticu te da se isto to desilo i Pizonu pa kad su ga smenili svi su se bunili! I Pizonova Zvezda je igrala jadan fudbal, jedino sto je partizan igrao slabije prosle godine i bio iza Zvezde!
I meni se ne svidja Kristic, ali i ako Zvezda sa njim nema neku igru, ima rezultate, a to je razlog da ga ne menjaju.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Nije ni tada bio problem smjena Pižona, nego zamjena u vidu Dostanića.

Tako i sada: Kristić treba da leti, ali da dovedu normalnog trenera...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
iako Zvezda sa njim nema neku igru, ima rezultate, a to je razlog da ga ne menjaju.

Видиш рецимо по мени је ово разлог за моментално шут карту. И тако док не дође неки тренер који ће имати игру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 300
iako Zvezda sa njim nema neku igru, ima rezultate, a to je razlog da ga ne menjaju.

Видиш рецимо по мени је ово разлог за моментално шут карту. И тако док не дође неки тренер који ће имати игру.
Normalno kada ima igre i rezultati dolaze sami po sebi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95

Ali kada promuckas to sto je Roki rekao,ukapiras da dobijamo na silu i srecu,zasto?Jer nemamo igru.A kada dodje trener koji ce da napravi igru imacemo i rezultate,jer bez igre nema rezultata.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95
SPORT: Zvezda zove Paunovića!

Debitantski nastup fudbalera BASK-a u Prvoj ligi Srije, bar na polusezoni, završiće se apsolutno neočekivano - osvajanjem jesenje titule. Trener ekipe sa Careve ćuprije je Blagoje Paunović, a kako piše Sport, na meti je rukovodstva Crvene zvezde!

Osim trenera klub iz Ljutice Bogdana bi već u januaru, kako piše beogradski Sport, rado u svojim redovima video i golgetera Rodoljuba Paunovića, ali i golmana Borivoja Ristića.

- Hajde da mi prvo uđemo u Superligu, pa da onda razgovaramo o svemu - rekao je za Sport Blagoje Paunović, živa legenda kluba iz Humske.

Njegov prezimenjak i prvi strelac "sokolova" je rekao nešto više...

- Impresioniran sam takvom mogućnošću, prija mi i sigurno da je to za mene dodatni stimulans da nastavim sa radom kao i do sada. Ipak, o svemu se pita gazda kluba (Slobodan Stanojević prim. aut.), mada moram da ponovim da mi ovakve priče imponuju - kaže strelac 14 golova za BASK.

Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Blagoje? Smile

Nema sanse... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
vidoje
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590

Ali kada promuckas to sto je Roki rekao,ukapiras da dobijamo na silu i srecu,zasto?Jer nemamo igru.A kada dodje trener koji ce da napravi igru imacemo i rezultate,jer bez igre nema rezultata.  Smile  Smile
Ali ljudi nije bitno kako dobijamo, dok dobijamo! Zasto sad da menjamo Kristica i rizikujemo da dodje neko ko ni na tu srecu ne moze da dodje do dobrih rezultata!
Inace ja se ne slazem da mi na srecu pobedjujemo. Mi imamo kvalitetniju ekipu od ostatka lige, ali jednostavno imamo problema sa svim delovima tima! U odbrani nas zezaju povrede, vezni red igra daleko ispod svojih mogucnosti, a napadace jednostavno nece gol! Ja bi pre rekao da nas prati neki maler i da zato igramo ovako lose.
Ja se nadam da ce sa Kristicem Zvezda uci u pravu formu i da ce se do kraja sezone boriti za titulu i ako bog da i osvojiti prvenstvo. A posle nek dovedu nekog "Srpskog Murinja" koji ce od pocetka sezone praviti tim i pratiti ekipu kroz pripreme, a ne ovako da dodje i zameni dva igraca u prvih 11 i kao imamo novog trenera i igramo bolji fudbal...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 764 765 767 768 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.