Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1008138 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
Од старта се зна да иде латиницом, мада ето боље би било ћирилицом ал ко га јебе далеко је то од битног.. Добра им је варијанта да подлога буде бела не нарушава се црвено-бели контекст а натпис нека буде у којој год боји оће то је до фирме.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
Dostanić zna prvih 11

Trener Crvene zvezde složio gotovo sve kockice za evropski dvomeč sa Slovanom iz Bratislave. Milovanović, Koroman i Tošić kapitalna pojačanja, Trifunović se nameće golovima

SVE je provereno, sve premereno više puta, kombinacije su se „izvrtele“ i prema rečima trenera Ratka Dostanića, Crvena zvezda je spremna za evropski dvomeč sa Slovanom.
- Baš tako, nedoumica nema, imamo igru, formiran tim koji ćemo suprotstaviti jako dobrim Slovacima - tvrdi Dostanić, čiji će saradnik Milošević opet uživo skenirati rivala u derbiju sa Slovanom. - Uradili smo ono što smo planirali na pripremama, imali tri jake provere, odmerili se sa jakima i ostaje samo da se osvežimo i fokusiramo na prvog rivala. Operacija Slovan je počela...

Zvezda nema dilemu kad je odbrambena linija tima u pitanju. Ispred suverenog golmana Stamenkovića, stoje Ninkov, Đorđević, Vilotić i Duško Tošić.
- Naivno smo primili golove protiv Burse i Hanovera, posle grešaka u veznom redu i lošem stajanju. Moramo u tom delu biti odlučniji, lucidniji, ali shvatam ja da smo izašli iz teškog perioda priprema i da su noge ipak bile teške. Zato na te greške ne gledam kao problem koji ne može i neće biti ispravljen...

Vezni red je mnogo dobio sa Dejanom Milovanovićem i Ognjenom Koromanom. Njih dvojica iskustvom i kvalitetom prave razliku. Uz bok veoma dobro igra lucidni Kadu, dok je za mesto parnjaka Milovanoviću konkurišu Bogdanović, Savio, Isah, Nikolić i Mugoša.
- Vidi se odmah da su Milovanović, Koroman i Tošić kapitalna pojačanja i da sve bolje igraju kako vreme protiče. Oni su pripremne mečeve muški izgurali iz punog treninga i kad se osveže trebalo bi da podignu kvalitet igre Zvezde.

Sa svežinom i efikasnost Zvezde se poboljšava. Slavko Perović je kao „sidraš„ opravdao poverenje, a Subašić i Jevtić su u konkurenciji prvog špica s tim da je ovaj drugi bliži startnoj postavi protiv Slovana.
- Radi odlično i Trifunović koga i Bog nagrađuje golovima za uložen trud. Konkurencija je jaka na svim mestima i to daje kvalitet plus. Ako damo maksimum i odigramo kako ovaj tim inače može verujem u trijumf protiv Slovana - optimist je Dostanić.

Zbog smrti u porodici i višednevnog odsustva, iz Gane se vratio Isah pa Dostanić ima na raspolaganju kompletan igrački kadar.

SAVIĆ KAO VIDIĆ

Vujadin Savić je uspešno prošao lekarske preglede i sinoć posle prvog treninga potpisao petogodišnji ugovor sa francuskim Bordoom.
- Nosiću broj 15 jer je onaj „28“ iz Zvezde zauzet. Za izbor su krivi broj sobe u karantinu i Nemanja Vidić koji nosi „15“ u Mančesteru. Prvi utisci su fenomenalni - kratko je rekao Savić.

ISTOČNA TRIBINA “GASPROM“

Istočna tribina stadiona Crvene zvezde od meča sa Slovanom pa u narednih pet godina biće plavo bela sa velikom reklamom generalnog sponzora „Gaspromnjefta“. Radnici su poskidali sve crvene i bele stolice i juče počeli postavljanje plavih i belih i radovi će biti gotovi da četvrtka.

ULAZNICE OD UTORKA

Crvena zvezda je odredila cenu ulaznica za meč sa Slovanom 29. jula (20.30 časova) koje će biti puštene u utorak i to po cenama: sever 400, jug 500 dinara, istok 800 i zapad 1000 dinara.

Izvor: Novosti

Иначе Слован данас игра против Жилине у 19:30.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2010, 16:32:14 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Jakso

Jel si video sto nam je nesto flekavo los teren? I lel si video sto su se zajebali sa onom stolicom kod slova P?  Smile

To za P nisam video, ali sto se terena tice i ja sam primetio i bas sam se razocarao, mozda je prejaka rec, ali sam iznenadjen svakako...  Smile

Bila neka cura mislim, skakala sa motkom...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
kolko mi se cini bilo je neko atletsko takmicenje,pa su bacali kladiva i kojekakva cudamuda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Неко ће то да плати Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Ne znam sto se cudite. Nama je vec postala tradicija da pred svaku sezonu dodje neka budala(e) i sjebe nam travu, koju posla oporavljamo do pred kraj sledece sezone, kada opet dodje neka druga budala i opet nam sjebe travu i tako u krug...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Pa ne znam bas da li je ovo od kladiva i diskova i kojecega,ne razumem se bas u travu  Smile al mi ovo deluje da je bre jednostavno lose odrzavano(mada mi to potpuno nemoguce zvuci)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Brate ovo je Srbija. Ovde se niko ne mesa u svoj posao. Zasto ti to nemoguce zvuci? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Pa zato sto na terenima cetvrte lige ukljuce po ceo dan one prskalice kad su vrucine da se ne sjebe trava a da ne pricam za Marakanu,mislim koliko neko mora kreten da bude pa da propadne trava tek tako? Ako je zbog atletskih pomagala rekvizita onda mi je za nijansu lakse  Smile mada opet,ne znam da li ce to moci da se popravi do cetvrtka  Smile

A bas je ruzno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Samsung Z400
Sjebali teren.
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.699 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.