Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 750 751 753 754 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1013151 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6S
Meni samo nije jasno u cemu je razlika izmedju mrskih nam "ustasa" i "brace" Bugara? I sa jedinima i sa drugima smo ratovali. I jedni i drugi su skandirali parole "Srbe na vrbe", "Ubij Srbina". Jedino sto Hrvate bar razumemo sta pricaju i oni nas, za razliku od Bugara koji govore potpuno drugim jezikom i sto sa Hrvatima, hteli mi to (i oni) da priznamo ili ne, imamo daleko slicniju kulturu i mentalitet nego sa Bugarima. Isto vazi i za Madjare. Austro-(Madjarska)Ugarska monarhija-Gavrilo Princip-Prvi svetski rat, Drugi svetski rat, madjarski fasisti, bacanje Srba u Vojvodini pod led...

Pritom ne znam za vas, ali ja bih se vise radovao utakmici protiv Dinama, nego protiv Barselone i vise bih se radovao pobedi protiv Dinama, nego protiv Barselone. I siguran sam da bi ljudi imali daleko veci motiv da gledaju utakmice Zvezda-Hajduk, nego Zvezda-Temisvar.

I obratite paznju da mi necemo igrati sa "ustasama", nego protiv njih.

Uostalom besmisleno je da mi uopste pricamo o tome, kada se zna da ce biti onako kako drugi odluce i da nas navijace nece niko nista pitati.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2010, 19:34:41 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
LG 
Ти можеш да теоретишеш до сутра, ја ти кажем онако како је, хтео ти до схватиш или не. Нисам ја то измислио.

Nemas ti pojma.

Ko sada brani malim klubovima da privuku gledaoce na stadione? Dolaze im i Zvezda i grobosi, nema mrskih nam ustasa i balija da nam sjebavaju travu, a opet nema gledalaca. To prosto znaci da pare ne dolaze od karata nego sa druge strane. Sportskog motiva nigde osim da se preprodaju igraci. Komotno bi mali klubovi nastavili da postoje na isti nacin, makar sve stadione zatvorili za gledaoce a Zvezda i Partizan presli u regionalnu ligu.

Sa druge strane, regionalna liga bi naterala igrace da se vise trude, vise gledalaca, neka stara rivalstva (ili nova, ako ovo isto pravimo sa Bugarima, Rumunima)...

Trenutno se klupski fudbal ne igra ni za koga, sem najvecih klubova. Ionako za Zvezdu i komsiluk navija 80% Srbije, valjda nam je interes da taj narod bude zadovoljan dobrim fudbalom.

@jaksa -  Smile  Smile  Smile

Ја не знам да ли си ти глуп, ћорав или безобразан. Ја ти кажем онако како је у кошаркашкој првој и другој лиги и то нисам сањао и измислио него је тако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
u fudbalu je mnogo bolje i bez regionalne lige  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ти можеш да теоретишеш до сутра, ја ти кажем онако како је, хтео ти до схватиш или не. Нисам ја то измислио.

Nemas ti pojma.

Ko sada brani malim klubovima da privuku gledaoce na stadione? Dolaze im i Zvezda i grobosi, nema mrskih nam ustasa i balija da nam sjebavaju travu, a opet nema gledalaca. To prosto znaci da pare ne dolaze od karata nego sa druge strane. Sportskog motiva nigde osim da se preprodaju igraci. Komotno bi mali klubovi nastavili da postoje na isti nacin, makar sve stadione zatvorili za gledaoce a Zvezda i Partizan presli u regionalnu ligu.

Sa druge strane, regionalna liga bi naterala igrace da se vise trude, vise gledalaca, neka stara rivalstva (ili nova, ako ovo isto pravimo sa Bugarima, Rumunima)...

Trenutno se klupski fudbal ne igra ni za koga, sem najvecih klubova. Ionako za Zvezdu i komsiluk navija 80% Srbije, valjda nam je interes da taj narod bude zadovoljan dobrim fudbalom.

@jaksa -  Smile  Smile  Smile

Ја не знам да ли си ти глуп, ћорав или безобразан. Ја ти кажем онако како је у кошаркашкој првој и другој лиги и то нисам сањао и измислио него је тако.

Ni ranije nije bilo znacajno bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6700
Meni samo nije jasno u cemu je razlika izmedju mrskih nam "ustasa" i "brace" Bugara? I sa jedinima i sa drugima smo ratovali. I jedni i drugi su skandirali parole "Srbe na vrbe", "Ubij Srbina". Jedino sto Hrvate bar razumemo sta pricaju i oni nas, za razliku od Bugara koji govore potpuno drugim jezikom i sto sa Hrvatima, hteli mi to (i oni) da priznamo ili ne, imamo daleko slicniju kulturu i mentalitet nego sa Bugarima. Isto vazi i za Madjare. Austro-(Madjarska)Ugarska monarhija-Gavrilo Princip-Prvi svetski rat, Drugi svetski rat, madjarski fasisti, bacanje Srba u Vojvodini pod led...

Pritom ne znam za vas, ali ja bih se vise radovao utakmici protiv Dinama, nego protiv Barselone i vise bih se radovao pobedi protiv Dinama, nego protiv Barselone. I siguran sam da bi ljudi imali daleko veci motiv da gledaju utakmice Zvezda-Hajduk, nego Zvezda-Temisvar.

I obratite paznju da mi necemo igrati sa "ustasama", nego protiv njih.

Uostalom besmisleno je da mi uopste pricamo o tome, kada se zna da ce biti onako kako drugi odluce i da nas navijace nece niko nista pitati.
    Smile Smile Smile Bugari su veliki smradovi ne trebaju nam ni oni ko im jebe mater
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Pa s'kim cemo onda zvecanac?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
sa ajdukom
to nam dodje kao vrhunac sezone  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Да ли би се радовао Широком Бријегу? Славен Белупу? Травнику?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Travnik je do jaja.

Ma, ta liga bi bila mala, maksimum 16 timova, tako da ti takvi ne bi ni upali. Mada, ko ce ga znati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Dizem obe ruke za ligu sa Hrvatima, Bosancima itd. To je i jedini spas za nas propali fudbal. Sto se tice ovih prica oko propadanja ostalih nasih klubova, to apsolutno ne pije vodu, ko ne moze da obezbedi novac i uslove, apsolutno mu je svejedno u kojoj je ligi igra. Ko moze da obezbedi novac, cilj mu je da igra bolju ligu od ove nase. Dakle, svako ko ima neke ambicije zelece da igra Jadransku ligu. Evo vam najbolje poredjenje sa Jadranskom ligom u basketu. Sada tu ligu igraju "neki Radnicki, Cedevita, tj. klubovi koji u bivsoj Jugoslaviji nisu nikad imali uspeha u kosarci, dok se jedna Zvezda bori za opstanak. Ne zelim ni da govorim o tome koliko je Jadranska liga pomogla nasim klubovima, po pitanju uspeha u Evropi.

Radova bih se pobedi protiv Travnika, ako bi taj Travnik bio kvalitetan protinik. Radovao sam se i pobedi kosarkasa protiv Krke, pardon, mi smo tu utakmicu izgubili.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2010, 21:11:06 od tkdivb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 750 751 753 754 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.