Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1009713 puta)
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 5310
cujes ga igracemo 4-4-2 kao barselona  Smile ovaj je zjbao cuvenog Branu Milacica
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6S
Савић и званично црвено-бели

Дугогодишњи репрезентативац Србије Дејан Савић и званично је постао члан Црвене звезде Вет. Тиме је почело формирање сениорске екипе овог младог клуба.

Директор и тренер клуба Виктор Јеленић каже да је Звезда у преговорима са још неколицином играча, али за сада још не би о именима.
- До августа ћемо имати комплетну слику првог тима – најављује Јеленић.

Jbt, pet minuta mi je trbealo da provalim o kom sportu je rec. Smile Mislio sam prvo da je ovaj mali seronja Vujadin u pitanju, pa sam posle mislio da je KK, onda sam jedno vreme bio bez ideje, a onda tek shvatih da je VK u pitanju. Smile
« Poslednja izmena: 21. Jul 2010, 11:13:07 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson к750и
Хахахахахаха  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 1100
Савић и званично црвено-бели

Дугогодишњи репрезентативац Србије Дејан Савић и званично је постао члан Црвене звезде Вет. Тиме је почело формирање сениорске екипе овог младог клуба.

Директор и тренер клуба Виктор Јеленић каже да је Звезда у преговорима са још неколицином играча, али за сада још не би о именима.
- До августа ћемо имати комплетну слику првог тима – најављује Јеленић.

Jos samo da se sedne sa bracom mongoloida Udovicic i sa Igorom Milanovicem i celom tom klikom i da im se kaze da ne uslovljavaju i ne ucenjuju igrace da nece igrati za reprezentaciju ako nisu clanovi VK Partizan...

Da na taj nacin ne vrbuju kvalitetne dobre i mlade igrace,jer nije korektno,nije sportski i nije ljudski...

To je takodje jedan od uslova kako ce da posluje nas novoformirani VK...

Нажалост, тако је то, црно бела банда је најјача у ватерполу, буквално уништава друге клубове да би само они постојали и да би све што вреди од млађих играча до старијих прешло код њих, тако да мора мноогоо година дца прође да би били макар близу њих, ја једини спас видим да дођу неки бивши ватерполисти и да неко уложи 2 милиона евра за почетак док се не крене мало, иза партизана стоји 150 фирма.

Други велики проблем, односно највећи проблем је базен...

Банда има свој базен и много новца млати на основу базена, а ми смо долазили у ситуацију да тренирамо чак у Обреновцу, значи пошто се њима праве хале, базени могли би и нама да на праве један олимписки и један средњи базен, мада банда је то, тако да нисам неки оптимиста.
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
то је тако, али са друге стране ако погледаш да су сви ватерполо репрезентативци макар у једном тренутку играли у Партизану, да смо најтрофејнији европски клуб свих времена, а да не причам за домаће оквире, као и да годинама постижемо врхунске резултате и једини држимо неки стандард (част Војводини лане) док су ВК Црвена звезда упропастили њени руководиоци а не Партизан... онда другачије и не треба да буде.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Stefanović: "Zvezdin dug manji za sedam miliona evra"
21. jul 2010. | 09:55 | Izvor: Sportske.net, kurir

Poslovni direktor Crvene zvezde kaže da je klub za samo godinu dana uspeo znatno da smanji dug.
Stefanovic sajt CZPoslovni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Đorđe Stefanović kaže da je ova uprava zatekla dugovanja od 29,2 miliona evra, a da sada ona isnose manje od 22 miliona evra.

"Važnije od svega je da smo nepovoljne kratkoročne kredite pretvorili u povoljne dugoročne, da smo prekinuli godišnji prosek zaduživanja u visini od šest miliona evra. Razdužili smo pojedine banke, a od nekih smo dobili i nove grejs periode. Ponovo radi naša menica, a ova uprava s Vladanom Lukićem na čelu nije se zadužila nijedan dinar. Vratili smo četiri miliona evra Univerzal banci i napravili povoljan aranžman s Marfin bankom, kojoj smo najviše dugovali", kaže Stefanović.

On tvrdi da se dugovi vraćaju Marku Miškoviću i Dragi Mićoviću, možda ne dinamikom kojom bi trebalo, ali dodaje da su njihovi odnosi prema Zvezdi uvek bili korektni.

Priča oko "Gasproma" je ozbiljna.

"Posle godinu dana pregovora s "Gaspromom" mogu reći da smo uradili dobar posao. To je jedna ozbiljna priča koja Zvezdi donosi sigurnost. Rusi su nam stavili do znanja da "Gasprom" ne voli da gubi. Na nama je da opravdamo takvo ime na dresu. I velika je stvar to što se naše sponzorstvo ne plaća iz džepova naših građana", dodao je Stefanović.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 1100
то је тако, али са друге стране ако погледаш да су сви ватерполо репрезентативци макар у једном тренутку играли у Партизану, да смо најтрофејнији европски клуб свих времена, а да не причам за домаће оквире, као и да годинама постижемо врхунске резултате и једини држимо неки стандард (част Војводини лане) док су ВК Црвена звезда упропастили њени руководиоци а не Партизан... онда другачије и не треба да буде.

Да, да упропастили је руководиоци, па ми човече немамо свој базен, да ли мислиш да би пропали да имамо свој базен као ви?Једноставно најјача банда је код вас и то је толико јака да једино Бог може да је скине.
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Да, да упропастили је руководиоци, па ми човече немамо свој базен, да ли мислиш да би пропали да имамо свој базен као ви?Једноставно најјача банда је код вас и то је толико јака да једино Бог може да је скине.

док год увек буду криве масонске завере толе и циа неће Звезди ни бити боље. уместо да се распитају како и зашто су прокоцкали новац, зашто је рађено на начин на који је рађено неће се ни помаћи са нуле. Партизан је угасио последњих 5 или 6 покушаја Звезде у ватерполу зато што Звезда дугује велики новац Партизану, и уместо да се кука на зле гробаре боље би било да се распитате у својим редовима због чега сте довели Црвену Звезду у ситуацију да вам неколико од главних спортова у СД пред гашењем услед недостатка новца. види вести изнад твоје поруке. јел партизан крив што онај дебил заплењује кошеве? чињеница је да Партизан јаше Звезду тренутно али не зато што смо ми зли него зато што вас воде дебили.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
  само јаши 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 1100
Ја не знам да ли си пијан од јутрос(или од синоћ  Smile) али ја не помињем друге спортове...

Чињеница да иза вас у ватерполу стоји држава, која омогућава новац и која вам је дала базен.

А то у ватерполу значи све!Скоро је немогуће без тога играти у Србији.Да град не стоји иза својих клубова не би постојао ни један ватерполо клуб у Србији, као наопример ВК НИШ, распао се тотално, немају пара за теретану, али имају базен то им град плаћа тако да играчи могу да тренирају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 900
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.34 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.