Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1007846 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Odlican igrac...covek i Palermu dao 2 gola  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Kaludjerovic je najbolji napadac na ovim prostorima trenutno,neverovatno je napredovao u poslednjoj sezoni,da ne kazem da je eksplodirao...Komsije su se zesce palile da ga dovedu,ne znam zasto im se izjalovilo...Kada bi dosao kod nas,bio bi veliko pojacanje,ima odlican osecaj za gol,igrao je u ovoj ligi,mlad je i zeli da se dokazuje u evro takmicenjima,prakticno igrac koji bi se jako brzo uklopio u sredinu...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson к750и
Zvezda ne žuri oko pojačanja, merka Kaluđerovića i Mihajlovića

Adžić kaže da prelazni rok još nije završen, ali ne žuri. Moguć dolazak Kaluđerovića iz Rada, a čeka se ishod pregovora sa Jagodinom oko Mihajlovića.
KaludjerovicNapadač ostaje enigma, mada se Trifunović nameće kao klasični centarfor. Pominjanja Purovića i Mrđe su prazne priče, što je potvrdio i Adžić.

"O Puroviću nismo ni razmišljali, što se Mrđe tiče, poznat je stav Vojvodine. Još vagamo, Kaluđerović je interesantan, ali nismo razgovarali sa Radom, ne znam ni kolika je cena", rekao je Adžić.

Ono što bi mogla da bude spona je otopljavanje odnosa sa Rankom Stojićem. Finansijer Rada je učestvovao u transferu Savića u Bordo. Mogao bi da pozajmi Kaluđerovića, uz procenat od buduće prodaje.

Što se Danijela Mihajlovića tiče, sa njim se Zvezda dogovorila, ali nije sa njegovim klubom. Naime, Jagodina traži obeštećenje, a koliko će ono iznositi za sada je tajna.

Mihajlović je igrao za Sopot, kada je Lukić bio prvi čovek pomenutog kluba.

"Ja sam dao pristanak, a sada je sve na klubovima. Nadam se da ću se vratiti u Zvezdu", rekao je kapiten Jagodinaca.

спортске.нет
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Мене и даље смара што ће бити 50-50 уговор најверватније мада ајде не мора да значи јер су такви уговори склапани раније између пропалих управа и Стојића и ту су се тако усрали Савић Пејчиновић Пршо и још нека деца која су у Звезди сигурно могла играти. Ал зато сад имамо Славољуба Психа нема бригамо ништа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
A sta znam,nisam ja nesto odusevljen tim Kaludjerovicem. Ok,on je dao brdo golova u nasoj ligi prosle godine,ali ih je dao u Radu,ekipi koja je imala samo njega i on je bio taj jedini spic na koga su sve lopte i isle. Ne kazem da mali nije talentovan,zaista ima dobar osecaj za gol,ali ja sam vise pobornik onih korpulentnijih,dominantnijih centarforova.

Da ne govorim o tome da cemo zaradu od nekog eventualnog transfera za koju godinu pare deliti sa Radom...u tom slucaju bolje da pazarimo onog Vujosevica(kad vec nema nista od Desopotovica) i taman.

Mada,kad bih mogao da biram koga pre da gledam,Kaludjerovica ili SubOsica,uvek bi se pre odlucio za ovog prvog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
A sta znam,nisam ja nesto odusevljen tim Kaludjerovicem. Ok,on je dao brdo golova u nasoj ligi prosle godine,ali ih je dao u Radu,ekipi koja je imala samo njega i on je bio taj jedini spic na koga su sve lopte i isle. Ne kazem da mali nije talentovan,zaista ima dobar osecaj za gol,ali ja sam vise pobornik onih korpulentnijih,dominantnijih centarforova.

Da ne govorim o tome da cemo zaradu od nekog eventualnog transfera za koju godinu pare deliti sa Radom...u tom slucaju bolje da pazarimo onog Vujosevica(kad vec nema nista od Desopotovica) i taman.

Mada,kad bih mogao da biram koga pre da gledam,Kaludjerovica ili SubOsica,uvek bi se pre odlucio za ovog prvog  Smile

Znam,ali ne pristanes na dogovor ti,uzmu ga komsije,i kao po maleru kod njih krene da trpa,a mi ostanemo bez spica i onda posle trljamo glavu,kajemo se i trazimo smene ljudi iz uprave...

Naravno da bih i ja voleo Ranka Despotovica  Smile  kad kazes pravog korpulantnog centarfora...

Ali i Andrija moze mnogo,cenim da mladji i neafirmisani igraci vise grizu,ja nisam bio odusevljen Jestrovicem,a doveden je kao ultra iskusan i navodno igrac koji treba da bude mnogo dominantan u ovoj ligi...

Sve je to lutrija,ali kazem kaludjerovica ja ne bih propustio da dovedem,pa makar dogovor bio 50-50
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation

Znam,ali ne pristanes na dogovor ti,uzmu ga komsije,i kao po maleru kod njih krene da trpa,a mi ostanemo bez spica i onda posle trljamo glavu,kajemo se i trazimo smene ljudi iz uprave...

Na zalost ili srecu(kako okrenes) obicno ispadne ova kombinacija da je vise promasena investicija nego sto postane neki ultra golgeter,evo prvi mi na pamet pada Brana Ilic,secas se u Radu kako je igrao,svi samo njemu bacali loptu...a u Partizanu kurac.

Nekako sam izgubio vise tu neki nadu da ako kupimo najboljeg igraca iz Jagodine,Borca(evo ga Mugosa na primer),Hajduka itd...da ce taj biti pojacanje kod nas. Jer kad dodje u Zvezdu niko ne igra za njega,vec on mora da se uklopi u sve njih pa tu ako iskoci svojim znanjem,umecem,talentom...e onda je to druga stvar.

Opet kazem,nije on los,daleko od toga,nama treba spic i on je zaista solidno resenje,jebes ga onaj mutavi Lekic je opet imao "nesto" sa cim je privukao paznju,dao je dosta golova,bio najbolje cuvan,napravio je opet nesto na sta se obracala paznja kod protivnickih ekipa(koliko god smesno bilo),za ovog to isto ne mislim da je u stanju da uradi. Ako dodje i ako da 5 golova,treba da pevamo. Mozda eventualno one tamo sledece sezone bude onaj kakvog ocekujemo...

Poredjenja radi,Despotovic bi dao min. 10+ golova,na fizikalije i iskustvo...a nama je to mozda i presudno u ovoj sezoni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Slazem se,kazem ja bih Despotovica,ali ako njega ne mozemo da dovedemo,onda mi napad nesto slabasno izgleda samo sa Perovicem,Jevticem i Subasicem,onda bi Andrija bio ipak nekakvo pojacanje...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Slazem se,kazem ja bih Despotovica,ali ako njega ne mozemo da dovedemo,onda mi napad nesto slabasno izgleda samo sa Perovicem,Jevticem i Subasicem,onda bi Andrija bio ipak nekakvo pojacanje...

Naravno,oko toga se apsolutno slazemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 5310
kaludjerovic trifunovic bi bio savrsen napad...samo da se nadje mjesta za mugosu i vesovica
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.